Отговори
# 300
Тази сцена ... 💔💔💔
Тука в тази сцена вижте само Гюлгюн и Феро😥 и   Бетюл ще кръщава детето Фуат....охх

# 301
Ай много ми хареса фрага  Heart
Еве  мерси за превода му  Kissing Heart
Късането на портрета и аз  мисля ,че е или сън или във въображението предполагам на Ферит.И  сякаш има  едно подсъзнателно усещане у него ,че уж беличката и добра Дияр има и тъмна страна  Thinking
Целувката между СейФер обаче си е съвсем реална и след нея определено може да се случи и нещо друго .Hands Pray  Heart
Бетюл обаче копае дъното с тази простотия да нарече бебето Фуат.Тя даже не е сметнала за необходимо да се посъветва с Орхан да го попита дали би било редно ,дали ще се приеме добре .Ама не тя  си изпляска идеята ей тъй и обиди и нарани толкова много Гюлгюн ,Ферит и Орхан ,който уж много обичала.Angry И тя е една лощотия ама от нея трудно ще има откачане .  Angry
Хайде да идва петък по-бързо ,епизода се очертава да е много интересен.  Heart  Simple Smile

# 302
Ето един точен коментар: ТИ НЕ СЕ СЕЙРАН!

Не е, но много иска да е като нея и да е на нейното място, към това се стреми...ами манипулаторка, едва ли ще остане безразлична, ще покаже агресия.

# 303
Нямам лайкове, момичета, но всички коментари ги харесвам.
Някой по горе питаше защо Сейран не е заминала и не си е удържала на думата.
Ами то се разбра след като видя снимката си под портрета. Ферит я е гледал
всяка вечер и не я е забравил въпреки всичко. В добавка и медальона в работилница.
Всичко говори за любовта на Ферит, която още изпитва към Сейран.

# 304
Момичета,  може да не е сън ,нито въображение.
В фрага се вижда леля как крачи разярено като бик към имението,ядосана и Ферит я гони.
Може наистина да я къса,просто нарочно заради фрага да са го направили така зловещо да е тъмно..
Може това да и е било на ум на старицата (бабата на Дияр),да отиде и да скъса снимката и според нея да покаже кой е шефа на кенефа.

# 305
Dayana12345 и на мен ми се иска да не е сън и Ферит да и каже думите които никога не и е казвал,както пише в озета.

# 306
Добро утро, мацки! 🫶
Честит СейФеров ден! ❤🔥
Афито продължава да увеличава последователите си в инста! 👏 10,1М 🎉🎉🎉

# 307
Добро утро мацки,усмихнат петък ви пожелавам 🌞. Дойде ни Чапкъновия ден. Може и СейФеров да е 🤍

# 308
Хелоу, мацки Kissing Heart Честит ни петък Tada

Пригответе си съдоразширяващи за довечера, за всеки случай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 309
  • Пловдив
Добро утро, сладурки Heart Eyes
Честит ни Чапкънов ден Heart
За мое съжаление тази вечер ще пропусна епизода, но ако имам възможност ще Ви чета.
Желая Ви хубав ден и епизод наситен с много любов:heart:

# 310
Петък чука пак на прага
Беше хубав снощи фрага
Будим се със рой мечти
любовта да се свести

Да падат дрехи и картини
крили цели две години
една любов неугасима
Искаме халвет да има!

# 311
Добро утро! Да ни е честит петъка, аз съм на рожден ден, но ще хвърлям по едно око.
Уж утрото по-мъдро от вечерта, ама  не ми излиза от ума какво стана с Ходри Мейдън заявката? Очаквам повече от Сейран. От Ферит нищо не очаквам вече. А, поне споменаха за Фуат, макар да го направи Бетюл, мислех че са го забравили напълно, пък те даже и страдали. Ами айде, хубав ден!

# 312
Добро утро, момичета!
Милна  Kissing Heart
Лек да е денят ви и довечера с удоволствие да гледате.Аз халвет не искам,не и докато Ферит не скъса окончателно с кака както трябва.Да не стане целувки,халвети и после Сейран пак на осевата,а Ферит до Дияр.Тия сценаристи пускат стръв,ама какъв звяр ще излезе не се знае.

# 313
Добро утро, момичета!
Милна  Kissing Heart
Лек да е денят ви и довечера с удоволствие да гледате.Аз халвет не искам,не и докато Ферит не скъса окончателно с кака както трябва.Да не стане целувки,халвети и после Сейран пак на осевата,а Ферит до Дияр.Тия сценаристи пускат стръв,ама какъв звяр ще излезе не се знае.

Е, все пак говорим за мечти, които нали са безплатни и с неопределен срок за сбъдване.

# 314
Ферит с кака не се е разделил и до последната сцена ще си го гледаме с пръстен. Няма дворче, няма градинка - разговор за зарязване не се е състоял. Пък после не бил се колебал между две жени. Чуди си се и се мае, ама къде ще му излезе края?! Толкова заспал Ферит не съм свикнала да гледам.
Важното е, че ще има целувка. Дано тя му даде някои отговори, че думите на Сейран до сега не стигаха до целта.

Общи условия

Активация на акаунт