Отговори
# 435
  • София
Още нещо, което забелязах. Снимката на полицейската кола беше пред дома на Дияр. Видя се по оградата, когато Ферит излезе и тръгна с колата. Ако го играе нападната е по-добрият вариант.
Мен ме притеснява, че снимат серия за серия и тази кола е била там само за да затворят пътя и да си направят сцената.

# 436
Още нещо, което забелязах. Снимката на полицейската кола беше пред дома на Дияр. Видя се по оградата, когато Ферит излезе и тръгна с колата. Ако го играе нападната е по-добрият вариант.
Мен ме притеснява, че снимат серия за серия и тази кола е била там само за да затворят пътя и да си направят сцената.

Значи да разбирам че това не е сцена, а просто тази полицейска кола е сложена нарочно за да не влизат външни коли докато снимат сцената, беше излязъл спойлер че имало и линейка пред дома и и те с Ферит били с куфарите и ръка за ръка. Иначе сега като се загледах полицейската кола е застанала наистина като да пречи на други коли да минават, а и нали винаги има по една линейка и една полицейска кола за всеки случай

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 01:04 от anabeell

# 437
Скрит текст:
Ох, Феро, Феро, как пък нито веднъж до сега не си ме разочаровал, значи?! Заслужаваш си кака, даже ти е малко и искам да имаш и втора. Няколко месеца след като се ожените, дано си намериш любовница, която да е същата манипулативна к*чка като тази. Да си те подхвърлят като топче за пинг-понг, а ти да рониш крокодилски сълзи за Сейран, когато те оставят за малко сам. Ама, че плужек!
Много мразя, когато някой ми каже аз казах ли ти?, но когато аз го казвам, нямам такива проблеми. Wink Та аз казах ли, че след онази велика прегръдка с жената на живота си, нашият падишах ще подгони кака си като малко пуделче, за да се извинява и да я убеждава, че нищо не е такова, каквото е? Ами, казах го. Както бях казала, че горе в стаята, когато задаваше въпроси, за чийто отговори нямаше топки да приеме, ще го удари на бягство. Тооолкова скучно предсказуем го направиха този Ферит, отнемайки му всяка частица мъжественост, че направо ми се повръща. И после искали рейтинг. Дано утре да ви е 2! Ама как ме изпързаляха и ме направиха на глупачка, отново! Даже днес се бях размечтала за горещи интимни сцени! Пуууу, отщяха ми се! И не могат да използват една целувка като реванш за цял епизод на мъъъъка! А и не се знае какво ще последва след нея. Познавайки новия Ферит, нищо добро. Не съм вярвала, че ще го кажа, но направо си ми липсва Ферит от сезон 1, че даже и от 2.
P.S. Аз не мога така хладнокръвно като вас, съжалявам! Sad Сега минах епизода по диагонал, но утре ще си го причиня още веднъж и с буквички. Не че нещо ще се промени, де! И няма да се редактирам, дори и да ме докладва някоя влюбена във Ферит/Мерт или пък някоя върла феминистка, съблюдаваща за езика, употребен спрямо жените (и по- конкретно Дияр) в сериала.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 09:41 от Fi79

# 438
Fi79
" И не могат да използват една целувка като реванш за цял епизод на мъъъъка! А и не се знае какво ще последва след нея. Познавайки новия Ферит, нищо добро. "
Ами просто ще си вдигне пръстена от пода, ще си го сложи и ще посрещне любимата кака с куфара в стаята.
Сейран да си отива в Антеп и да си развие таланта. Има потенциал, амбиция и младост за постигане на високи цели.
А влюбените гларусчета да се оженят и да напълнят конака с наследници, за радост на всички, ако на каката не и се е "отдръпнала водата" /по жаргон/ за тази работа.

# 439
Брех, чак толкова да няма достойнство тази жена може ли? 🥴
Па Ферит един достоен до нея... да им се ненагледаш!

# 440
Тая е много тъпа Дияр🤦🤦
Ферит още повече 🤬
От всичко изписано до момента, те това е най- добре казаното - кратко, точно и ясно! Браво!

# 441
Ох, Феро, Феро, как пък нито веднъж до сега не си ме разочаровал, значи?! Заслужаваш си кака, даже ти е малко и искам да имаш и втора. Няколко месеца след като се ожените, дано си намериш любовница, която да е същата манипулативна к*чка като тази. Да си те подхвърлят като топче за пинг-понг, а ти да рониш крокодилски сълзи за Сейран, когато те оставят за малко сам. Ама, че плужек!
Много мразя, когато някой ми каже аз казах ли ти?, но когато аз го казвам, нямам такива проблеми. Wink Та аз казах ли, че след онази велика прегръдка с жената на живота си, нашият падишах ще подгони кака си като малко пуделче, за да се извинява и да я убеждава, че нищо не е такова, каквото е? Ами, казах го. Както бях казала, че горе в стаята, когато задаваше въпроси, за чийто отговори нямаше топки да приеме, ще го удари на бягство. Тооолкова скучно предсказуем го направиха този Ферит, отнемайки му всяка частица мъжественост, че направо ми се повръща. И после искали рейтинг. Дано утре да ви е 2! Ама как ме изпързаляха и ме направиха на глупачка, отново! Даже днес се бях размечтала за горещи интимни сцени! Пуууу, отщяха ми се! И не могат да използват една целувка като реванш за цял епизод на мъъъъка! А и не се знае какво ще последва след нея. Познавайки новия Ферит, нищо добро. Не съм вярвала, че ще го кажа, но направо си ми липсва Ферит от сезон 1, че даже и от 2.
P.S. Аз не мога така хладнокръвно като вас, съжалявам! Sad Сега минах епизода по диагонал, но утре ще си го причиня още веднъж и с буквички. Не че нещо ще се промени, де! И няма да се редактирам, дори и да ме докладва някоя влюбена във Ферит/Мерт или пък някоя върла феминистка, съблюдаваща за езика, употребен спрямо жените (и по- конкретно Дияр) в сериала.

Извинете, но изобщо знаете ли колко е гадно да бъдеш манипулиран и да си играят с емоциите Ви и чувствата Ви, защото Дияр знае как да изманипулира Ферит и да го накара да се почувства виновен, и да Ферит изтича след нея, защото му стана кофти за нея, защото и се чувства задължен и му е гадно, и малко не прекалихте ли в обидите към Ферит, постоянно Ви чета и оставам с убеждението че каквото и да направи Ферит винаги ще Ви е черен той.

# 442
Добро утро, момичета. 🙂

Аз съм недоволна единствено от многото пълнеж в серията. Относно Ферит смятам че пак сравнително бързо омекна, защото повярвайте ми на негово място доста дълго време "Добър ден" нямаше да й кажа на Сейран, заради изпълненията й през последните 2 години. 🤪 Разбирам терзанията му и защо му е трудно да излезе на глава с Дияр. Тя е голям манипулатор, а Ферит е добър човек и й е благодарен за това, което е направила за него. Ние с вас я виждаме какво представлява, но той не. Той я вижда като човекът, който го е спасил от Ада през тези 2 години. Съвсем нормално е да не иска да я огорчи и да търси начин да се разделят що годе нормално, но за съжаление кака ни достойнство няма, мозък също няма, а на всичкото отгоре и обича емоционално да изнудва психически смазан човек. Ферит просто не вижда това, което ние виждаме от нейния спектакъл. Спомнете си, че самата Сейран отиде при дядо й да го увещава да даде булката отново. 🤪 Да, после я усети какво представлява, но Дияр се държи така само пред Сейран, а пред Ферит е самото "Слънце". 😁 За съжаление с действията на Сейран преди 2 години и двамата с Ферит изтеглиха късата клечка. И двамата попаднаха на кофти хора, но докато Синан се показа изцяло какво представлява, то Ферит попадна на подмолен "ангел". Аз пак си чакам халвета и Бамбито, 😄 защото нямам грам съмнение, че тези двамката се обичат безумно.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 06:52 от Lilia*

# 443
Ферит е Привързан към Дияр и затова е благодарен, това са две години. Не е виждал лошо от нея, не знае, че има тактика и стратегия. Ако искаха да развият бързо действията между тях, щяха да оставят да намери картината на Сейран още при декорирането, но явно тоя герой ще остане бяла и добра.... Ферит взима бързи решения едва, когато е Убеден. Изживя раздялата в съня и реши веднага. Бавна серия, но необходима. Изстрадано, но завърши отлично. Дето се вика, Почерпиха ни за Търпението 💖

# 444
Добро утро,момичета,
Едно обръщение към Fi
Fi,не те познавам и не знам какъв човек си,но не мога да повярвам,че заради един измислен сериал и сценарий,недействителни персонажи,действия и сцени,ти си позволяваш да си саркастична с тук пишещи реални хора
Цитирам думите ти,които определено засягат мен,защото аз призовах в темата да се употребява уважителен тон и език на писане.
" И няма да се редактирам, дори и да ме докладва някоя влюбена във Ферит/Мерт или пък някоя върла феминистка, съблюдаваща за езика, употребен спрямо жените (и по- конкретно Дияр) в сериала."
Тази забележка за съблюдаване на езика на писане беше направена от мен по повод изказване не за образа на Диар,а за актрисата,коато играе тази роля
Ако на теб ти харесва да се употребяват тези обидни думи и квалификации за хора,които не познаваш /а явно е така/,то,моля,слагай си ги в скрит текст
Никога,през цялото си пребиваване в БГ Мама не съм срещала виртуална съфорумка,която да е толкова арогантна и да обижда пишещите във форума
От друга страна,много добре знаеш как да си любезна,тогава,когато искаш да се харесаш на някой
Бях те помолила да спреш,сега пак те моля.Спри!
За серията ще пиша малко по-късно,че се вбесих!Наистина!

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 07:56 от VAL*

# 445
Брех, чак толкова да няма достойнство тази жена може ли? 🥴
Па Ферит един достоен до нея... да им се ненагледаш!

За моите разбирания Ферит е достоен човек. Ще се повторя, за което се извинявам, но той пак много бързо прости на Сейран огромната грешка, която тя допусна преди 2 години и която продължи омъжвайки се за Синан. Колкото и да не харесвам Дияр, не може просто така да почука на вратата й и да й каже:  "Ами виж какво, Сейран, която ме заряза преди 2 години иска пак да се съберем, айде чао". Сейран много добре знае какво надроби и според мен затова проявява разбиране към Ферит и все още  се бори за тяхната връзка. В крайна сметка той свали пръстена и я целуна, което за мен е знак, че й повярва, че няма да го зареже отново.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 10:12 от Lilia*

# 446
Добро утро Simple Smile
Цитат
За моите разбирания Ферит е достоен човек.

Lilia*, а какви са твоите разбирания? От поста на мен не ми е ясно, какъв е критерият.

# 447
Е Ферит ако пак си наниже пръстена ще е много глупаво от негова страна..
Ама все пак мисля ,че искаше да покаже на Сейран ,че е взел своето решение и е избрал нея..
Някой написа обаче,че сигурно няма да може да я върне ,защото ще се оправдава с дядо си  ,освен ако тя не ги види на сутринта но малко се съмнявам.
Сейран според мен ще го прати да върви да спи.

# 448
Това сваляне на пръстена не е пред кака и отново може да се сложи, както направи в кухнята. Той трябва да се свали пред кака и да й се върне. Дори няма нужда от обяснения, тя знае какви са чувствата на Ферит, но не ги уважава, а егоистично мисли за себе си.

този път мечтая за паралел с Пелин. Искам кака да ги види в леглото. Дай, Боже!

# 449
Добро утро! Хайде да не се връзваме толкова, а да търсим забавното и да продължим да вярваме, че всичко ще завърши благополучно за нашите хора. Въпреки всичките им кусури, те заслужават да бъдат щастливи, ние също.

Кака стяга чемодан
у Ферит ще пребивава
Ще се бори със Сейран
него кой да притежава

На дуела по бикини
секундант ще е Ферит
Няма избор, що да чини
Гледа той като пребит

Ще се хванат за косите
нашта кака и Сейран
За коя ли от страните
Ферит ще иде армаган?