Отговори
# 570
С тези бивши половинки около нея Сейран трябва да тръгне на курс по самозащита. 🥴

# 571
Ето нещо приятно за очите

# 572
Гледам на някои места се говори, че Дияр щяла да приключи в 84 епизод, но понеже се вдигнал рейтингът, сега решили да поостане, че да го вдигне още. Според мен логиката не е такава, но се получава нещо като омагьосан кръг - перспективата кака да се махне вдига рейтинга, а докато той се вдига, каката няма да се махне,

# 573
Кошмарът на Ферит показа точно неговите страхове.Защо в съня си той видя,че Дияр ще нарани Сейран?Защо подсъзнателно той вижда такава възможност?Дълбоко в себе си Ферит явно знае,че Дияр не е чак толкова добра и разбираща…Сънят показа и на Ферит,че най-дълбоките му мисли са да опази Сейран и то от Дияр.Може и да излезе нещо интересно,нещо което не знаем още свързано с Дияр.
Силно впечатление ми направи и сцената в началото,където той уж обеща на Дияр,че няма да я огорчи повече,но не я докосна дори.Определено според мен Ферит се страхува от Дияр.

# 574
Добро утро, мацки! 🫶
Моля, ако някой е чел интересни спойлери да сподели! ✌🏻

# 575
Добро утро момичета не сън гледала епизода но ми направи впечатление сцената с Суна и Аби Суна развод ли поиска и защо ?

# 576
Оказах се права за Бетюл. Сигурна бях.
Такава нахалост от нейна страна да поиска да кръсти детето Фуат. Настръхнах като чух. Ужас.
Суна от мъка и напрежение искаше да се разведе. Това не е Абидин от преди, не е нейната любов. Той за всички не е съшия, така го изкривиха .

А сега смятам , че След целувката ще си легнат,а Дияр ще ги засече сутринта…

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 09:01 от sparkling eyes

# 577
Оказах се права за Бетюл. Сигурна бях.
Такава нахалост от нейна страна да поиска да кръсти детето Фуат. Настръхнах като чух. Ужас.
Синя от мъка и напрежение искаше да се разведе. Това не е Абидин от преди, не е нейната любов. Той за всички не е съшия, така го изкривиха .

А сега смятам , че След целувката ще си легнат,а Дияр ще ги засече сутринта…

Което няма да й попречи да каже, че и на това е съгласна, само и само да не се разделят с Ферит. Но се страхувам, че ще е малко по-комплицирано. А Ферит да вземе да се поучи от грешките на другите...

Едно магаре не избрало
между две купи сено
Казват било то умряло
Посланието е тук едно

Щом животът ти сервира
двете купи със сено,
а тебе не ти се умира,
от двете избери едно

Разрови ги ти до дъно
Виж какво се крие там
До безкрай недей се гъна
Няма да е лесно, знам

В огледалото накрая
взри се в своя скрит копнеж
Ада ти сравни със Рая
Реши какво ще избереш

# 578
Няма спойлери, Белче. Само каквото засекат да снимат и фантазията им работи. Отделно предават метафорите на Алейна като спойлери.

Добро утро Kissing Heart

# 579
Благодаря ти Еве! 😘 И аз така си помислих, че всички тия писаници из мрежите са измишльотини на някой. Чакаме понеделник, дано да има трейлър! ✌🏻А и днес може някой да уцели интересен сет!

🧿🪬🤍🧄♾

# 580
  • София
Дано не снимат пак в болницата...

Честно казано, направо не знам как ще го измъкнат Ферит от тая. С показаното дотук, никак.

# 581
Здравейте момичета,
На мен ми хареса епизода, беше малко бавен, но ми хареса. Поне Феро се осъзнае, само не знам как ще се измъкне от каката!!!   дали ще му стигне смелостта да се раздели с нея, особено ако пусне няколко сълзи!
Преди малко ме осени идея за сценарии на следващите епизоди Grinning . Може би ще има паралел на 19 епизод, но с разменени места!!!  Ако Сейран и Ферит преспят, а на следващият ден дойде тейзето в имението, дали няма Сейран да се окаже бременна?!? Същият паралел, но с разменени роли и места.

# 582
Сет в ялъто имало, екипът се събирал. Направо съм на тръни, днес сигурно ще снимат пристигането на кака Satisfied

# 583
Охх, да видим. Направихме крачка напред, дано не се върнем две назад сега. За разведряване на настроението - Емре е споделил най-хубавата част на снимката на каста от 83 епизод. 😀

# 584
Сет в ялъто имало, екипът се събирал. Направо съм на тръни, днес сигурно ще снимат пристигането на кака Satisfied

Пристига важна личност, трябва с конфети да я посрещнат, а пък може и с домати за тези които не могат да я понасят 🤣

Общи условия

Активация на акаунт