Отговори
# 510
Направо Пакил да беше качила цялата страница, да видим по-хубаво какво пише, 38-годишна жена се държи като 15-годишна

# 511
Ками Hands Plus1

За мен например ще е "готино", ако Ферит поне един път си спомни, как е завършил предния епизод.

# 512
Ками, и от мен Hands Thumbsup

# 513
Имаше пост засягащ приятелството. В живота съм виждала силни и големи приятелства започващи след бурни караници и сблъсъци. Дано и тук да се създадат такива. Резултатът е важен.

# 514
Даааа, Сейран е в унизително положение, заради пръстена на ръката на Ферит.
Каката нека го играе жертва пред Феро...и Сейран ще е нормално да си тръгне пак.

# 515
Димана, прочетох те внимателно.

Сейран вижда правилно нещата и направи каквото можа. Не виждам какво още зависи от нея. Ако Ферит продължава зимния си сън, тя няма полезен ход вече. Всъщност вече зависи само от Ферит.

Еве, написаното от мен беше във връзка със сторито на Пелин и си представих това, което написах.
Това, че Сейран  е направила всичко е така, никой не го оспорва. Тя обаче, според мен има полезен ход и то не само един, стига да иска окончателно да си върне Ферит. Да, гордостта е важно нещо, но някой път трябва и не само гордост, а и такт и мисля, че тя ще постъпи доста тактично, както направи с Пелин, като даде на Ферит посока какво да прави.

# 516
# 517
Любопитно как кака ще се настани в имението, каква причина ще изтъкне. Дядо й каза, че не е съгласен да живее заедно със Сейран и това го чуха всички Корхан. Халис също не смята, че може да живее там. С чие позволение ще се нанесе? Тя не е заплашена от Синан, че да се крие. Ако пък нагласи нещо от тоя сорт, значи има връзка със Синан. Пак си задавам въпросите: Кой изпращаше на Синан снимки на Дияр и Ферит? Кой му дава информация за Ферит? Кой иска развода на СейФер? Кой ги настройва един срещу друг? Защо Синан мрази Ферит? Майка му какво спомена за Корхан, какви взаимоотношения имат?

Дано в следващите серии дадат отговори на тези въпроси, за да си отиде кака. Мисля, че тя е замесена в това и може това да е причината да не се отказва от женитбата. Нещо може да й е обещано.

Много криминално стана...

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:26 от ani.zaiche

# 518
Каката снощи каза на Ферит, че си нямала никого, сега баба й и дядо й като си тръгнат, ще се настани много лесно в имението.

# 519
Любопитно как кака ще се настани в имението, каква причина ще изтъкне. Дядо й каза, че не е съгласен да живее заедно със Сейран и това го чуха всички Корхан. Халис също не смята, че може да живее там. С чие позволение ще се нанесе? Тя не е заплашена от Синан, че да се крие. Ако пък нагласи нещо от тоя сорт, значи има връзка със Синан. Пак си задавам въпросите: Кой изпращаше на Синан снимки на Дияр и Ферит? Кой му дава информация за Ферит? Кой иска развода на СейФер? Кой ги настройва един срещу друг? Защо Синан мрази Ферит? Майка му какво спомена за Корхан, какви взаимоотношения имат?

Много пъти сме виждали как например се преструват че са се опитали да се самоубият или уж някой ги е бил нападнал, нищо чудно нарочно да се удари с нещо да разхвърля къщата и да каже че са я нападнали в дома и, нека се простори Ифакат или Сейран ще я разкрият, даже ще е хубаво например да има сватба и точно в деня на сватбата двете я разкриват и Ферит завинаги и бие шута

# 520
Аууууу, как сватба? альоооо 😂
Феро само да не вземе да сложи пак пръстена, като отива в болницата.

# 521

# 522

Не видя ли колко лесно го слага и маха 😂

# 523
Според мен , Дияр ще се настани в имението по същата причина по която и Пелин го направи. Ще инсценира нападение , страх и Феро сам ще и занесе куфарите . Добре , че вече стаята е на Сейран , иначе можеше да я настани и там , както Пелото.

# 524
Ами ако инсценира нападение от Синан, спокойно ще влезе в имението, защото и Сейран е негова жертва. Така ще е близо и до двамата, и между двамата.

Общи условия

Активация на акаунт