Може ли да се зачене по този начин?

• 2 465
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте ! Последната ми менструация свърши на 04.11. този месец. С приятелят ми имахме полов контакт на 07.11 и 10.11 И двата пъти той свърши в мен малко,но в началото на вагината при самото изваждане,но ми направи впечатление,че след това нямаше никакво изтичане на каквото и да било от долу,както другите жени казват. А съм сигурна,че и двата пъти е свършил вътре,макар не толкова навътре във вагината.Има ли някакъв шанс да се е случило нещо ?

# 1
на колко години си

# 2
# 3
  • Sofia
Няма никакво значение кога ти е свършила менструацията и дали има изтичане или не.

Информацията, която даваш, не е достатъчна и никой няма да може да ти отговори.

Кога ти е бил първият ден на последната менструация? Колко дни ти е цикълът (не менструацията)? Редовен ли е? Кога ти е била овулацията?
От отговорите на тези въпроси зависи дали може да се зачене по този начин или не.

# 4
Когато е имало пенис във вагината винаги има шанс да забременееш. Ама "малко" свършил, ама на входа - все тая, стига един сперматозоид, а са милиони. Ако не искаш да забременяваш, ползвайте презервативи или противозачатъчни. Ако пък искаш да забременееш, ще разбереш скоро дали си бременна.

# 5
От „малко свършил“ има 50% вероятност да си „малко“ бременна.

# 6
  • Варна
Малко и от механизма да поясня: твоята яйцеклетка има кратък прозорец, в който можеш да заченеш, момците обаче могат да чакат няколко дни. Т.е. ако не си в овулация в момента, не си се разминала напълно.
Как' Сийка е абсолютно права, че е достатъчен един момък, най-бързият/те вършат работата.

# 7
Може да се зачене и още как!

# 8
https://bg.clearblue.com/ovulation/what-is-ovulation

На 23 години в 21 век да се задават такива въпроси е срамота, при положение, че се води и активен полов живот.

# 9
Имам приятелка, която забременя в 7 ден от менструацията

# 10
  • Sofia
https://bg.clearblue.com/ovulation/what-is-ovulation

На 23 години в 21 век да се задават такива въпроси е срамота, при положение, че се води и активен полов живот.
Аз подозирам, че не е на 23.

# 11
Това е писано от 14-годишна. Иначе е страшно, ако си неграмотна на 23…

# 12
Ако си с ранна овулация може. Аз забременях на 10 ден считано от 1и ден на МЦ при 28 дневен цикъл. Сперматозоидите могат да изчакат яйцеклетката до 5 дни.

# 13
Ама чакай, правите секс без предпазване и се чудите дали така се зачева?
Имам новина - точно това е начинът!
Ама къде, как, кога - това са странични въпроси.. Вървите към бебе, за което ви поздравявам.

# 14
  • Ст Загора
Brin, мислиш ли че тя знае кога й е овулацията?

Общи условия

Активация на акаунт