Отговори
# 30
Цитат
Равносметката на Сейран за грешните и постъпки ,осъзнаването и стъпването и здраво на крака го ошетаха точно за един епизод, айде два да са.Ферит го влачим вече четири. Имам подозрения,че и този ще е още в безтегловност.
Ферит е сложен случай. Smile
Аз обаче се притеснявам, като поставиха Сейран здраво на краката й, да не я превърнат в новия опекун на Ферит. Не искам да я виждам в ролята на Халис ага в семейните и професионалните им отношения.
Добро утро! Simple Smile

# 31
Добро утро! 🫶
Благодаря за новата тема!
Време е Ферит да се събуди от комата!

https://www.facebook.com/share/v/18aMhU9r8j/
Трябва наистина ❤️
асена, появявай се по-често тук, че малко останахме вярващите в теорията за комата 🥰..
А тя е толкова логична и последователна...

# 32
Аз се поколебах между последните две опции. Хем няма да си тръгне, преди да си покаже рогата, хем ще е бяла и добра накрая Head Band
Нищо с кака не е свършило. Баба не беше мушната напразно във фрага.
Това идиотско поведение на Ферит ме вади от обувките Imp Ени му сложи най-правилното определение - като скопен е човекът. Няма нито страст, нито огън в него вече.
Нейсе...

Добро утро,  момичета Heart

# 33
Добро утро! Може би да обобщим фрага така....

Май Ферит е още в кома
Бесен днеска е фандома
Пак със пръстен на ръката
гледа го Сейран горката

Не помагат ни потрети,
ни на дядото съвети
Огледалото вълшебно
се оказва непотребно

Майстори Дияр довежда
Стаята ще пренарежда
Но след първата картина
бързо й меракът мина

Докога ли тази кака
от Ферит любов ще чака
Да й бие трябва шута
вместо още да се лута

# 34
  • Яко в Матрицата...
Милна, усмихна ме сабах сабах GrinningHeart

Докога ли тази кака
от Ферит любов ще чака

Да й бие трябва шута
вместо още да се лута
И аз това се чудя... Докога ще се унижава тази жена. Тази вманиаченост не се връзва с жизнения ѝ опит. Не че е невъзможно така да се вкопчи в някого, разбира се, но сигурно повредата е при мен. Не мога да си представя успяла жена, минала през брак и развод, да се държи като сериалната Пелин... И за съжаление, пак ще гледаме жалките опити на реалната Пелин да плаче Rolling Eyes

# 35
  • София
Нещо от Х

Сейран каза на Синан в градината на къщата, че иска развод. Според мен Ферит вика каката за същото в двора. Сега следва нейният последен опит да го задържи. Няма да я избелят, твърдо съм на това мнение. Дори от фрага се вижда, че с бабата измислят някакъв план. Или ще лъже, че е бременна или че е в опасност и Ферит да я закриля. Тази идея за жалост я получиха от Сейран.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 09:54 от MysteryG

# 36
Стори на Зейнеп Бонче от снощи ❤️🥰

П.П. Дано е кома, че Ферит вече не издържам да го гледам с тая физиономия тип Многострадална Геновева 🤕🤕☹️

# 37
Нещо от Х

Сейран каза на Сенан в градината на къщата, че иска развод. Според мен Ферит вика каката за същото в двора. Сега следва нейният последен опит да го задържи. Няма да я избелят, твърдо съм на това мнение. Дори от фрага се вижда, че с бабата измислят някакъв план. Или ще лъже, че е бременна или че е в опасност и Ферит да я закриля. Тази идея за жалост я получиха от Сейран.

Баба дава идея на друга баба, шегата настрана но това идва вече в повече, да я махат тая че никой не я понася. А иначе това със закрилата може да е вярно, защото излезе някаква снимка на полицейска кола и някои казаха че била пред дома на Дияр, и били заснели някаква сцена в която Дияр и Ферит били с куфари ръка за ръка да ходят в имението.

Ето това е снимката, други пък написаха че била пред имението, така че не знам кое е вярно

# 38
Добро утро Heart
Благодаря за новата ни къщичка,Мистери Heart и за бързия превод Рени Heart
Аз ще си спестя коментара,нека да видя епизода.
Вчера нашите сладки мушмуроци,ме вдигнаха на крилете на щастието,каква красива,нежна любов Heart
Тези деца ме държат в сериала.Каквото и да покажат,заради тяхната любов и невероятната им игра,преглъщам лошото и продължавам напред.Все пак на хоризонта има надежда...Heart

# 39
Добро утро! Може би да обобщим фрага така....

Май Ферит е още в кома
Бесен днеска е фандома
Пак със пръстен на ръката
гледа го Сейран горката

Не помагат ни потрети,
ни на дядото съвети
Огледалото вълшебно
се оказва непотребно

Майстори Дияр довежда
Стаята ще пренарежда
Но след първата картина
бързо й меракът мина

Докога ли тази кака
от Ферит любов ще чака
Да й бие трябва шута
вместо още да се лута
Хахахахах,великоо!
Joy

# 40
Абсолютно точно RENI! Изглежда, че е много наранена от преди, но нищо не развиха с предишния й брак. Сега е слаба и разбираща, точно като Пелинчето ...нашия хубавец Ферит е Спасителя на тези булки....да видим до кога...харесва ми ултиматума на Сейран, че докато е с пръстена нищо няма да се случи! SabIr....

# 41
  • София
Снимката на полицейската кола е от вчера, в къщата на кака снимаха онзи ден. Снощи спориха много в Х, но нали с някакво приложение гледат кога е правена снимката. Всяка седмица пишат някакви ужасни теории, досега не са били верни.
Между другото според мен в градината кака няма да даде на Феро да се доискаже и няма да се разделят там. После идва плана на баба.
По принцип ОГМ не могат да рискуват да я влачат още тази. Рейтингите пак падат, 6 серии едно и също, все около Пакил се върти сценария. Прекалено бавно се развива действието там, ако сега с някакъв план я вкарат в ялъто пак ще падне тотала на 4, ако не и повече. Да не говорим, че фендома на чапкъна съсипа предишния сериал на ОГМ. Толкова ли да са луди и пак да рискуват със същото и да пишат глупости.

# 42
Снимката на полицейската кола е от вчера, в къщата на кака снимаха онзи ден. Снощи спориха много в Х, но нали с някакво приложение гледат кога е правена снимката. Всяка седмица пишат някакви ужасни теории, досега не са били верни.
Между другото според мен в градината кака няма да даде на Феро да се доискаже и няма да се разделят там. После идва плана на баба.
По принцип ОГМ не могат да рискуват да я влачат още тази. Рейтингите пак падат, 6 серии едно и също, все около Пакил се върти сценария. Прекалено бавно се развива действието там, ако сега с някакъв план я вкарат в ялъто пак ще падне тотала на 4, ако не и повече. Да не говорим, че фендома на чапкъна съсипа предишния сериал на ОГМ. Толкова ли да са луди и пак да рискуват със същото и да пишат глупости.

Дано е така, защото ще е върха на глупостта

# 43
П.П. Дано е кома, че Ферит вече не издържам да го гледам с тая физиономия тип Многострадална Геновева 🤕🤕☹️

Смятай от първи сезон още, започнах аз да се изморявам.

# 44
Добро утро!

Мистери, благодаря за новата тема! 🌹🌺🌻

Общи условия

Активация на акаунт