Ето я и моята история

• 6 392
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Разочарована, казваш, че те обича и в същото време даваш 101 причини, поради които ще спре да те обича - да му прочетеш логовете, да го накараш да спре да го прави, да го накараш да избира и т.н.  Аз ли нещо не разбирам или неговата "любов" не е особенно силна. Престани да го оправдаваш и погледни смело отстрани нещата, за да не съжаляваш после. Дори и да не те мами и те да са най-добри приятели, този човек е пълен егоист и не мисли какво ти причинява със своята пристрастеност към свободата си.

# 61
  • по пътя на светлината
Свобода или свободия!!! LaughingДа си чати с хора от България разбирам,защото е в чужбина, дори с жена-разбирам, но да  оставя отворен прозорец за нейните съобщения,да си определя срещи с нея - е-- вече нищо неразбирам #Crazy #Crazy #Crazy

# 62
От една страна това,че не я крие от теб ме навежда на мисълта,че няма нищо особено между тях,иначе би се чувствал гузен.Според мен е по-притеснителен фактът,че ти обръща повече внимание за да си доволна(както ти каза),а не защото изпитва вътрешна потребност  ThinkingНе мисля,че въпросната девойка е проблема.По-скоро има някаква празнота в отношенията ви,нещо,което той търси навън.Но наистина със забележки ще му станеш много досадна.Просто намери начин да стигнеш до него,щом толкова го обичаш.
Много е лесно да се каже отстрани"зарежи го тоя",ама само отстрани...
Успех,  bouquet
Ох, най-после едно смислено мнение!
Браво, страхотно си го казала   bouquet

# 63
От една страна това,че не я крие от теб ме навежда на мисълта,че няма нищо особено между тях,иначе би се чувствал гузен.Според мен е по-притеснителен фактът,че ти обръща повече внимание за да си доволна(както ти каза),а не защото изпитва вътрешна потребност  ThinkingНе мисля,че въпросната девойка е проблема.По-скоро има някаква празнота в отношенията ви,нещо,което той търси навън.Но наистина със забележки ще му станеш много досадна.Просто намери начин да стигнеш до него,щом толкова го обичаш.
Много е лесно да се каже отстрани"зарежи го тоя",ама само отстрани...
Успех,  bouquet
Ох, най-после едно смислено мнение!
Браво, страхотно си го казала   bouquet
Благодаря ти,Карина  Hug
Искам да добавя още нещо.Прави ми впечатление,че като се почви такава тема и се започва едно "въй","аууу","аххх","ма как тъй" и т.н.Момичета,вие в какъв свят живеете???Излезте навън,там е пълно с жени!!!Не можем да изолираме мъжете си от всички други жени  Naughty Важното е като им предоставим свобода и доверие,те сами да идват при нас  Wink Другото е  подаяние,изпросена нежност,все неща,от които ми се повдига  Sick
Надявам се да не съм засегнала никого,просто така мисля   bouquet  bouquet  bouquet

# 64
Съгласна съм с LEI Peace
Спри да му натякваш,спри да му обръщаш внимание,обърни внимание на себе си!
Казваш,че и ти имаш компютър,намери си занимание,или пък излез някъде,докато той си чати.Спри да мислиш,какво толкова пише,помисли как ти да си запълниш това време....и говорете,но не за нея,а просто ей така.

# 65
  • София /Абсурдистан
Помисли си дали си заслужава да си губиш времето с такъв човек.

И аз мисля, че при него се заформя нов роман, това е само началото. Запази си достойнството поне като откажеш да търпиш това.

# 66
Свобода или свободия!!! LaughingДа си чати с хора от България разбирам,защото е в чужбина, дори с жена-разбирам, но да  оставя отворен прозорец за нейните съобщения,да си определя срещи с нея - е-- вече нищо неразбирам #Crazy #Crazy #Crazy

Не не те се познават. Имат също общи приятели. В това и аз съм сигурна. В смисъл тя не му е непозната... Това с отворения прозорец и мен ме дразни понеже постоянно напомня за нея.

# 67
  • по пътя на светлината
като не те свързва брак и деца с него и той не проявява грам внимание към теб, ти какво търсиш при него?
Мъже бол... 
Мойте,извинения,но това не са единствените фактори,който свързват мъжа и жената Naughty

# 68
Може би е по-лесно да напуснеш някой така.33

# 69
  • по пътя на светлината
Може би е по-лесно да напуснеш някой така.33
Определено е по лесно,но след като нямаш деца на този етап неможеш да го осъзнаеш-сега за теб той е всичко и това е важно ,след години когато гушнеш в обятията си едно малко и беззащитно човече-то ще бъде всичко за теб-повярвай ми струва си човек да го усети  bouquetЩо се отнася за мъжете бол-не се подвеждай ,всяка жена си има цена,така,че рядко се намират мъже,които я заслужават Naughty

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 02:23 от k.a.l.i.

# 70
 брех това момиче, ще кажеш че мен е описало  Twisted Evil
аз така си чатя с един авер Twisted Evil знам за гаджето му,и доста често му намеквам че трябва   да и обръша повече внимание, Но тои е такъв - лек Темерут
често сме за базикали, че единственият начин да му се изневери е даму се седне на компа  hahaha
това че имате връзка не значи автоматически, че той ще зареже старите си приятели- били то и жени
ами аз имам много приятели мъже- няма да спра да си говоря с тях защото на някой не му харесвало
за твоя случай незнам -> ако има нещо м/у тях  надали ще крие - ще поправя разговорите и ще ти ги показва...... според мен просто тя го разбира по-добре - може даже да са в една сфера (професионална)

# 71
Честит празник мила! Може би днес е деня в който да си дадеш сама малко уважение. Бъди смела и след като не сте обвързани бягай далеч.Това не е Онзи, който все още те търси, копнее и ти си негова единствена и достатъчна...А ГО има , повярвай ми..Повярвай сама на себе си.Даваме ти цялата си подкрепа. Най хубавото при теб предстои.  bouquet

# 72
ееееееее,не драматизирайте толкова.защо да не си чати с жени ,ако интересите са им еднакви.че то по тая логика,не трябва и колежки да има и по тел.да говори с тях. а
моят съвет към девойката е че просто трябва да направи нещо с което да му привлече вниманието. ако програма всяка вечер е еднаква,много ясно че ще си търси забавление навън,дори и чрез компа.моят е къмпютърен специалист,т.е.компютъра му е в кръвта.
вечер като се прибере първо вкл.компа. но това че си чати с някого и обсъжда новостите в комп. технологии въобще,не ме накарало да се сърдя.
важното е че на мен ми обръща достатъчно внимание и аз пък се старая да го ангажирам често  и да му разнообразявам вечерите,следователно и моите.
но когато стои по цяла нощ ,не го приемам като проблем ,а по-скоро като начин да разпусне от ежедневието.вместо да крещи на мен,по-добре да си го излее в нета.
всеки си има начин да освободи напрежението,всеки има някаква страст.просто трябва синхрон между двамата.нека и тя си намери хоби с което да се занимава.успех.ако пък не й обръща внимание ,тогава да си търси друг.

# 73
  • Sofia
Намери начин да видиш точно за какво става въпрос!
АКо толкова ревниво си пази компа заключен, можеш ти да я заговориш в скайпа или където си чатят, знаеш и ника.  Embarassed Имаше такава история във форума  - девойката си беше изпяла всичко пред "непознатата".

# 74
  • София /Абсурдистан
Чакай че ми стана интересно  Simple Smile От негово име ли да я заговори, т.е. да се представи за него?

Общи условия

Активация на акаунт