Отговори
# 210
Най-добре сме непушачите,на нас само търпението може да ни свърши. Дано си струва късното пускане на фрага.Аз чакам тази сцена утре.

# 211
# 212
Здравейте!

Нямате настигане, но когато съм извън борда няма как да ви настигна, мога само вечер късно, но вас вече ви няма в темата. Иначе петъкът винаги си го освобождавам от ангажименти и съм на линия да гледам.
Благодаря на всички, без изключение за постовете, гифчетата,  инфото, преводите и на Мистери за новата тема.
Много сте активни и преживявате силно сериите. Да, мрънкахме за началото на този сезон, но ето, как ни "врътнаха" та за един трейлър се изписва почти четвърт страница, а и повече. Значи, въпреки мърморенето ни нещо ни кара да сме пред екраните и пред компютрите ежедневно. Това какво е,  освен харесване и доста доза пристрастяване към сериала. Аз така усещам себе си, особено когато чакам петък.
Всичко, което публикувахте от Туитър за Афрамчетата беше си балсам за очите и душата. Дано да продължат така, искрено се надявам и го пожелавам.
Мен Дияр не ме дразни, напротив, интересна ми е като персонаж и като характер. Питам се защо тази жена е в такова положение? Дали е комплексирана от нещо, или има някои семейни наследявания, които са й се отразили в това поведение? не знам и не искам да пиша за нея. Имаше една потребителка, която се интересуваше от нея, но изчезна. Нейсе, аз ще си задавам въпросите и ще си отговарям сама и без това не мога да ви стигам, че да си кометирам.
Според мен Дияр ще я виждаме още малко в сериала. Надявам се от женска солидарност да си остане бяла и добра. Защо казвам женска солидарност, защото съм срещала в реала една такава Диярка При нея връзката е 25 годишна. Там триъгълникът е непробиваем. Голяма мъка и голяма борба и то за един негодник. Друга тема.
Затова ми е интересна Дияр и най-вече как в психологически план я представят нея и нейните вътрешни битки и демони. Тези битки и в нашия случай ще ги има ми се струва. Дано греша!

# 213
В отговор на този туит е туитът на Емрулах!

# 214
Най-добре сме непушачите,на нас само търпението може да ни свърши. Дано си струва късното пускане на фрага.Аз чакам тази сцена утре.

Лежи в кревата юнак и пъшка
че дал е вече той дума мъжка
Халка му пръста плътно обвива,
но друга него сега приспива

Лежи юнака, кошмар сънува
Спомени мили с него редува
Седи до него жена любима
в спалнята няма място за трима

# 215

Лежи в кревата юнак и пъшка
че дал е вече той дума мъжка
Халка му пръста плътно обвива,
но друга него сега приспива

Лежи юнака, кошмар сънува
Спомени мили с него редува
Седи до него жена любима
в спалнята няма място за трима
Как ги измисляш тези велики слова. Joy
Трябва да ги споделиш със сценаристите  преведени на турски. Joy

# 216
Сладурчетата пак са в трендовете! 🧿

# 217
# 218
# 219
Какъв финалллл, така се прави бат Феро..много се забави 😀😀😀🤍🤍🤍🤍👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

# 220
Мъжът ми се изплаши и се чуди защо крещя като побъркана.🤣

# 221
Опаааа! А дали, наистина ?

# 222
  • Ямбол
Хей мацки 😘 . Еве мерси за озета.Милена много ме разсмя с твоите стихове.Ако си издадеш стихосбирка ще я купя да знаеш.😉😂.Малее момичетата Феро хвърли пръстена ей тва е.Пу най-накрая, че и целувка имаме.Урааа доживяхме 🧿❤️💋❤️‍🔥

# 223
Той не го хвърли пред правилния човек.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт