Отговори
# 405
Тцтцтц какво беше това накраяя бе, мацки.❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 406
След 2 години и след тая целувка да се надяваме, че следва съответно продължение, а на сутринта каката с куфарите да ги намери в леглото. Но подозирам, че няма да е толкова просто.

# 407
Хайде, Честито на всички ни.... Свърши мъката.

# 408
Еее, не се случи нещо голямо, но поне сънят помогна на Ферит да се отрезви и намери правилно решение.
Само не знам да не вдигне халката и да я сложи като дойде каката в конака.

# 409
Браво на Сейран, много добре си го описа пак.

# 410
Еее, не се случи нещо голямо, но поне сънят помогна на Ферит да се отрезви и намери правилно решение.
Само не знам да не вдигне халката и да я сложи като дойде каката в конака.

Сакън!

# 411
Чакаме каката с куфарите къде ще се настани.

# 412
Много хубав край,но не мисля,че ще има нещо повече,Сейран няма да го позволи,докато нашия,нерешителния,окончателно не приключи с Дияр,поне така мисля аз.И за съжаление тази пламенна целувка и прекрасната игра на Афи и Мерт,няма да им вдигне рейтинга..

# 413
Изборът пред Ферит вече е ясен - или той ще приключи с каката или Сейран него ще го приключи.

# 414
Феро да не търси утре пръстена под дивана Smirk

Нямам лайкове, девойки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 415
  • София
Фероо да не търси утре пръстена под дивана Smirk
Satisfied Satisfied

# 416
Мама Гюлгюн му каза хубаво, но нашият  мек и хрисим съгласен да се ожени от съжаление и да страда цял живот. Толкова безволев Ферит, дори не му прилича, а тази стара коза знае точно по каква струна да го омилостиви.
И какво, ако се омъжиш за човек който обича друга, не ми е ясно. Ревността ще те довърши.

# 417
Дали ще се спрат? Бяха разведени първия път. Дано наистина кака ги свари в леглото докато носи куфарите. Ще е БОМБА!

# 418
Кака да дойде на балкона като Пелин онзи път 😎🤣🤣

# 419
Казах ви аз,че кака ще ходи в имението,викате вие дядо и няма да позволи. Ще цъфне ухилена до уши.Имаме напредък все пак,нашия си призна,че не я обича,че не може да продължи с нея.Хубо,ама се подава като аптал на манипулациите и,които ги разгърнаха с пълна сила в този епизод.Сега като довтаса с куфара, след целувката със Сейран да то видим кой път ще хваща.В името на интригата кака ще поостане.Много съм любопитна Ферит ще позволи ли и,ако да няма ли хвърлянето на този пръстен пред Сейран да излезе като лъжа .С една дума нищо не е свършило, още мъки ни чакат и поредните фойерверки на Емурлах.
Кака вече свали правилните обувки и скокна в грешните.Лъжата ще излезе в даден момент,а и още лъжи могат да се нароят,да не казвам......да  не ни подлагат само на такова изпитание.

Общи условия

Активация на акаунт