Отговори
# 315
Ферит с кака не се е разделил и до последната сцена ще си го гледаме с пръстен. Няма дворче, няма градинка - разговор за зарязване не се е състоял. Пък после не бил се колебал между две жени. Чуди си се и се мае, ама къде ще му излезе края?! Толкова заспал Ферит не съм свикнала да гледам.
Важното е, че ще има целувка. Дано тя му даде някои отговори, че думите на Сейран до сега не стигаха до целта.
Фи,това,което на мен ми нагарча, е че дилемата на Ферит е представена по начин,по който оставаш с впечатление,че в неговите очи,живот и душевност Сейран и Дияр са равнопоставени.Правилно или грешно,хубаво или лошо, това ,което той изживя със Сейро не е равно на това с Дияр.

# 316
Привет! Simple Smile
Аз не мисля, че на този етап Ферит още се колебае между две жени.
И в озета е казано:
Цитат
Разтърсен от страха да не загуби Сейран, Ферит се озовава на вратата на Дияр в неочакван момент. Дияр ще чуе думи от Ферит, за които дори не е помисляла. Хванат в тази трудна борба между двете жени, Ферит ще се опита да защити чувствата си, без да нарани никого и ще се стреми да продължи напред по пътя, който умът му е начертал за него.
Просто има съвсем различна представа за Дияр и не очаква от нея военни действия.

# 317
  • София
Дияр просто му е помогнала в тежък момент и той й е благодарен. Тя пък се е възползвала от него, видяла е, че е подвластен и го е научила да е зависим от нея в този период - яж, пий, стани, легни, хапчетата, рисувай. Освен това го е разпитвала и слушала като терапевт. Не знам, нищо общо не виждам с това, което изпитва към нея и това към Сейран.

# 318
Струва ми се, че Ферит е решил вътрешно в себе си, но няма сили, смелост, както искате го наречете, да скъса с Дияр, а и тя много умело го работи. Фактът, че приравни чувствата си към Дияр с тези примерно към дядо му, показва, че става дума за две съвсем различни категории чувства. И Ферит инстинктивно го усеща, но както се казва сърце не му дава да скъса с Дияр, макар сърцето му да принадлежи изцяло на Сейран.

# 319
Ферит с кака не се е разделил и до последната сцена ще си го гледаме с пръстен. Няма дворче, няма градинка - разговор за зарязване не се е състоял. Пък после не бил се колебал между две жени. Чуди си се и се мае, ама къде ще му излезе края?! Толкова заспал Ферит не съм свикнала да гледам.
Важното е, че ще има целувка. Дано тя му даде някои отговори, че думите на Сейран до сега не стигаха до целта.
Фи,това,което на мен ми нагарча, е че дилемата на Ферит е представена по начин,по който оставаш с впечатление,че в неговите очи,живот и душевност Сейран и Дияр са равнопоставени.Правилно или грешно,хубаво или лошо, това ,което той изживя със Сейро не е равно на това с Дияр.
Сейран го усеща по същия начин. Тя се примири, че той обича и Дияр, но държи на своето, че е влюбен в нея. А в предния фраг му каза, че не може да ги гледа по един и същи начин. Надеждата за някакво осъзнаване на мен ми идва от неговия отговор:
"Никога не съм гледал никого така, както гледам теб, Сейран".
Иначе съм съгласна с всяка твоя дума в по- стария ти пост, само за халвета се различавам. Аз халвет си искам! С пръстен, без пръстен, скъсал, нескъсал - мен такива подробности не ме отказват. Даже си мисля, че те тогава ще хукне с 200 да зарязва кака. Нека само си припомни кадифената кожа на красавицата ни и да видиш какъв решителн Ферит ще имаме.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 10:34 от Fi79

# 320
Петък чука пак на прага
Беше хубав снощи фрага
Будим се със рой мечти
любовта да се свести

Да падат дрехи и картини
крили цели две години
една любов неугасима
Искаме халвет да има!
Поздрави на неуморната поетеса!

# 321
Понеже има и по-песимистични тълкувания на фрага и очаквания за довечера, ето една леко редактирана версия на сутрешния поетичен поздрав.

Петък чука пак на прага
Още чудим се за фрага
Къса ли Ферит с Дияр,
та да свърши тоз кошмар?

А Сейран дали целува
или просто пак сънува?
Над въпроси безответни
мъчим се със сили сетни

# 322
Тази тема стана много хубава наистина. Всичко си имаме. Милна поздравления 🌹
Оххх много ми харесва товаааа

# 323
Все ми се върти в главата това меко казано незряло желание на Ферит да угоди на всички точно в сфера, където такова нещо като компромис, сделка и т.н. не може да има. Едно е, когато Сейран каза, че ще измисли решение за ялъто, което да устройва всички, и го направи. Да, не всички бяха доволни, но всеки получи по нещо. А съвсем друго е в спалнята, където няма как да приютиш още един трети, понеже леглото е достатъчно широко и да не страда човекът. Там третия го пъдиш, колкото и жестоко да звучи. Крайно време е Ферит да осъзнае това и да се раздели с Дияр, като й се извини, за това, което е могъл да предотврати, за да страда по-малко, но не и за това, което е в сърцето му. За него извинения не се искат.

# 324
Понеже има и по-песимистични тълкувания на фрага и очаквания за довечера, ето една леко редактирана версия на сутрешния поетичен поздрав.

Петък чука пак на прага
Още чудим се за фрага
Къса ли Ферит с Дияр,
та да свърши тоз кошмар?

А Сейран дали целува
или просто пак сънува?
Над въпроси безответни
мъчим се със сили сетни

Hands ClapHands ClapHands ClapFlowers Tulip

# 325
Здравейте, момичета,
Дано да сме щастливи довечера, а в събота продукцията да е възнаградена за добра работа с хубав и увеличил се рейтинг. 😊
Много се изказа за трейлъра, не ми се иска да се повтарям. Дано да греша, но ще гледаме може би цяла серия опита на Ферит да скъса с Дияр, без да и нарани чувствата, в последната сцена, сигурно вече няма да издържи самият той и ще хвърли пръстена.
Може би, ще изкажа непопулярно мнение, нека да стане ясно че са били интимни СейФер, но много моля да не заснемат детайлно такава сцена. Не защото съм голям моралист, а защото смятам, че това ще е вмешателство в личният живот на Афра и Мерт, колкото и да правим разлика м/у героите им и реалните личности, не мисля че е редно да се илюстрира такъв акт, имаме си сцената от 1-ви сезон стига ни 😊
Бих искал да кажа на дамата Аниледа12, аз също не мразя образа на Дияр, даже ми се иска да си тръгне с достойнство. Казвам го, защото излиза, че всички мразим героинята, а не е така. За мен е даже по-нормалното да не е дявола, не може всяка една жена различни от Сейран, до която се е докоснал Ферит да е лабилна, това говори както за неговият лош вкус, така и за сриването на много женски образи. Същото се отнася и за Сейран, с изключа Тарик, който си беше планиран да е опасен, много съжалявах че подлудиха Акън един много позитивен и хубав образ за мен ( в началото), за него даже имах надежда да го сватосат с Асуман, визуално много си отиваха, а и героите им щяха да си паснат (поне според мен).
Приятно гледане довечера Simple Smile

# 326
Само да кажа , кака е много зловеща като къса картината.На сън или не .. направо като филм на ужасите, какъв поглед извади .. един път да й се получи играта.

# 327
K_I_V_, мисля, че самите Афра и Мерт вече слагат граници в тези сцени. Дето се вика, ще прощаваме за сцени като в първи и началото на втори сезон Grinning Аз не съм против, де. Наистина ще изглежда като воайорство от наша страна и пъхане под чаршафите им. И не, не съм никаква моралистка Sunglasses И аз като Фи чакам халвета и хич не ме интересува дали или ли Smirk
За серията довечера мисля, че ще изскочи нещо гнило пак Smiling Imp

Аааа относно жените на Ферит. Сори, но накрая всички се оказаха ангели без криле Grinning Виж, мъжете за Сейран до един са в пет на въртележката.
И няма нужда да правят Дияр по-лоша от това, което е в момента. Който не вижда колко е навредила на Ферит, проблемът си е лично негов.

# 328
Красота! ❤🔥

# 329
Преди да са гаджета Афра и Мерт са артисти и имат сценарий По същата логика не трябваше да играят в първите 3 ужасни  серии Всичките им интимни моменти с милиони гледания са снимани , като те са гаджета Ако те не искаха да знаем , че са двойка никога нямаше да разберем Знаем колко добре могат да се скрият 😀 и какви ли не изявления да правят И те и ОГМ са наясно , че от това спечелиха всички Те не споделят нищо заедно , всичко са оставили за серияла 😀

Общи условия

Активация на акаунт