Ето я и моята история

• 6 384
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
Всички ти го казаха - плюй си на петите и дим да те няма! Фактът, че ти го обичаш, не е достатъчен, за да крепи една връзка. Изчезвай навреме, ако и той те обича - ще те последва!

# 76
Намери начин да видиш точно за какво става въпрос!
АКо толкова ревниво си пази компа заключен, можеш ти да я заговориш в скайпа или където си чатят, знаеш и ника.  Embarassed Имаше такава история във форума  - девойката си беше изпяла всичко пред "непознатата".
Помня и аз,че имаше такава история,в  последствие и други в същата тема.
В единия случай,съпругата си писа с мъжа си,та той и среща и определи накрая Close
В другия жената си писа с другата и тя си изпя всичко.
Та ако мислиш,че си готова и за най-лошото,можеш да измислиш нещо от този род,може пък наистина да е нещо безобидно.

# 77
Брех, че лоши тез компютри?!

Това за обръщането на малко внимание е само по твоя преценка, нали? Избщо цялата сцена е през твоята призма. Много бих искал да чуя и неговата гледна точка, защото съм сигурен, че тя ще е мааалко по-различна. То и затова повече съвети са "Мале, как го търпиш това", "Зарежи го тоя", "Какъв е тоя мъж дето си приказва само с друга, а не с теб" и т.н. Ако успееш да го накараш той да пусне тема за взаимоотношенията ви, вероятно ТИ ще бъдеш представена като една изнервена, безпочвено ревнива, вечно мрънкаща, досадна и т.н. жена, която дъх не го оставя да си поеме. И то при положение, че той нищо не иска от теб и нито скита по кръчми, нито пие, нито те бие, нито изневерява и т.н. Хайде сега да се опитаме да познаем какви съвети би получил той за връзката ви!

Както някой по-горе писа, има си хоби човека. Всеки има. Моето дори гълта не малко пари, така че жена ми определено има основание да недоволства (Скъпа, благодаря ти искрено, че не го правиш!). Дай пък всяка свободна минута извън работата да сме залепени един за друг, да се гледаме влюбено и "да си споделяме". Нали отнакъде трябва да се натрупват емоции, случки и преживявания, за да има какво да се сподели. Дали има правилен баланс между работата, хобито и теб, вече е друга тема, за която, както казах твоята гледна точка не може да се приеме за факт, а просто като лично мнение. Ако твоето хоби е той (както е май при много жени) , вече имаш наистина сериозен проблем, бих казал. Този проблем обаче е твой, а не негов. Това последното си е философстване "по принцип". ДА НЕ СЕ ВЪЗПРИЕМА БУКВАЛНО, моля!

Съветът ми бил да се пробваш да престанеш да се тормозиш за глупости и да намалиш неоснователното драматизиране.

P.S. Светът бил пълен с мъже, ама и темата за муньовците е бая дълга!

# 78
Когато се съгласих да си пуснем Интернет вкъщи, поставих условие да не се ползва за игри и чат.
Изключения се допускат само за чат по Скайп с приятели.
И двамата спазваме това условие.
В Интернет има хиляди други полезни неща, които можеш да правиш, без да ти липсват игрите и чата.

Дървото се превива, докато е младо - изпуснеш ли нещата в началото, така ще си вървят.

относно постинга на LOL:
Някои жени се задоволяват с малко или с почти нищо.
В този случай тя е права.
 Но за мен една връзка е пълно отдаване без остатък, т.е. искам всичко или нищо.
Сама реши от кой тип жени си.
Ако си от вторите - беж да те няма и колкото по-бързо и по-далече, по-добре.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 15:39 от Божидара

# 79
Здравейте,
след един разговор с него осъзнах ,че без много основание съм била така мнителна. Мисля че за себе си реших. Няма да тормозя себе си и него с това че малко или много се дразня от това че чати. Не искам цялото му внимание. Не искам да бъда мнителна. Не искам да го загубя.

Днес ми подари прекрасен букет и ме накара да вярвам че  може би нещата наистина са такива каквито ми ги описва. Щом като има нужда от това негово странично хоби нека си го има. Обещах си повече да не му говоря за това и да оставя нещата... Обяснил ми е вече хиляди пъти. Благодаря на всички които споделиха мнението си. Не мисля да пиша вече в темата. Но ако има някой на който тя ще е полезна , може да я продължи.

Hug

# 80
Здравейте,
след един разговор с него осъзнах ,че без много основание съм била така мнителна. Мисля че за себе си реших. Няма да тормозя себе си и него с това че малко или много се дразня от това че чати. Не искам цялото му внимание. Не искам да бъда мнителна. Не искам да го загубя.
Днес ми подари прекрасен букет и ме накара да вярвам че  може би нещата наистина са такива каквито ми ги описва. Щом като има нужда от това негово странично хоби нека си го има. Обещах си повече да не му говоря за това и да оставя нещата... Обяснил ми е вече хиляди пъти. Благодаря на всички които споделиха мнението си. Не мисля да пиша вече в темата. Но ако има някой на който тя ще е полезна , може да я продължи.
                Пиши пак, като започнеш да намираш ползвани презервативи - безобидни, разбира се. Или по-скоро прочети пак съветите в темата. Иначе всички жени обожаваме да се самозалъгваме, ако може до безкрайност. Сори, просто имам крайно негативно мнение по тия въпроси. Изградено бавно и невярващо (точно като теб) от личен и особено чужд опит. Как пък веднъж не излязох права и аз, с глупавата си вяра в доброто  ooooh!. С най-добри чувства: бъди щастлива, но с някой друг  Hug.

# 81
LOL, аплодисменти!

Разочарована, браво, че си взела правилното решение!

# 82
Postavi go pred dilema-ti ili 4ata. Ako ne iska da izbere, znae6 kakvo da pravi6! Hug

# 83
Не е нормално да търси близост с друга.
Аз бих провела сериозен разговор и ако нещата продължат значи той е направил своя избор и няма смисъл да оставаш с него.

и според мен е време за сериозен разговор и сериозни решения ще ти предстоят  да направиш, зависещи то4но от този разговор. Ако страха ти е да не останеш сама не се притесняваи, сигурна съм 4е няма да е за далго пък и приятели имаш а повярваи ми трябва ти само един и ще си о'к. По отношение на ли4ното пространство  мойе да го разправя на някой друг- ти не пишеш ли като гост поради липса на такова и как той може да 4ете а ти не, я го нау4и да споделя........

# 84
Postavi go pred dilema-ti ili 4ata. Ako ne iska da izbere, znae6 kakvo da pravi6! Hug

В каква връзка се присети да вдигнеш стара тема от преди 2 месеца?

# 85

В каква връзка се присети да вдигнеш стара тема от преди 2 месеца?
ти пък вземи пусни нова да ни забавляваш  Joy

# 86
Според мен смисъл да се эанимаваш повече НЯМА Naughty събирай си багажа и си тръгвай, с такъв човек бъдеще нямаш,  а светът е толкова красив Wink просто отвори сърцето си эа някой друг и бъди щаслива, ще видиш, че е въэможно Heart Eyes а що се отнася до твоя въэлюбен дори понякакъв начин да го откъснеш от таэи жена, след време ще дойде друга и друга... раэбери,че мъжът тръгне ли веднъж е като раждата- няма спиране!  И не се връэвай на глупости от сортар че са само приятели -не бъди найвна! Успех ти желая от сърце  bouquet

# 87
Не изчетох всичко,но в общи линии схващам,че на авторката са й "замазали очите" с букетче-и мир в къщи...Съжалявам,но подкрепям повечето момичета с "крайни" мнения...Една връзка не може да се развива така-от сега до следващата издънка,пък ще видим как ще се оправяме нататък...Въпроса не е в нета,в чата,в компа-едно време нямаше нет,но имаше други неща,по които мъжете се заплесваха-карти,видео и т.н.Искам да кажа,че въпроса е в принципа-щом този човек е готов да те пренебрегне заради нещо си,значи винаги ще си намира причини да го прави,защото има различна ценностна система от твоята...Е при това положение не виждам какво може да се направи,освен "кой-откъдето е".Не вярвам в никакви такива "прилагай женска хитрост"-та нима цял живот трябва да си нащрек каква тактика да прилагаш,за да сте заедно?! Не,не и не-за тази работа трябват двама! Затова авторката да си потърси истинската половинка...

# 88
Така се почва новата връзка - приятелство, фън....
Гадното е, че няма да е само физическа изневяра, а и емоционална.
С разговори и скандали няма да се справиш. Ставаш досадната.
Ако държиш да останеш с него, трябва  всеки ден да организираш динамична и интересна програма, в която сте заедно, за да го откъснеш от другата. Докато се появи следващата.  Tired
Щом предпочита да разговаря с друга жена , а не с теб, значи връзката ви куца и той търси, дори да не го осъзнава.
Препоръчвам  и ти да си потърсиш друг, за да не задълбаваш и плачеш повече на финала.
Този не е твоят човек според мен.

така мисля и аз...за съжалени съм яла .... на тоя интернет и кисненето пред компютъра през всяка минутка като си е в къщи...  изяждам се отвътре, казвала съм 1000 пъти ,че ми е неприятно,че само се разминаваме с него в коридора като ходи до тоалетната и че ми писна вече от този компютърррррррр #2gunfire #2gunfire #2gunfire    той чати през цялото време ... вярно ,че за сега само с мъже и то главно за смяна на телефона си ( защото си сменя телефоните всеки ден - бартер та бартер ) ,но не мога да съм сигурна,че са само мъже защото е много лесно да преименува някоя жена с мъжко име и да ми хвърля вода в очите... така стана преди години и ни костваше много - бяхме се разделили, аз като разбрах му опаковах парцалките и го викнах да си ги вземе и да се махаааа,  после орева света ,за да се върна... нета ни събра нас и нета ни раздели... куха работа. искам да ти кажа,че ако чати с момиче и му е по-приятно да чати с нея,вместо да седне и да си говори с тебе,дето си му насреща това хич не е добър признак... дано успееш да се оправиш,аз не бих позволила такова отношение -ти не си обвързана -това е ключа при теб!

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 11:19 от paia4e

# 89
Според мен не си взела правилното решение. На мен не би ми било приятно приятно приятелят ми да се държи по този начин, а и той самият те е поставил пред избора - да се примириш или да го напуснеш. Нима ако толкова много държеше на теб щеше с лесна ръка да те замени за един чат??? Не че искам да те огорчавам, но "примирието" е само временно решение на проблема. Убедена съм, че скоро пак ще поискаш нашия съвет или просто е избереш да го напуснеш.

Общи условия

Активация на акаунт