Отговори
# 420
Според мен сценаристите и да не са искали халвет в другата серия, ще им се наложи, защото не очаквам утре повишен рейтинг.

# 421
Ах, представете си кака се пъне с куфарите по стълбата.

Най-вероятно ще търси Ферит в новата му стая и като не го намери, че отиде при Сейран на проверка и воала...

Ама да вземем ние да пишем сценария...вече две бебета щяха да имат и марката СейФер щеше да се е наложила, ех, мечти...

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 23:24 от ani.zaiche

# 422
Ако Ферит нещо се възпротиви каката да остане, тя ще му каже, че вече дядо й знае, че ще отсъства и няма как да се върне и да обяснява защо толкова бързо. И ще се примоли да поостане известно време. И Ферит естествено ще се съгласи.

# 423
Аз ми е чудно Дияр как си влиза и излиза,без да уведомят някого,че идва.Все пак,още никаква не е там.Суна е племенница на Хатуч и не може да влезе така,ама филм да става.Общо взето,не ме грабна епизода,да,приключиха темата Абидин,Халис,поне за сега,разбра се за бебето,че не е от Орхан,но много пълнеж.На Дияр сцените,отново много,за Ферит не искам да го коментирам,разбирам го до някъде,но бих го разбрала напълно,ако това беше епизод 10 на сезон 1.Тук той е мекотело,а уж порастнал мъж.Както и да е,хареса ми единствено Сейран,само дано не му се върже,че той е способен сутринта да сложи пак халката.И Халис ми хареса..Изобщо,не предизвика някакви емоции при мен,този епизод...

# 424
Преди публиката ревеше заедно с двамата ГГ, а сега реве и вие от мъка направо като гледа докъде докараха единия ГГ.

# 425
Момичета, серията беше малко бавничка в сравнение с предходните.
Беше отделена главно на подържащите герои, но хубавото е че върнаха фабричните настройки на Аби.
Бетюл е ясна, бебето не е на Орхан, Халис втори път няма да го минат с този номер. Назначи си ДНК теста.
Емоцията, която обзе Гюлгюн, когато разбра как ще кръстят бебето ме разчувства дълбоко, поплаках си с нея. Как позволи Орхан изобщо, да кръстят бебето така, много болезнено, както за Ферит така и за Гюлгюн. Нейният марш на изкуплението продължи и тази серия, каза и постъпи по много правилен начин за сина си, отново беше майка по много правилен начин.
Дияр, вече е ясна, ще се бори за голямата награда "мъж който обича друга". Да си призная чакам вече с интерес конфликта Сейран vs Дияр. Сейро не веднъж е показала, че ги умее тези дуели.
Така последна точка СейФерчетата, днес имаха доста по-малко екранно време, съответно серията не ми беше най-интересната. Фирит и неговата нерешителност, станаха нарицателни, какво означава неуспях да скъсам, да си на 15 разбирам, но на 28 не го разбирам. Първите 10 минути на серията ми идваше да си заскубя косите, като започна извинения да иска.
В общи линии след целия епизод 83 сме пак там където свърши 82, голяма промяна на ситуацията не откривам.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 23:52 от K_I_V_

# 426
Ах, представете си кака се пъне с куфарите по стълбата.

И Сейран и Ферит й помагат съчувствено,заради тежината.Голяма смешка.

Доста скучна, и странна , и същевременно интересна ми бе серията. Доста неща излязоха наяве с вече по-нормална логика. имаше ретроспекции, за да дойде логиката на място. Разхвърляна серия ми е. Обаче познах от фрага, че късането на портрета на Сейран е сън на Ферит.
Хатуч искаше да разбере какво всъщност се е случило между Халис и брат му. Излезе един куршум като обяснение и толкова, и всичко се реши. Това ми беше вповече като обяснение.
Есмето някак прекали, Кязъм беше кротък. За Бетюл се подсказва, че детето не е от Орхан.
Хареса ми разговора между Сейран и Халис. Хареса ми разговора между Суна и Абидин, когато тя му каза, че ще се разведе с него, ако не се овладява с гневът си и после другият им разговор с връщането на фабричните настройки на Абидин.
Разбирам Ферит и не го упреквам в двоумението му. Още носи обидата от Сейран с напускането й. Още ще я носи тази обида. Още носи спомена от състоянието си и помощта  на Дияр. За мен е нормално да изпитва тези чувства. В колата, след като не можа да се раздели с Дияр сам се нарече, че е глупаск или нещо от сорта.
Сейран ми хареса, че реши да се бори, както обяви на Халис, но според мен беше много твърда и безапелационна в изискването си. Да, така трябва да бъде, но не знам защо ми се стори доста круто, но  пък си е по Сейрански.
Всъщност и двамата започваха да се държат както в първи сезон, надскачайки  с егото си и кой в каква позиция е. Той й подава нещо, провокира я, тя се връзва, отговаря му и така. Пак са си Сейферчетата, които ни влюбиха в себе си от ден 1. Ще се погодят. Ще видим може би , общата им битка за тях , този път срещу допуснатите им партньори/ремаркета.

# 427
Според мен няма да е лошо Диярията да поживее в Ялъто.Ще види истинския блясък на Сейран и коя е  господарката на тоя дом,непрекъснатите подигравки на Ифакат и най-вече Ферит ще има възможност да види истинското и лице и да спре да изпитва вина или угризения на съвестта.Искам,след тази целувка,да има продължение и не за да ги види кака,а най-сетне да стане малкото Корханче и когато дойде тази вест,кака да си тръгне с манипулациите си и да манипулира само нея си.

# 428
Не беше лош епизодът! Тук-там малко мудничко вървеше! Но като цяло си личи старание и в сценаристите , репликите на ниво, СейФерските сцени огън, а целувката накрая подпали мрежите пак! 😘 Нямам търпение вече за следващия петък! ✌🏻

Никакви бариери не си поставят, влизат в сцените пък каквото дойде! ❤🔥❤🔥❤🔥

# 429
Какви бариери бе братче,то направо не знам дали  в реала така се изяждат.То Абидин и Суна дето вече са официално женени досега не са показвали такава страст.То тука докато се доближат само и пламва всичко.

# 430
На много къса каишка го държи каката Ферит и той не може да и се противопостави.
Не знам за вас, но на мен вече ми идва в повече това, че каката е направила много за него.
Това, че не ни показаха краха на Ферит след раздялата със Сейран, нещо не ми се връзва.
Запознаването с нея във фитнеса си беше баш по феритовския начин и по настроението му не
личеше, че състоянието му е трагично и тя го спасява едва ли не от смъртта.
Това и много други неща нямат логика и последователност.
При тези обстоятелства не виждам Ферит толкова да и е задължен та чак да трябва да сподели
живота си с нея. Мама му каза, че тя е възрастна и ще се оправи сама с тази ситуация, ако се разделят.
Сценаристите се подиграха и обезличиха почти всички персонажи в този сезон. Единствено дадоха
подобаващо развитие на Дияр/Пелин. Явно ще и се "наслаждаваме" с още присъствие сега като дойде
да живее в конака, а може и в стаята при Ферит. Нали му е годеница. Ще му се наложи пак да сложи халката,
защото не трябва да се натъжава "младата" любима.
Очаквам рейтинга утре с нетърпение.

# 431
Цитат
На много къса каишка го държи каката Ферит и той не може да и се противопостави.
Не знам за вас, но на мен вече ми идва в повече това, че каката е направила много за него.
Това, че не ни показаха краха на Ферит след раздялата със Сейран, нещо не ми се връзва.
Запознаването с нея във фитнеса си беше баш по феритовския начин и по настроението му не
личеше, че състоянието му е трагично и тя го спасява едва ли не от смъртта.
Това и много други неща нямат логика и последователност.
Да прибавя и мънкането пред кака си, обаче в кошмара си е прозрял измамната й природа и желанието й да разкъса Сейран. И захвърли халката. Ами ... съвсем през просото а подкараха.

# 432
  • София
Да заповядат Диярките, да направим един хубав спор. Ама без докладванки този път. Горката жена била тя, горката друг път. Ама в другата серия ще й видим още повече класата Joy
Според мен, ако има халвет лелчето ще дойде и ще сервира, че е бременна. Сейран ще си тръгне със сигурност при такава новина.
Другият вариант е да играе нападната. Интересното е, че Синан щял уж да напуска сериала (за втори път). Наистина се надявам бързо да я разкарат. Предпочитам да гледам Абидин пред Ферит, дето е да не казвам като какъв пред тая детегледачка. Изчерпа се, да я махат вече. Сигурно милиони пъти се писа, че никой не иска трети страни.
Рейтингите ще паднат, то беше ясно предварително. Другата серия наистина трябва да е уау за да започнат да ги вдигат.
Между другото аз от вчера още след фрага си мисля, че ще има кекс, заради възглавниците Stuck Out Tongue Winking Eye
Поне целувката си струваше чакането.

# 433

Дано след това не потърси халката, както каза Евето и да я сложи пред каката, че тогава
вече Сейран ще го отсвири от конака заедно с годеницата.
Много ми хареса разговора на Есме с Ферит относно пръстена.

# 434
Дияр може да се пробва в Шахмаран.Я,какви змийски очи изкара в съня на Ферит.Баш змия да играе…Ами да!Абсолютно издевателство прояви върху Ферит,когато той се опита да скъса с нея….Много добре разбра какво се случва и колко му е трудно,но не му позволи и дума да каже.Така постъпват само зрели и обиграни жени…Едно младо момиче би се свило от болка и би заплакало.Реакцията й беше долна и манипулативна.Неискрена.

Общи условия

Активация на акаунт