МНОГОДЕТНИ МАМИ 11

• 12 595
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
И аз искам да се включа към многодетните мами.
Аз съм Весела от София с три слънчица;
Нура-7 г.
Ахмад и Мариам на 2 г.и11м.
 Успех на всички!

# 196
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
VESIGH  bouquet добре дошла  Hug прекрасно е,че имаме вече толкова много близначета в нашият форум ......Пиши нещо по-вече за вас,и най-вече рожденните ви дати за да ви включим в списъка на първа страница
Хубав ден на всички,днес ще ходим до Габрово Flutter,а после правя постъпления да изчезна към Варна ...а дано ми разпише билета дядо поп Mr. Green

# 197
Добро утро и от мен,момичета!Днес сме по-добре,много по-добре(да чукна на дърво)Спахме цяла нощ като купани...
vesign,добре дошла при нас.. Hug.близнаchетата се увеличават...да не е влияние от слънцето...  Nature SunnyМама Цоцоланке,питай де

Дидка...носи много целувки на Габрово,аз мислено ще съм с теб  bouquet
Mай имаме рожденик...Станислав на секcтет

Здраве да има преди всичко..другите хубави неща идват след това!

# 198
Честит Рожден ден на Станислав! Жена  му къде е? Да почерпи бързо!
Весе, добре си ни дошла!
За всички нови мами, на 14 Април организираме Пролетен Празник на Многодетните семейства. По този повод - ако познавате и други многодетни семейства - питайте ги за адрес - да им изпратим покана, на Активна изпратете вашия (адрес) по същата причина!

# 199
ЧРД на Ники  вчера и на Станислав  днес! Да са живи и здрави,  много любов и щастие![/size][/color]  nbirthday

Добре дошли на новите мами.... - Деси и Веси! Като имате време пишете повече за вас, Дидка правилно е казала и ЧРД-тата си напишете, ако желаете, Деси ти си ни първата с различни близнаци..... Ох, тез моите близнаци...... gaby_s  и в близнашкия подфорум чета, ако можеше с четене да се прихване или от слънцето - все на слънце щях да чета...... Ама не се знае - аз ако нямам, може пък децата ми да имат..... казвало,че близнаците били през поколение - значи нова оферта предлагам - търся за сватосване ....близнак!  Joy Joy

Ох, мами, не искам да ви прозвуча като комсомолски или партиен секретар, ама ....мамите от България - моля ви включете се по-активно в темата за Празника - тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172790.0   Хайде остана по-малко от месец! Всеки може да се включи, с идеи, с адреси на многодетни.....

ТИ, ТИ КАКВО НАПрАВИ ЗА ПрАЗНИКА НА мНОГОДЕТНИТЕ???????

# 200
Честит рожденник на Секстет  newsm59!
Добре дошли на новите майчета в нашите вече не толкова скромни редици   bouquet.
Вчера след много канене от моя страна най - сетне взех, че попълних данъчната си декларация за семейно облагане. Всъщност ми я попълни една приятелка и да знаете какво се оказа- ако имаш намалена трудоспособност т. е. ТЕЛК ще ти върнат целия данък, който са ти удържали за изминалата годиа  Shocked Тя се обади на своя позната в данъчното и от там потвърдиха това, но с уговорката-ако признаят ТЕЛК  newsm78. Нещо не ми е ясно, кога го признават и кога НЕ  newsm78. МОят е издаден 1991г и е безсрочен и силно се надявам, че ще го признаят, защото никак няма да са ни излишни тези парички baby_neutral. Дано тази информация да е полезна за някоя от вас  Heart Eyes.
Който много блее така си изкипява млякото  #Cussing out а чаках почти половин час на студа за да си го купя  #Cussing out.
Габи, да то кажа аз как свалям температурата на децата ( това ми е много болна тема от както малката ми племенничка получи гърч пред очите ми) мокря чаршаф със студена, но не  ледена вода, събличам детето и го увивам в чаршафа и след това с едно одеяло така за около 5мин (това го знам от свекърва ми и сваля гарантирано температурата с половин градус)

# 201
Поканите пристигнаха!!! Страхотни са! Браво, Юле, браво гордост наша! Бързо който не е дал заявка - на Активна адресчето да праща, че не останаха!

# 202
Поради важността на Празника и всичко,което е свързано с него, предлагам някой неща и тук да се пишат, като после се преповторят и в другата тема... Може и да се четата познати неща на 2 места, но така е по-добре, според мен! Че да се активизираме малко, стига сме спали! Пък ако в другата има повече дейност - ще се спре в тази. В края на краищата сега ни вълнува точно Празника! Аз вече почвам да си мисля за тоалета - коя рокля да избера  newsm78 с голия гръб ли  newsm78 , или с камъните Сваровски  newsm78   Joy   Joy   Joy

# 203
Аз вече почвам да си мисля за тоалета - коя рокля да избера  newsm78 с голия гръб ли  newsm78 , или с камъните Сваровски  newsm78   Joy   Joy   Joy
Цоцоланке , мисли и заради мен в тази посока. Избери, която ти е на сърце, а другата стави за мен... Laughing
Направо съм в ужас какво да облека и дали зъболекарката ще се справи с фацата ми.

# 204
Да ти е жив и здрав рожденника Цвети newsm59
Весел празник на цялото семейство.

Цоцоланке и аз така мисля , да ги посмесим малко темите и за това да кажа и тук ,че чакам заявките на лични на тези които искат да спът в София на хотел.За сега сме се ориентирали към базата на НСА в студентски град.Нощувката е 15лв.на легло.Базата е добре подържана и просторна.Моля за заявките ви за брой на хората които ще ползват легло/защото се плаща на легло/.Трябва в най-скоро време да се направят заявките за нощувката ,защото може и да не останат места.Така ,че чакам да се включвате много бързо.
Цоцоланке,аз съм за Сваровски Laughing

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 11:10 от nevi

# 205
Цоцоланке, а "Дойче и Габана"-та за мен ли? Грешката е умишлена, така ме убеждаваше една продавачка...да съм си купела дънки "съвсем оргинални" за 35 лева...

# 206
  newsm67    Честит рожден ден на Станислав на Секстет! Пожелавам ви много здраве и дълги щастливи години заедно!     newsm67

# 207
Благодаря за честитките!
Бързам да почерпя, преди други да излапат тортата!

# 208
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 HugДа е жив  и здрав рожденника   bouquetЧЕСТИТО
Момичета,отвори ми се парашута ...но с придружител  bowuu с малкият Hug за Варна!Така, че мен ме няма до неделя вечер!Не плачете,нетъжете за мене-ще си пийвам биричка с рибка някъде край брега на морето и ще се наслаждавам на спокойствоието,далеч от ежедневните и многобройни ангажименти!Павчо няма да е проблем,защото като чуе за Варна е първи строен пред вратата обут и облечен-там има детски кът и куп неща дето в Горна ,уви ,ги няма
Хубави почивни дни!Ако ми се изпречи пред погледа някъде интернет клуб или някоя приятелка има компютър...може и да ви споделя дали биричката е хубава, и как я карам там Flutter

# 209
Момичета,отвори ми се парашута ...но с придружител  bowuu с малкият Hug за Варна!Така, че мен ме няма до неделя вечер!Не плачете,нетъжете за мене-ще си пийвам биричка с рибка някъде край брега на морето и ще се наслаждавам на спокойствоието,далеч от ежедневните и многобройни ангажименти!

smile3515 smile3515 smile3511 smile3518 smile3518 newsm61

Общи условия

Активация на акаунт