Отговори
# 585
Добро утро, момичета!
Не се притеснявайте толкова от отиването на кака в имението.Ферит вече е наясно със себе си,че тази връзка трябва да се прекрати,но съвестта му,подхранена още повече от манипулациите на кака не му дава да я зареже. Сам каза на майка си,че това ще го съсипе.Трябва да се случат определени събития,които да успокоят тази съвест.Дали ще прозре това,че го манипулира,дали тя ще направи нещо,което да нарани Сейран, дали и двете,каквото и да е Дияр трябва да е наблизо. Отдалеч няма как.Пък и интригата трябва да се поддържа. Факта,че кака прибягва до номера,лъжа,за да отиде там на мен ми е достатъчно успокояващо защото това в даден момент ще се разкрие.Дето вика Халис единственото,което можем да направим е да чакаме.

# 586
+1 Sikorski 👏

🤍♾🪬🧿🧄

# 587
От висотата на своята доброта, неуязвимост и почти съвършеност кака вече се пусна по пързалката, водеща към злото и няма как да се спре. Въпросът е колко е дълга тази пързалка и кога ще е приземяването на пързалящата се и на всички около нея. Лошото е, че май някои са открили пряка връзка между дължината на пързалката и рейтинга.

# 588
Добро утро.
Какви с вашите предчувствия от тук нататък за епизода и какво ще се случи с Дияр.?

# 589
Здравейте момичета!На мен също ми хареса епизода.Да,малко мудничко вървяха нещата,но се изказаха доста "истини",не разговори спрени до средата и недоизказани неща.На първо място ми хареса разрешаването на "драмата" с Абидин,че нещо много ми се изгубиха нещата с тия "младоженци".Стояха ми някак по- глупаво и нелепо от "драмата" на Бетюлче.Малко набързо оправиха нещата с тях,но поне една простотия ни спестяват.Суна винаги съм я харесвала и никога не съм била съгласна,че не е обичала сестра си.Няма да споменавам "изцепките" с образа и във втори сезон.Браво,без ничия помощ успя да се справи с проблемите на съпруга си дори и с "крайни" стъпки.Много добре "разигра" сцената пред Есме и Кязъм за да им избие от главата заминаването.Значи можело стига на сценаристите да им е изгодно.Много ми хареса "съня" на Ферит,но там добрата работа беше по-скоро режисьорска и операторска.Хареса ми диалога Ферит-Гюлгюн и най-вече осъзнаването и,че заети със своите проблеми са пропуснали да обърнат внимание на детето си и вината за ситуацията е изцяло тяхна.За "съюза" Халис-Сейран подозирах още в началото.Сега очаквам и някоя бомба от рода,че никога не са били развеждани,но да видим.Толкова много "гафове" имат да оправят.Не съм спирала да ги "чеша" на съобщения.Все още не са ме блокирали и засега "нема проблема".В тези съобщения вмъквам и ваши цитати,за което се надявам да не ми се сърдите.Милна,позволих си да им изпратя и едно,само едно твое стихче.Надявам се да не ми се обидиш.Толкова са на място и готини,че не можах да се въздържа,но ако не искаш,моля те напиши.Всички ваши коментари които съм изпратила съм предупредила,че са на фенове,които са чуждесттранни.Не знам,може и да си въобразявам,но имам чувството,че малко от малко ги четат и се съобразяват с тях.Преди 83-ти епизод така ги "начесах" за Абидин и Суна,зададох им и някои въпроси относно "куцащата логика" в драмата на Абидин и поне в тази посока получих някакво удовлетворение от развитието на образите.Продължавам да им задавам въпроси относно "куцащата логика" в отношенията Ферит-Сейран.Даже преди малко им зададох въпроса,не трябваше ли Сейран да я "оженят" за някой от докторите,предвид "благодарността" и за спасяването на живота и и дали благодарността може да е пречка за любовта?Та ние всеки ден сме благодарни на някого за нещо.Значи ли,че всеки ден трябва да се "женим" и "разженваме" от благодарност и тя да е пречка да бъдем с любимия човек?Да видим как ще го измислят.Надявам се да не ми се сърдите.
Скрит текст:
Отивайки в ялъто,кака ще чуе разговор между Айшен и Синан,ще притисне Айшен и тя ще си признае,че има връзка със Синан.Кака ще организира "капан" заедно с полицията и ще го хванат.Тогава вече за нея няма да е пречка безопасността на Сейран и ще поиска тя да си замине.Много ми е интересно,как ще се развият събитията.В 84-ти епизод Синан трябва да го хванат защото нали напуска сериала.Да видим.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 11:39 от mimi 65

# 590
Как ще съм против изпращането на коментари в рими? Напротив! За мен е чест. А тези коментари се раждат спонтанно или когато човек побеснее, или когато се вдъхнови. Та моите предчувствия за по-нататък са някъде по средата.

# 591
  • София
Добро утро.
Какви с вашите предчувствия от тук нататък за епизода и какво ще се случи с Дияр.?

За да я заведе Ферит в имението най-логично е да е инсценирала, че Синан я е нападнал, защото е адвокат на Сейран.
Оттам нататък има много възможности.
Сейран може да остане, може и да си тръгне. Ако си тръгне Синан наистина ще я нападне. Ако остане ще разчитаме да хване кака и нейните манипулации. Имаше някакви паралели окоро 4-ти епизод. Тогава Сейран случайно видя Орхан и Ифакат. Може сега пак случайно да види или чуе нещо.

# 592
Успяха сценаристите все пак да ни вкарат в екшън….Сега всички се чудим какво ще стане…83 епизода и още се вълнуваме….
Според мен сега 2-3 серии ще има екшън и ще изпратим каката по Коледа.И най-вероятно така ще стане,че като Пелин сама ще си тръгне,защото такава е практиката🤷♀

# 593
  • София
Всъщност, ако тя излъже, че Синан я е нападнал няма нужда някой да чува и разбира нищо. В момента, в който го заловят ще се разбере, че всичко е нагласено. Тогава с един куршум два заека.

# 594
Да, трудно може да си представи човек как Ферит с шутове прогонва каката от имението. Не е в неговия стил просто.

# 595
# 596
  • София
Да, трудно може да си представи човек как Ферит с шутове прогонва каката от имението. Не е в неговия стил просто.

Вижте пак реакцията на Ферит като влезе в стаята при дизайнерите. Зависи просто какво се е случило и е способен на доста неща.

# 597

Здравейте!

Поздрави на нашата неуморна поетеса! Hands ClapHands ClapHands Clap

Милна, дано твоята муза ни спохожда по-често тук в темата! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet
Няколко пъти изгледах последната сцена с целувката и ми се стори, че Сейран хвана ръцете на Ферит  и като че ли иска да ги махне. Имаше едно такава реакция на оттласкване на ръцете му от лицето и.

Ако Дияр дойде в имението, неминуемо ще се стигне до двубой, няма значение какъв.
Сейран обаче няма да се откаже и да си тръгне, според мен, защото стана ми ясно от разговора й с Халис в началото на серията, когато той я попита, ако тя остане  ще се огорчи много Дияр, Сейран отговори така: -
" Тя няма да бъде  хваната в капана на фелшив брак".

# 598
Като прибере и кака си в имението, ще усети липсата на Сейран.
Има ли информация дали Афра е в имението?

# 599
И аз мисля,че тази кратуна овча това ще измисли и ще дофтаса в имението..
Но това дълго няма да се скрие..
Първо тя излъга дядо си,че са се разделили,тя кво си мисли, че няма да разбере..
Интересно какво ще обясни на Ферит ,като разбере ,че е излъгала дядо си..
Диарчето си вкара автогол според мен..
И да ,ще бъде разкрита точно от Сейран  ако тя остане..

Общи условия

Активация на акаунт