ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 51

• 48 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Приятна вечер

Берг и Бейза с еднакви бански преди 5 години и сега Grinning

# 676
Берг е изцяло във ваканционен режим.

Хубава реклама прави и на банските, които си е купила. Grinning

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 19:18 от varna_2

# 677
Честит празник на бащата  Sunglasses

# 678
Неделен привет!

Честит Ден на всички добри бащи с добри сърца!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БАЩАТА ХАЛИТ!

Да е здрав и много щастлив с прекрасното си семейство! Heart

# 679
Добро утро!

Вчера не можах да стигна до темата.
С малко закъснение, честит празник на Халит! Heart
Лейла,  Хан и Али имат най-прекрасния татко.
Нахалните репортери са най-малкото, с което ще влезе в битка заради тях. Grinning
Нека още много години  имат любовта и силното му рамо!

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 11:11 от varna_2

# 680
# 681
Много интересно интервю с Халит.
Правено е преди премиерата на "Анонимни любовници" през февруари, но точно тази част е качена в ютюб преди пет дни.

Реп: Последният концерт, на който бяхте?
Халит: Последно бях на концерта на Адел в Мюнхен. Имаше 80 000 души. Това беше първият подобен концерт. Станахме свидетели на това как Адел излиза пред аудитория от 80 000 души. Прекрасен концерт беше.

Реп: Помня, че и синът ви харесваше Адел.
Халит: Да, бяхме заедно с него. Беше невероятно.

Реп: Мисля, че да ходиш  по концерти заедно с детето си, е нещо много специално. Като двама приятели, създава близост.
Халит: Много ми е приятно да пътувам с Али, да ходим на концерти. От много малък посещаваме заедно концерти. Той открива какви фестивали има, след това отиваме заедно. Благодарение на него съм в крачка с най-новите неща в света на музиката, защото той слуша това, към което проявява интерес най-младото поколение. Така и аз съм в течение на най-популярните групи в момента, а и на такива, които са по-слабо известни, но много добри в своя жанр.

Реп: Колко хубаво. Голям късметлия сте.
Халит:  Много голям.

Реп: Казва ли ви: „Татко, хайде да отидем там това лято или не бива да изпускаме този концерт." Кажете ни кои събития следите?
Халит: Има два фестивала, на които ще отидем. Фестивали с по 60 000, 80 000 души. Огромно пространство, с разположени на него шатри. Продължават по 3 нощи и ние ще отидем. Има и един фестивал, който няма да успеем да посетим. Един наш приятел ще ходи, предложи ни и ние да отидем, но няма да можем. Става дума за фестивала Coachella. Извън това се опитваме да ходим навсякъде, където имаме възможност.

Реп: Коя е последната изложба, на която ходихте?
Халит: Последната изложба беше „Поети и любовници“ с картини на Ван Гог в Националната галерия в Лондон. Беше много впечатляващо. Великолепно. Усещах как ритъмът на сърцето ми се променя. Предизвика взрив на всички емоции в мен. Невероятно красива изложба.

Реп: Явно се е задействал синдромът на Стендал. Когато човек види много красиво произведение на творец, на когото е почитател, сърцето му започва да бие по-силно.
Халит: Беше невероятно. Самата концепция беше много хубава- поети и любовници. Бях впечатлен и от историите, които стоят зад всички картини. Някои знаех, други не.

Реп: Аз не можах да вляза на тази изложба. Имах много малко време в града.
Халит: Трябваше да ми кажете, щях да ви помогна. Защото за такива изложби обезателно трябва предварително да си вземете билети. Аз така не можах да видя  изложбата на Стенли Кубрик. Много съжалявах. Но след това разбрах, че непременно трябва да се резервират билети.

Реп: Кои са любимите ви писатели?
Халит: “Пейзажи от моята страна“ на Назъм Хикмет е много специална книга за мен. Бях впечатлен още когато я прочетох за първи път. След това, през определен период, си препрочитам някои страници от нея. Носи ми много особени чувства. В нея има ритъм, има музика, има цяла палитра от персонажи. Много богата книга. Обичам също Орхан Вели. Впечатли ме с това, че умее по много простичък начин да изразява чувствата си и го прави много свободно, без притеснение.

Реп: Има ли музей, който харесвате и често ходите в него?
Халит: Археологическия музей в Истанбул. Известно време живяхме в Лондон и посетихме наистина прекрасни музеи и изложби. Харесвам и музея на мозайките в Антакия. Зеюгма, този район.

Реп: Значи обичате древните градове. Къде най-често ходите?
Халит: Обичам Ефес. Aванос, видяхме  т.нар. скални гъби, бяхме и в подземния град. Там е представен един много загадъчен и интересен период от историята. Не знам дали ще ми повярвате, но все още не съм ходил в Гьобекли тепе. При първа възможност ще отидем с децата. Любопитно ми е това място. От дълги години съм си го набелязал, но непрекъснато се случва нещо и забравям, пак се сещам, отново забравям. Действително много искам да отида там. В чужбина сме били по някои исторически места. Това лято отново посетихме Акропола в Гърция.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 13:35 от varna_2

# 682
Много интересно и много приятно интервю с Халит!
Удоволствието от неговите интервюта няма давност!

Не съм сигурна кой е по- голям късметлия- Халит със син като Али или Али с баща като Халит!
Двамата имат обща страст- музиката и се допълват чудесно!

Впечатли ме,  че има необятен интерес към културата в различните ѝ форми- от Ван Гог до древните мозайки.
Другото, което ме впечатли- на първо място от любимите автори на Халит са турски писатели.

Варна, благодаря от  за превода на интервюто.

# 683
През уикенда Халит и Али бяха в Холандия на музикалния фестивал Best kept secret.
Тя бяха на същия фестивал и през 2023 година.
Може да са ходили и миналата, но за 23-та съм сигурна, защото Берг публикува снимки.

Фестивалът Best Kept Secret е тридневен музикален фестивал, който се провежда от 2013 година в сафари парка Beekse Bergen в село Хилваренбек в южната част на Нидерландия.
Best Kept Secret е музикален фестивал, в който известни имена се редуват с нови открития от инди, фолк, хип-хоп, рок, електроника или смесица от стилове. Централен елемент на фестивала е езерото зад сафари парка Beekse Bergen.
Тази година фестивалът се проведе от 13 до 15 юни. Тридневно безкрайно изживяване с музика, храна и култура.

Една от снимките, която Берг публикува през 2023.

# 684
Момичета, привет!

Варна, благодаря за всички преводи ! Blue Heart

Хубаво интервю, защото му задават въпроси, на които Халит с удоволствие отговаря.
Той винаги е правил всичко възможно, за да зарадва хората, които обича.

Ако това е част от интервюто, дано да излезе и друга част от него.
Предполагам, че са го попитали по нещо и за другите деца, и за Берги. Grinning

Хубав ден на всички! Blue Heart

# 685
Прекрасна снимка от Берг.
Халит и Лейла!  HeartHeartHeart

Цитат
Ако това е част от интервюто, дано да излезе и друга част от него.
Предполагам, че са го попитали по нещо и за другите деца, и за Берги.

Поводът за интервюто е премиерата на "Анонимни любовници" по Нетфликс.
Бяха заедно с Фунда Ерийт, която му партнираше.
Излъчиха го през февруари.
Имало е индивидуална част с 5 по-лични въпроса.
Не знам защо я пускат едва сега.
Съмнявам се, че има допълнения, но кой знае.

Концертът на Адел в Мюнхен, на който са били Халит и Али, се е състоял през август миналата година.
Има пълен запис в Youtube.

Аз ви извадих едно изпълнение от него.
Страхотна емоция!

Heart

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 16:38 от varna_2

# 686
Здравейте!

Пожелавам ви следобед с много усмивки и страхотно настроение!

Варна, благодаря за информацията и всички преводи! Heart

От Берг, 17.06.2025г.

# 687
# 688
Берг е написала към краткото клипче с Лейла:

"Иска да нахрани всички животни. Слага по первазите на прозорците в хотела хляб за птиците моето цветенце.
Снощи й се доспа и не можа да облече новата си рокля. Сутринта рано-рано слезе на закуска, облечена в нея и казва: "Хората ще си помислят, че принцесите наистина съществуват"
Grinning

https://vk.com/berguzar_korel?from=groups&z=video-29037595_45624 … pl_wall_-29037595

# 689
Цитат
"Хората ще си помислят, че принцесите наистина съществуват"

Purple Heart Yellow Heart Green Heart Blue Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт