ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 51

• 48 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
Имах нагласа за около 5 и това е добре за първа серия.

Прекалено много са сериалите в сряда.
Това е единственият ден, в който всички канали излъчват по нещо.
В другите дни все има по някое празно квадратче засега.
Нужно е време и добро промотиране, за да се преориентира публиката към нов сериал.

Но както казах, коментарите са супер позитивни.
Знаете, че аз не обичам превъзнасянията. Старая се да бъда обективна.
Броят на хората, следящи акаунта на сериала в ИГ, се увеличи два пъти след края на серията.

Не очаквах  серията толкова да ми хареса.
Предпочитам съвременни сериали.
Но всичко е направено толкова добре- актьорите, музиката, режисура, камера.
Поплаках си на доста места, но не ми дотежа, защото беше разчувстване от емоцията в сцената, а не от гледане на насилие, побоища, убийства, кървища, мафии, банди.
Поне 10 пъти си завъртях сцената, в която Бурак видя баща си с поредната любовница.
Толкова е тежко, когато децата носят на плещите си проблемите в отношенията между родителите си.

Не искам да бъда родител на братята ми.
Не искам да бъда приятел на майка ми.
Не искам да бъда баща за баща си и постоянно да му оправям кашите.
Искам да бъда просто дете!
Много ли е?

Берг ми хареса много.
Със собствените си деца да беше играла, нямаше да бъде толкова добра като истинска майка тигрица.
Най ми харесва, че колкото и да й е тежко, не мълчи и не скланя глава пред никого.
Ако онази дърта вещица майка й продължи да тормози децата, в другата серия ще изхвърли не бастуна й, а нея през прозореца. Grinning

Чакам да излезе серията с турски субтитри.
Тогава ще я изгледам още веднъж.

От партито
Берг с малкия Башар

Жената в средата е авторът на музиката в сериала.
Написала е: "От годините в Консерваторията до тук. Разбира се, че съм изпълнена с вълнение".

Берг е завършила актьорско майсторство в Консерваторията, Бейза балет, а Гюлдияр музика.
Вероятно се познават оттам и сериалът ги е събрал.

Халит с детето, което играе средния син на Берг в сериала.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 12:48 от varna_2

# 61
На премиерата Берг беше с естествената си прическа/къса коса/.
В руския форум има предположение, че Берг ще продължи снимките с къса прическа Blush

За желаещите да гледат с руски суб ще сложа 2 линка в спойлер, защото не съм сигурна бг мама какво одобрява и какво не...

# 62
Много се радвам, че Мехмед стана партньор на Берг.
Прекрасни са.
Доказателство, че може да има химия между двама актьори и без да са класическата любовна двойка от турските сериали.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 14:37 от varna_2

# 63
Момичета🌺

Съжалявам за късното включване. Много се радвам за рейтинга на първата серия, това е голям успех за премиерен епизод. Още сутринта в 7 наше време влезнах да го видя, но нямах възможност да пиша. Така се зарадвах🥳 Знаех си, че зрителите ще оценят Берг и Мехмед. Пожелавам им да запазят същата инерция и още по-голям успех занапред.

От мен малко снимки от Берг от профила й в Инстаграм.

"Искам да пиша много, тогава казвам: „Е, това не е мястото, защо ми трябва?“ Единственото нещо, което мога да кажа, е, че прегърнахме нашата история по много етичен начин, заедно с всички наши съотборници, особено нашия автор. С голямо уважение към починалите, ръка за ръка с тези, които все още са живи...
Нашето обещание не е да потъпкваме ничия болка, а ще прегърнем детството и спомените си с надежда, сълзи на очи, когато се смеем кикотейки се, с щастие и копнеж по 90-те..
Скъпа публика, вие ни посрещнахте много добре вчера.
Хиляди благодарности  🤍

# 64
Халит и "Башар" Blush

# 65
Клипчета с Берг и Мехмед от снощи

https://www.instagram.com/p/DCo5-4uIbpu/

https://www.instagram.com/p/DCo0ajJopaV/

ММА е бил най-обсъжданият сериал в социалните медии снощи

Лейла на снимачната площадка JoyJoy

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 18:43 от varna_2

# 66
Гледах серията с руски превод.
Имам си любима двойка Бурак- Айча Blush
Всички виждат какви битки за оцеляване води Зухал,  но и те правят проблеми.
Милата, да имаше до нея сестра, брат, приятелка, съседка ... за подкрепа...
Съвсем сама, само любовта към децата ѝ я прави силна.
Харесва ми , дано продължат в същия дух.

Принцеса Лейла с бижута Grinning
Берг, каквато е любвеобилна, кого по- напред ще целува- децата артисти или нея Joy

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 21:56 от Lilims

# 67
Лили, в другата серия ще влязат нови герои. Може да се намери някое приятелско рамо и за Зухал.

Бурак каза, че Айча е единствената му приятелка в колежа и аз имам чувството, че за него ще си остане само приятелка. Има още едно много мило и красиво момиче в каста, предполагам, че ще се влюби в нея. Чакат я май драмите на несподелената любов Айча. Това са само мои предположения.

Историята е истинска, преживяна. Някои от прототипите на героите са живи, други са си отишли. Берг днес написа, че сценаристът и целият екип са се постарали да представят събитията етично, с уважение и към мъртвите, и към живите, да не тъпчат цинично върху болката на реални хора в името на рейтинга.
И наистина е така. Нито един герой не е показан като злодей, не е очернен.
Нормални хора от плът и кръв със своите човешки слабости.

# 68
Здравейте!

Благодаря на всички за снимките, клипчетата, коментарите и преводите! Heart

Момичета, на мен също ми хареса серията и очаквах по-висок рейтинг.
Сигурна съм, че ще имат по-голям успех занапред.

От мен малко гифки от премиерата на ММА

Среднощен подарък  - превод на 1-ва серия на ''Майка ми Анкара''

# 69
Добро утро и хубав ден!

А, Нерон е започнал да превежда нашия сериал.
Поздравления и благодарности! Flowers Hibiscus

Благодаря за линка, Хелън.

Само в ютюб първа серия е гледана  един милион и триста хиляди пъти досега.
Коментарите под видеото са 2250.
99 процента положителни.
Обнадеждена съм! Hands Pray

Прекрасните деца на Зухал Heart

# 70
Здравейте!

"Всеки ден е различен, всеки ден носи свое чудо."
Да си  пожелаем един чудесен ден, изпълнен с настроение, усмивки и добри новини!

Пресата

Статии за „Майка ми Анкара“

# 71
Привет  Hug
Деца- слънца Blush  

Отзиви в пресата

Скрит текст:
Статья из журнала "Телевидение и жизнь" от Мехмета Шахинджилероглу:
📌«Моя мать Анкара» дала надежду...

✍Долгожданный новый сериал KANAL D «Моя мать Анкара» дал надежду на будущее в день, когда шла жесткая война рейтингов. С первым эпизодом сериал занял 6-е место в рейтинге Total, 4-е место в АВ и 3-е место на канале ABC1.

Сериал с Бергюзар Корель и Мехметом Гюнсюром в главных ролях стал одним из самых обсуждаемых в социальных сетях. Нам не хватало Бергюзар Корель, которая спустя долгое время вернулась на экраны. И снова она сотворил чудо своей игрой....
Смотреть Мехмета Гюнсюра по телевидению – сплошное удовольствие. Он один из актеров, чья игра мне нравится. Из них получилась красивая пара. Они положили многообещающее начало рейтингам. Не только игра актера, но и история сериала завораживает людей. Я надеюсь, что публика примет это и это будет долгосрочная работа.

В сериале рассказывается история жизни женщины, которая изо всех сил пытается выжить в Анкаре со своими тремя сыновьями....

Превод с Гугъл

Статия от списание "Телевизия и живот" от Мехмет Сахинчилероглу:
📌„Майка ми Анкара“ даде надежда...

✍Дългоочакваният нов сериал на KANAL D „Майка ми Анкара“ донесе надежда за бъдещето в ден, когато се водеше ожесточена война за рейтинги. С първия епизод сериалът зае 6-то място в Total рейтингите, 4-то място в AB и 3-то място в ABC1.

Сериалът с участието на Бергюзар Корел и Мехмет Гюнсюр се превърна в един от най-обсъжданите в социалните мрежи. Липсваше ни Бергюзар Корел, която след дълго време се завърна на екран. И отново сътвори чудо с изпълнението си....
Да гледаш Мехмет Гюнсур по телевизията е истинско удоволствие. Той е един от актьорите, чиято игра харесвам. Те направиха красива двойка. Те направиха обещаващ старт на рейтингите. Не само играта на актьора, но и историята на сериала очарова хората. Надявам се обществеността да го приеме и това е дългосрочно усилие.

Сериалът разказва житейската история на жена, която се бори да оцелее в Анкара с тримата си сина....

# 72
# 73
От родителите на най-малкия актьор:

Това не е само роля.
Хиляди благодарности за майчинската нежност, която наистина проявявате към нашия син.
Добре, че ви има, Бергюзар!

Днес детето, което играе Башар,  има рожден ден.
Празнуват го на сета.

Берг, Мехмед, сценаристът и брат му

# 74
Добро утро Blush

Берг в рекламата на Yves Rocher

Общи условия

Активация на акаунт