Отговори
# 15
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Мистери 🤗
В анкетата гласувах като болшинството от вас за лЬОша кака манипулатор (без избелване моля)
АфРамчетата са нумеро уно,🤍🧿🤍

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 00:57 от mimoza1910

# 16
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема, Мистери HeartHeartHeart

# 17
Благодаря за новата тема, Мистери!
Рени, благодаря за навременния превод. Heart
Ако и серията е като фрагът, а най- вероятно ще е така, някой ще плаче и ще го играе сърдит в събота.  
Днес много ми харесаха АфРамчетата, така че нищо лошо няма да излезе из под пръстите ми само заради тях.
В анкетата избрах първата опция. Знам, че ще съм единствена, спряла се на нея, но от самото начало заявих, че не искам лоша Дияр, а осъзнат Ферит. Много ми е пожелателен вотът този път, а не логичен, но...  Искам да я изостави по собствена воля, със собствени сили и с желание да продължи с правилната жена.

# 18
..  Искам да я изостави по собствена воля, със собствени сили и с желание да продължи с правилната жена.
Именно! Ферит трябва да изостави каката, докато още я мисли за бяла и добра...Пък тя после ще си покаже рогата 😡🤢

# 19
  • Яко в Матрицата...
Само да кажа, че репликата на бабата на Дияр, така извадена от контекста, е двусмислена. Или Сейран няма да има какво да каже, или Феро няма да говори за Сейран... Thinking Би трябвало да е по-скоро второто, ама знам ли... Ще видим в серията Grinning

На мен фрагът ми хареса, защото Сейран слага граници. Феро да му мисли.

# 20
Nina_Richi,
При Дияр има гордост в излишък, но онази самонадеяната гордост.
При нея гордостта и самочувствието са заблуда, че обичат и са обичани завинаги.
Любовта Дияр е превърнала в притежание на любимия човек, но подобна любов
задушава и постепенно намалява и съвсем затихва в ответната страна.
Тази любов е стихийна, нездрава  и временна.

# 21
Добър вечер !  Hug  Hug  Hug
Мистери , мерси за новата ни както винаги красиво направена тема !  Kissing Heart
В анкетата гласувах с третата опция-Дияр ще си тръгне като отрицателен герой но за сега още не е. Мисля ,че за сега  Дияр се въздържа и е все още от добрата страна обаче с всяко свое действие върви към тъмнината ,а и съветите на скъпата и баба доста умело я насочват на там.Много ми се искаше да си тръгне с чест и достойнство и да си запазят с Ферит добри спомени един за друг обаче май няма да я бъде тази  за съжаление.
Фрага ми хареса.Рени  мерси за превода му  Flowers Rose
Браво на Сейран  Heart Много добре постъпи  ,каза и показа на Ферит чувствата си .Остана в имението въпреки всичко ,но даде ясно да се  разбере ,че Ферит трябва да вземе решение.И сега да го видим  какво ще направи. Май ще е трудно да се радели с Дияр,но трябва да реши какво иска ,кое е добро за него ,кое ще го направи щастлив.А Дияр еми тя вече много взе да прекалява  Angry Какво още иска да види ,колко още иска да се унизи ,за да разбере ,че всичко между нея и Ферит е приключило ,а ако се съди и по портрета скрит зад друга картина нищо не  е и започвало и само тя си е мислила ,че  между тях  нещата са  ок и са мнооооого щастливи.
А Афра и Мерт са много сладки.HeartМНого чиста и красива любов има между тях двамата  Heart

# 22
Катерина. Разбирам твоя поглед над  нещата, твое право са и се съгласявам.
Това което аз видях е,че тя много добре знае какво изпитва Ферит към Сейран. Въпреки това още седи там където е, най-малко беше зарязана на сватбата си. В моите очи не е жена с гордост, щом позволява
да я ползват за парцал.
Всичко друго е излишно.
Нали не вярваш,че Ферит е изпитвал любов към нея? Може да му е била спътник, утеха, приятел, любовница, но никога не е била любима. Ферит  може да прекара целия си живот с нея, но ще носи в сърцето  си  Сейран.  Скрита зад картината, ще я рисува, ще я сънува, ще е празен..
А това няма как да обегне на жена му.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 01:10 от Nina_Richi

# 23
Утре дали е възможен втория фраг или ще е четвъртак?

# 24
Добро утро Мистери благодаря за прекрасната тема Няма да си тръгне Дияр така лесно Може да не я искат ама къде ще намери такъв като Ферит Млад и хубав Сейран май и тя не знае какво иска Сега тръгна да проявява чувства като видя халката Крещеше два сезона ,ожени  се и сега какво стана Ферит ела при мен

# 25
Добро утро, мацки! 🫶
За закуска, порция смях! 😂😂😂

https://x.com/faten_afm/status/1856456943423950966?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 26
Добро утро! 🫶
Благодаря за новата тема!
Време е Ферит да се събуди от комата!

https://www.facebook.com/share/v/18aMhU9r8j/

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 07:24 от асена

# 27
Добро утро! С благодарност за новата тема!

# 28
Добро утро!MysteryG,благодаря за новия дом! Heart
Равносметката на Сейран за грешните и постъпки ,осъзнаването и стъпването и здраво на крака го ошетаха точно за един епизод, айде два да са.Ферит го влачим вече четири. Имам подозрения,че и този ще е още в безтегловност.Дияр за сега не е отрицателен герой,колкото и да и се дразним.Но ясно се акцентира върху разликата между нея и Сейран.Начина ,по който обичат Ферит,по който се опитват да му въздействат,да го предизвикват.Тази разлика той трябва да я види и много се надявам това да не стане след още 4 епизода и най-после да му просветне,че това,което изпитва към Дияр не е любов,още повече любов за цял живот скрепена с брак.

# 29
Дияр е удобна жена, на разположение, вечно разбираща. Като адвокат даже не й прилича такова поведение. И по-млад мъж, който да я краси, къде и кога остава Жена? Но с репликите към Сейран, си наваксва самодоволно. Смешка. Естествено, че ще я избелят. Сигурно има клаузи в договора, да не става на маймуна. Млад човек е, ще снима още сериали, ще трябва добър рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт