Отговори
# 600
  • София
Мерт е в имението

Както една приятелка ми написа преди малко - дали са й плеснали червения килим JoyJoyJoy

# 601
Е, ама хайде малко по-позитивно да го дадем. Защо да не си представим, че каката пристига към обяд, когато СейФер вече са се надигнали от леглото след снощния халвет и Сейран като научава за скъпата гостенка, търчи при нея с хляб и сол да я посрещне и да я въведе в нравите и обичаите на дома, в който най-важното от всичко е и вълкът, олицетворяващ дебнещите дома отвътре и отвън и опасности и врагове, да е сит и агнето, олицетворявано от Ферит, да е цяло. И чак тогава вече двете могат спокойна да се хванат за косите.

# 602
  • Яко в Матрицата...
Серията ми хареса, няма да кажа защо Animal Speak No Evil

Да идва следващата Joy

# 603
И едно актуално мнение , относно непрекъснатото натякване от каката, колко много е направила за Ферит :

Скрит текст:
Мару
@marwabenrabeh
Трудно ми е с герои като D!yar – независимо дали са мъже или жени – които предлагат безусловна доброта, но тайно очакват награда за усилията си. Тяхната така наречена "доброта" е изчислена, използвана като инструмент за спечелване на близост, любов и благодарност. Когато очакванията им не са оправдани, те използват щедростта си като оръжие, прибягвайки до натиск и емоционален шантаж.

Никой не ви е принуждавал да се грижите за Ферит.
Ако това е било твърде много усилие, ако ви е изтощавало, тогава никога не сте били задължени да го правите. Действията на грижа и доброта трябва да идват от истинско, безкористно място, а не като средство да накарате другите да се чувстват задължени към вас. Когато твърдите, че действате от любов или състрадание, вината на някого по-късно, сякаш ви дължи нещо, само подкопава искреността на действията ви.

Обществото често разбира погрешно отхвърлянето и разбитото сърце, създавайки вреден разказ, който позволява на хората да преброят жертвите си като средство за оправдаване на негодуванието. "Виж всичко, което направих за теб", казват те, сякаш любовта и лоялността са транзакционни. Но това е погрешно. Истинската доброта не е условна, нито е разменна монета за контрол над другите.

Важно е да разберете, че това, което правите, определя кой сте. Ако усилията ви не са оценени, не се потъвайте в самосъжаление и не се представяйте като жертва. Никой не ви дължи нищо за това, което доброволно сте избрали да дадете. Някои хора може да се възползват от вашата щедрост, но ваша отговорност е да поставите граници и да разпознаете какво и кой наистина заслужава вашето време и енергия.

Не всичко в живота може да бъде контролирано. Отхвърлянето е болезнено, но е част от растежа. Определяйте действията си според тяхната автентичност, а не по признанието или благодарността, които се надявате да получите.
Истинската сила се крие в това да даваш без очаквания, да си тръгнеш с непокътнато достойнство, когато другите не успяват да оценят усилията ти, и да знаеш стойността си, без да се нуждаеш от външно потвърждение. #YalıÇapkını #SeyFer

# 604
И едно актуално мнение , относно непрекъснатото натякване от каката, колко много е направила за Ферит :

Скрит текст:
Мару
@marwabenrabeh
Трудно ми е с герои като D!yar – независимо дали са мъже или жени – които предлагат безусловна доброта, но тайно очакват награда за усилията си. Тяхната така наречена "доброта" е изчислена, използвана като инструмент за спечелване на близост, любов и благодарност. Когато очакванията им не са оправдани, те използват щедростта си като оръжие, прибягвайки до натиск и емоционален шантаж.

Никой не ви е принуждавал да се грижите за Ферит.
Ако това е било твърде много усилие, ако ви е изтощавало, тогава никога не сте били задължени да го правите. Действията на грижа и доброта трябва да идват от истинско, безкористно място, а не като средство да накарате другите да се чувстват задължени към вас. Когато твърдите, че действате от любов или състрадание, вината на някого по-късно, сякаш ви дължи нещо, само подкопава искреността на действията ви.

Обществото често разбира погрешно отхвърлянето и разбитото сърце, създавайки вреден разказ, който позволява на хората да преброят жертвите си като средство за оправдаване на негодуванието. "Виж всичко, което направих за теб", казват те, сякаш любовта и лоялността са транзакционни. Но това е погрешно. Истинската доброта не е условна, нито е разменна монета за контрол над другите.

Важно е да разберете, че това, което правите, определя кой сте. Ако усилията ви не са оценени, не се потъвайте в самосъжаление и не се представяйте като жертва. Никой не ви дължи нищо за това, което доброволно сте избрали да дадете. Някои хора може да се възползват от вашата щедрост, но ваша отговорност е да поставите граници и да разпознаете какво и кой наистина заслужава вашето време и енергия.

Не всичко в живота може да бъде контролирано. Отхвърлянето е болезнено, но е част от растежа. Определяйте действията си според тяхната автентичност, а не по признанието или благодарността, които се надявате да получите.
Истинската сила се крие в това да даваш без очаквания, да си тръгнеш с непокътнато достойнство, когато другите не успяват да оценят усилията ти, и да знаеш стойността си, без да се нуждаеш от външно потвърждение. #YalıÇapkını #SeyFer

Катерина, благодаря, че сподели това мнение! Напълно подкрепям! Hands Plus1

# 605
Някой който разбила от турски, може ли да ми каже какво иска да каже фастъчето, че Дияр си е представила целувката ли?

# 606
Ха, ха, ха.....

Ферит казва: "Имам лек" за главоболието на Сейран .Ето го 💋 "Лечението"

# 607
Каката да заповяда в имението, те Сейроша и Ифоша ще я наместят на правилното място. 😄

# 608
Някой който разбила от турски, може ли да ми каже какво иска да каже фастъчето, че Дияр си е представила целувката ли?

И двамата направихте стъпки един към друг, целунахте се. Но има истина наречена Дияр.
Сега двамата заедно ли ще действате, за да изкарате Дияр от живота на Ферит

Рени, не се приема! Дай подробностите Kissing Heart

# 609

И двамата направихте стъпки един към друг, целунахте се. Но има истина наречена Дияр.
Сега и двамата ли ще действате, за да изкарате Дияр от живота на Ферит

Рени, не се приема! Дай подробностите Kissing Heart

Много благодаря за превода, тя по принцип малко дава спойлери и ги пише по този начин, дали не е някакъв спойлер че и двамата ще я премахнат?

# 610
Ф: И днес не можах да се разделя, Сейран.
С: Колко пъти да ти казвам, да научиш мозъка си да се разделя? Ще се разделиш!

# 611
Ф: И днес не можах да се разделя, Сейран.
С: Колко пъти да ти казвам, да научиш мозъка си да се разделя? Ще се разделиш!

Лоша си..  🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 612
Мисля че е нова на Афра

# 613
Съгласна съм с Мистери
Цитат
За да я заведе Ферит в имението най-логично е да е инсценирала, че Синан я е нападнал, защото е адвокат на Сейран.
В момента, в който го заловят ще се разбере, че всичко е нагласено. Тогава с един куршум два заека.
и с
Цитат
Сейран обаче няма да се откаже и да си тръгне, според мен, защото стана ми ясно от разговора й с Халис в началото на серията, когато той я попита, ако тя остане  ще се огорчи много Дияр, Сейран отговори така: -
" Тя няма да бъде  хваната в капана на фалшив брак".

Сейран няма да напусне имението, ако кака дойде, защото вече има уверението на Ферит, че я обича и ще се бори за него. Тя е наясно и с чувствата му към кака (каза ги на Халис). Надявам се, че ще подкрепя и насочва Ферит при усилията му да се справи с тази напориста и нахална жена.

# 614
  • Яко в Матрицата...
Еве, хареса ми как представиха Феро. Много хора тук не одобряват какви ги върши, но аз го разбирам и смятам, че поведението му е реалистично. Да, не е на 5, че да не може да реши какво да прави, но и не сме в неговите обувки, за да твърдим, че ще направим нещо по-добро от него. И го казвам аз, която почти целия втори сезон го наричах тъпак Joy Сейран също ми хареса. Жалко, че не показаха сцената, в която тя е сама в стаята и гледа портрета си Smirk

Общи условия

Активация на акаунт