Отговори
# 450
Добро утро Simple Smile
Цитат
За моите разбирания Ферит е достоен човек.

Lilia*, а какви са твоите разбирания? От поста на мен не ми е ясно, какъв е критерият.

За мен е достойно да се опитваш да минимизираш щетите разделяйки се с човекът, който 2 години ти е помагал да останеш на повърхността. Също така е достойно да простиш на този, който те е пратил под повърхността, защото го обичаш.

# 451
Има една сентенция: Ужасен край или ужас без край. Кака избра второто. Въпросът е, Ферит какво ще избере.
За мен, всяко отлагане на вече взето решение, не води до нищо добро. Но дали Феро е взел решение? Нещо не ме убеди снощи.

Добро утро Kissing Heart

# 452
Както се казва, пътят към ада е постлан с добри намерения. Сейран уж за доброто на Ферит реши да го отдели от себе си и като видя какво се получи, вече съжали за това. Но да не забравяме, че сценарият й не предвиждаше тя да остане жива. Колебанията на Ферит също си имат основания, но някак много слаб и мек го направиха. На него му трябва нещо по-силно, за да го върне  и него като Абидин към фабричните му настройки. Иначе агонията може още да се проточи. Но сценаристите сринаха и образа на Дияр, която стъпка и малкото останало й достойнство, за да постигне целта си. А при нея вече има и огромна амбиция, която понякога е по-изгаряща и от любовта.

# 453
Добро утро! Хайде да не се връзваме толкова, а да търсим забавното и да продължим да вярваме, че всичко ще завърши благополучно за нашите хора. Въпреки всичките им кусури, те заслужават да бъдат щастливи, ние също.

Кака стяга чемодан
у Ферит ще пребивава
Ще се бори със Сейран
него кой да притежава

На дуела по бикини
секундант ще е Ферит
Няма избор, що да чини
Гледа той като пребит

Ще се хванат за косите
нашта кака и Сейран
За коя ли от страните
Ферит ще иде армаган?

Да заложи всеки може
днес за своя фаворит
в боя за едната кожа -
таз на бедния Ферит

Милна, за теб. 🌹

# 454
Тази серия на мен ми беше скучна
Мъжете Корхан са най-големите глупци в Турция
Като се започне от Орхан,та се стигне дори до Абидин
Жените си играят с тях и ги манипулират както си искат
Не знам кой има и кой няма достойнство,но в тази серия никой нямаше такова,освен Есме
Не е само каката.....да виждаме Сейран да говори за своя развод със Синан?
Хареса ми Гюлгюн,хареса ми  Суна,хареса ми дори и каката.....Да,тя манипулира Ферит,но не използва забранени средства.Всичко,което му каза е така.Както той е имал нужда от нея през тези две години,така и тя се е "съживила" по нейните думи чрез него
Друг е въпросът,защо го прави,при условие,че вижда,че Ферит не я иска.И тук започвам да мисля,че тя иска да нарани Сейран.Прави го напук на нея,въпреки,че знае какъв ще е изходът от тази война
Идваше ми да скоча през телевизора и да удуша Халис-как може такива крясъци към Есме?Та тя е и бременна,освен,че е майка и сама трябва да реши кое е най-добре за детето и.А Кязъм като разстреляна патка,само върти глава насам-натам..
Суна постъпи много разумно
А на Аби му трябваха две-три думи,ама верни ли,или не,няма значение.Клекна като пале пред господаря си
За Ферит какво да кажа-той наистина не иска да нарани и да обиди никой
Това са две години от живота на един човек.Та те със Сейран не са били толкова време заедно
Той знае какво иска и в крайна сметка ще го направи.
Даже си мисля,че това,което се опитва да направи-да накара Диар да си тръгне мирно и кротко е породено от факта,че враговете им са толкова много,че не трябва да се предизвиква още един в лицето на Диар
По кротце и со блато.....Хубава поговорка
Аз си мисля,че след тази целувка трябва да има екшън,че иначе съвсем ще заспи драгият зрител
Загуби се блясъкът на този сериал,ритъмът се загуби,устремът и живецът...
Затова се загуби и рейтингът

# 455
На Сейран може да й е анулиран брака. Не е консумиран, мъжа й се опита да я убие. То никой вече не говори, че тя е омъжена, било то и за Синан.

# 456
Важно е Ферит да разбере, че Дияр не го обича, а го притежава. Да обичаш означава да освободиш любимия да бъде щастлив, както прави Сейран. Тя дава свобода, но истински, а кака само залъгва, че е дала свобода, а после упреква и съди. Ферит не би допуснал да бъде притежание и играчка в нечии ръце.

# 457
Защо беше скучен епизода снощи? Защото сцените на кака бяха твърде много, твърде дълги, твърде многословни. Направо ме заболя главата от неспирната й реч. Като се замислите за серията, не се ли сещате само за фалцетните й изпълнения? Почти никакви Сейфер, кратки сцени, нищо ново не си казаха. Много Абидин, много Бетюл... Еми какво да кажа? И да спрат да пишат Ферит като малоумник, само за да е по-дълго Head Band

# 458
Цитат
Мъжете Корхан са най-големите глупци в Турция
Като се започне от Орхан,та се стигне дори до Абидин
Дядо не пада по-долу. Оженил се е за жена, която не обича. Нямал е смелост (ето на кого прилича Ферит) да заяви чувствата си пред брата на Хатуч. Съсипал е живота на трима (своя, на Хатуч, на жена си) и прави същото със семейството си. Съсипал е живота на Орхан с насилствен брак (можеше да го ожени за любимата му Ифакат и може би тя нямаше да е толкова манипулативна в живота си), на Ферит също (той поне има късмет да е влюбен в жена си, защото смени избора).

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 08:59 от ani.zaiche

# 459
Привет.
Като цяло обичам когато един сериал ми носи удоволствие  от гледането. Все пак отделям от времето си кът в реалността  за разпускане и отдих..Ако прекалено много се напрягам за даден сериал, осъзнавам,че  проблемите в реалния живот  са ми напълно достатъчни и трябва  да променя нещо. Сценаристите  в чапкъна отдавна доказаха,че нямат потенциала  да разгънат историята по начин предлагащ ни нещо различно освен въртене в кръг. Най-малкото имаме нова парцелана,която ще си кръщава бебето Фуат, което 100 на 100  не е Корхан. След смъртта и възкръсванета му гледам на нещата много ведро и спокойно.
 В епизода  това което разбрах е,че  едва ли не Ферит  ще търси пръстена под дивана , като годеницата се върне и отново е между  двата стола. Макар,че  след преживяното един мъж трудно би се върнал дори да обича,да се довери. Нереалистични са доста от нещата около цялата тази не добре скалъпена драма с Дияр и Синан.
Не се косете,дъждовно е, но е важно да сте щастливи.

# 460
Добро утро!🍀🌷🌞
Добре, че беше тая целувка накрая, защото много му бях набрала на Ферит 😁.  
Прекрасна Сейран, прекрасна Гюлгюн ❤️
За мен най-важното в епизода беше сцената, когато Ферит тръгна към каката, а Сейран го гледаше от терасата...Той каза, че не знае дали ще бъде със Сейран, но трябва да прекрати връзката си с Дияр...(цитирам по памет).
Ходри мейдан за защитничките на Дияр 😉

# 461
Рейтингът!

# 462

Вдигнал се е. 🥳

# 463
Dichkata,говоря за себе си
Аз не я защитавам,в никакъв случай
Но,не мога да пренебрегна факта,че тя каза истината на Ферит-както аз на теб помогнах да се съживиш след преживяното,така и ти на мен помогна да се оттърва от самотата си-перефразирам
Най-отрицателното в случая е нейната настоятелност да притежава мъж,който не я обича
За всичко останало обаче е права
Преди време писах,че е много страшно за една жена да бъде хапче за мъжа,с помощта на което хапче той да забрави бившата си
Какви методи е използвала,все още не ни разкриват,освен,че с нищо не е натоварвала и напрягала Ферит,не го е ревнувала и единстветата и цел е била неговото възстановяване
Няма как да не се съгласим,че тази жена наистина ще страда след раздялата си с него
Каквато и да е,все пак е обичала този мъж
Може и да не съм права,разбира се

# 464
Момичета, не коментирам, но ви чета с интерес! Влизам да попитам някой знае ли името на песента, която пуснаха към края на серията?

Общи условия

Активация на акаунт