ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 51

• 48 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Майка ми Анкара
Епизод 2, Фрагман 2

# 76
Момичета, привет.

Изгледах най-накрая и аз първи епизод с превод. Много ми хареса историята и играта на всички. История, която показва колко силна е една жена, майка в името на децата си. Нищо не можа да я спре. Как само взимаше детето на ръце и по нощите ходи да продава. А децата нямат нищо общо с разглезените деца, които виждаме в други продукции и които искат просто пари. Бурак просто не издържа на напрежението. Но тези деца са много силни, като майка си. Хасан също не е лош човек, макар да не мога да оправдая тези изневери и безхаберие до един момент. Имаше скок във времето от 6 години, в които тези деца живяха с тази кошмарна баба. Дано семейството на Зюхял се промени поне малко. Много силна жена е Зюхял. Не разбирам как не могат да разкарат онзи човек от къщата, която вече не е негова. Но предполагам в следващата серия ще се преместят, защото ги дават на ново място. Сигурно ще се окаже, че съученичката на Бурак е дъщеря на любовницата на Хасан. А тя какво прави на вратата на Зюхял?
Остава да видим как ще се развие тази история и дали наистина Хасан ще си има още едно дете от друга жена.
Но Зюхял ще се справи. Всяка майка има неподозирани сили и е способна на всичко за децата си❤️

# 77
Не, Йоана, Айча не е дъщеря на любовницата на Хасан.
Жената в колата пред училището, макар да не се вижда добре, е майката на Айча.
Тя е друга актриса, ще се появи във втора серия. Бащата на Айча също.
Вероятно е научила, че Бурак е направил опит за самоубийство и се страхува да няма лошо влияние върху дъщеря й. Затова Айча започна да го избягва.

За секунда във фрагмана се вижда, че махат снимката на Бурак от училищния албум. Много е възможно родителите в това снобарско училище да поискат Бурак да бъде изключен. Но това са мои хипотези.

А Зухал вероятно познава Назан, която с цялото си нахалство й подари за рождения ден снимка от видеозона на бебето.

Назан: Подарък от мен за рождения ден.
Зухал: Ще го помня винаги.
Назан: И аз така мисля. Rage

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 20:54 от varna_2

# 78
Аз също предполагам, че се познават, защото тя й галеше корема, преди да си види "подаръка".
На мен точно в този кадър пред училището ми се видя, че в колата е другата жена, също и преди това като гледаше Хасан и Зухял как продават хляб. Но си права, сигурно е нова актриса. Много набързо мина и не се видя лицето й.
Много вероятно е родителите на момичето да й забранят да го вижда, дори и без опита за самоубийство, а просто защото е беден.
Сега гледах пак фрагмана и видях, че детето заключват в стаята му? Сигурно пак е ненормалното семейство на Зухял. Няма да се оправят. А тези в болницата с куфарите кои са?🤔

# 79
Явно е, че Зухал познава любовницата.
Едно е Мехмет да изневерява със случайни жени, друго- с позната от тяхното обкръжение...
Тя знае, че на Мехмет ангелът му е слаб и му завъртя главата, че и с бебе...
Мехмет работи и печели пари пари, ако не ги пръскаше по жени, можеше да осигури малко децата си.
Те ако имат официален развод, би трябвало да има и издръжка.
Целият клас беше вперил очи в обувките на Башар Cry
Това училище е за богати, няма да се чувстват комфортно децата там.

Цитат
А Зухал вероятно познава Назан, която с цялото си нахалство й подари за рождения ден снимка от видеозона на бебето.
И каква е целта на това безобразие, дали Мехмет не е казал, че иска да се върне при семействното, или иска да накаже Зухал. А Мехмет как я мисли- за 3 деца не се грижи и хоп- още едно...

# 80
В единия кадър от трея той я оставя и после я дават в колата как ги гледа двамата като продават хляб. Явно той си иска семейството и се опитва да се събере пак с тях. И тя това го усети и разбра, за това и последния й коз е да каже на Зухал, че чака дете от мъжа й. Много жестоко, но тя жената си е лоша, още в първата серия му показа, че няма толкова лесно да се отърве от нея😏...

# 81
Да, Хасан казва на Назан, че иска да се върне при семейството си и да оправи всичко.
Назан отговори, че и да иска, и да не иска, тя ще роди детето.

Бурак му каза, че го е зачеркнал като баща. Да си гледа живота и да ги остави да подредят своя.

Зухал се разстрои от “подаръка” на Назан. Някои пишат “нали са разведени, какво й пука за другата жена”. Според мен, всеки би се разстроил, дори отношенията да са приключили. Назан не ми прилича на много близка приятелка на Зухал, но все пак се познават и това е унизително и долно.

# 82
Цитат
Някои пишат “нали са разведени, какво й пука за другата жена”.

Мехмет си остава баща на децата ѝ за цял живот.
А и Зухал, когато го е избрала за спътник в живота, все пак го е обичала, имала е надежди... не е лесно...

# 83
Добро утро!

Бирсен съобщава за нови актьори в каста на "Ако кралят изгуби"
Нилпери Шахинкая и Мурат Гарипаоглу.
Снимките трябва да започнат в началото на декември.

Засега няма вероятност сериалите на Берг и Халит да са в един ден.
Празните квадратчета по Стар ТВ са понеделник, вторник и четвъртък.
В някой от тези дни ще е "Ако кралят изгуби".

Нилпери Шахинкая

Мурат Гарипаоглу

# 84
Добро утро

Нилпери ми е позната от други сериали, за Мурат не се сещам.

Много сериали, много нещо. Не става въпрос за Краля, а по принцип.
Постоянно въртят из нета инфо за нови проекти. И за кога?
Половин сезон мина...
Да замислят сценария за по 20-30 серии, ще има време за всички сериали.
Без да ги влачат с безкрайни раздели и събирания, с по три сватби или загубване на паметта...във всеки сериал ги има тия неща, да ти втръсне от шаблони....

# 85
Здравейте!

Идвам с обедното кафе и да ви  пожелая  ден, събрал в себе си усмивки, 
успешни стъпки и много красиви мигове, които си струват да бъдат запечатани...

Момичета, благодаря ви за коментарите!
Много силна първа серия...Очаквам с нетърпение всяка следваща Cry

Берг отново е имала  нощни снимки - 23.11.2024

Джан Улкай вчера е бил рожденик. Честит да е! Flowers Four Leaf Clover

Поздрав от Берг

От режисьора на сериала #Майка ми Анкара, Can Ulkay

Халил и Али в компанията на Мехмет Гюнсюр на премиерата.

# 86
Майка ми Анкара
Епизод 2, фрагман 2 с бг субтитри

Благодаря на Алекс за помощта!
Flowers Rose

https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%BC% … utbjP44ifXGV.html

Цитат
Нилпери ми е позната от други сериали, за Мурат не се сещам.

Благодарение на сериалите на Берг и Халит сега изведнъж ще се запозная с един куп актьори. Grinning
От сериала на Берг бях гледала само Бейза и Мехмед.
От обявените досега актьори от сериала на Халит познавам няколко като имена и физиономии, но не съм гледала нито един.

Цитат
Постоянно въртят из нета инфо за нови проекти. И за кога?
Половин сезон мина...

Днес прочетох, че в момента се излъчват 25 сериала, а 14 са в подготовка за излъчване. Rolling Eyes

Вчера са повтаряли ММА от 16 часа. Доста добър рейтинг е направил за този час.
Довечера ще го повторят в прайм тайма.
В интернет серията е гледана близо 3 милиона пъти, с 3 400 коментара.
Дано, дано успеем да пробием, че много късно стартирахме.
А сериала на Халит изобщо не го виждам.
Той сигурно ще започне чак през януари.
Вярно, че дотогава много сериали ще окапят, но те веднага пускат нови.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 16:03 от varna_2

# 87
Варна,  Алекс Благодаря 

Торта за РД на Джан Улкай Grinning

https://vk.com/berguzar_korel?z=video-29037595_456248829%2F876e5 … pl_wall_-29037595

# 88
Благодаря, момичета, за фрагмана и за всичко споделено💐🌹

С първата си серия "Annem Ankara" стана една от 10те най-популярни продукции за седмицата.

Аз съм обнадеждена за успеха на проекта. Мисля, че хората го харесаха и търсеха нещо различно в този ден. А и оценяват класата на актьорите.

Пожелавам си спокойна Неделя🍀

# 89
Цитат
С първата си серия "Annem Ankara" стана една от 10те най-популярни продукции за седмицата.

И Берг е успяла да пробие до петото място за отминалата седмица след първата серия.
Казвам "успяла да пробие", защото четирите актриси преди нея са с голяма тийнейджърска фенска база, а те по цял ден щракат в социалните медии.
И четирите принадлежат към най-младото поколение.
Аз в гласувания в анкети и подкрепа в социалните медии не участвам от много години.

Общи условия

Активация на акаунт