🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 235
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 960
Гогов:
Кой ще победи и кой ще си тръгне са две различни неща!

Малко като един вицепрезидент който беше  казал:
 - Ако не успеем, рискуваме да се провалим!   JoyJoyJoy

Различни неща са, факт..защото може да бъде спасен.

# 961
Ако само стрини по пеньоари пишат негативни коментари, то това означава ли, че само 20 годишни гърли пишат позитивните? За един социолог, любител на пъзели, питам...

# 962
Само аз ли не мога да открия никъде надкаста с Киро?

# 963
  • София
Аз също предпочитам смешките на Венци пред "мъдростите" на Гогов.
Първо, Вера е по-млада от него и не е никаква лелка.
Второ, по-скоро Гогов е чичак в критическата, отколкото Вера да е в менопауза. Тя е само на 39.
Не понасям селски хитреци с шкембета, които се мислят за нещо повече от другите и го играят тартори само защото са успели някак да оцелеят в живота, но без да надскочат тарикатщината си.
Венци ме радва много - усмихнат и енергичен, все нещо прави, измисля, човърка. Не философства много. Не е идеален, но пък животът извира от него.

# 964
От на Венци бисерите много ме изкефи "Министерство на боклуците" и министъра се крие зад листо. Но се похвалва, че е спасил мравка че и на латински я изрича. Това така да пасва на реалността..уникално е просто. Евала Венци!
Направо да прекръстим МОСВто

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 12:15 от pandorina

# 965
Ето как извират "мъдростите"

# 966
Нумеролозите се оказаха просто по-алчни и лакоми от Глория. И на всичкото отгоре го обръщат на морал. Георги сам в лагера ще е по-интересен от много от другите персонажи Joy Като и гледам телосложението на Бистра, доста е гладувала за да е гимнастичка, за разлика от Мая, която си изглежда естествено слаба. Със сигурност притежава доста дисциплина от спорта. Да видим дали пак ще стрелят по Жоро, имам чувството че ще почива другата седмица и сблъсъка ще е между Нумеролози и Мимо Гарсия. Предвид игрите финалистите въобще не са сигурни, единствено Алекс е в комфортна ситуация за сега.

# 967
Хайде сега и публиката да не се обижда, Киро си знае в себе си, че е сгафил, не е искал да гледа някои епизоди, не е бил подготвен за хейта, егото му не може да го понесе и такава картинка му рисува.

Киро го има само на БТВ засега: https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … v-edin-lager.html
при мен върви без реклами и не ми пречи да си го гледам там

# 968
  • България
Кирил е отишъл в Преди обед със сако и официални обувки! Голяма промяна от острова насам, когато Мая му пра гащите.

# 969
Не знам, аз пък не приемам на Гогов изцепките навътре.
Не мисля, че и Вера го прие като обида, всичко си беше в кръга на шегата. Няма по-класическо нещо от мъж да обсъжда менструални проблеми и менопауза, чаках да изръси и някой съвет, че да му бъде пълна програмата, ама приключи разговора бързо, като го контрираха, че е по-стар Joy

# 970
Изгледах току-що видео визитката на Митов. Агънце е. Може да е спортист, авантюрист, добър и умен, но грам хищничество и "Аз, аз, аз" няма в него. Като сложа и глада, жегата, влагата, факта, че не се сближи с никого в лагера си, а Гогов го сряза с преписване на първата игра, разбирам защо ми изглеждаше неадекватен снощи непосредтсвено преди играта, когато Сано и Диляна обясняваха правилата.
Един малък Берке демонстрира повече самочувствие и с много хъс и не толкова много умения, но здрава психика, побеждава в игрите.

Чакам да видя какво е измислил Миро - дали съвсем преценен риск, съобразен с уменията на сълагерниците му или лагерно самоубийство. Тук ще призная, че Миро не ми беше познат отпреди (не го помня от Сървайвър, а детето ми не е в българската образователна система, Школо не ми е познато, следя много малко и рядко български медии) и тук от темата разбрах, че трябва да очаквам много от него. И сега очаквам.Simple Smile

Благодаря на всички, които имат време и нерви да изгледат надкастите с отпадналите участници и да ни ги преразкажат после. Не бих си причинила Кирил, дори и преразказа за него прочетох по диагонал. Не знам кой е заговорил за предисторията му с Биляна, но е абсолютно проява на лош вкус от страна на водещите да дълбаят в тази посока. Сигурна съм, че Кирил преувеличава сексуалните си авантюри.

Кефят ме градивните умения на Венци, но и неговата майка е трябвало да го предупреди да говори по-малко.

Поздравления за Тренера! Колкото и да се радвам на физическата му форма, беше ми леко скучен.

Гогов, ако не е в игра и да се е разиграл, ми изглежда на повече от 48 години. И постоянният му брътвеж допринася за това да изглежда по-възрастен.

# 971
Може ли някой да ми обясни това с кутиите накрая които ще отварят. В някоя има бомба така ли? Само една ли е? И ако я нацелиш всичко ли губиш? И може ли да я уцелиш още от първия път? Че Туджаров нещо пресмяташе колко кутии можеш да отвориш без да има опасност, та нещо не ми е ясно.

# 972
  • Другата България
Различни хора сме, и на мен смешките на Венци са ми изключително досадни и отегчителни, докато Гогича ми е забавен.

Туджаров и Киро се излагат, какви лелки, да ми кажат една 70-годишна, която им гледа изпълненията. На възрастните хора не са им интересни подобни предавания, по мои наблюдения.

Скрит текст:
И аз се зачудих снощи колко Па да е легендарен Васил Гюров...
Ати се е писал във Фейсбук Александър Васо Гюров или нещо от тоя род беше, да се знае кой му е баща.
Именно, различни хора сме и различни неща ни харесват, както и други различни хора. В това няма нищо неестествено.
Киро наистина ли е казал това за “70 годишни лели от Богоров?“ Независимо Долни или Горни?
JoyJoyJoy Макак пък не опроверга това, което мислим повечето тук за него, вместо да го затвърждава?
Горкият малък пъзел, какъв ли удар за него и каква изненада е било това, че е станал обект предимно на подигравки и хейт, вместо на обожание и респект? Не посмял да гледа....и това не му вярвам, напротив - всичко си е изгледал, затова ръси “умности“ за аудиторията. Смешко.

# 973
Не знаем колко ще бъдат бомбите, уж са казали една бомба, в австралийското всеки си имаше бомба, ако я оцелиш губиш събраната сума и излизаш с минималната печалба, която беше сумата от 1 гривна (там 10к).
Примерно завършва с 25 гривни има 25 кутии да отвори с номерата на неговоте си гривни и в една от тях има бомба, може веднага да я оцели да.

Също финалният етап беше така - останаха 7 души, този с най-много гривни печелеше място на финала автоматично, за останалите 6 имаша игра и победителят е вторият финалист, а третият се избра изцяло социално, всеки от 5мата можеше да гласува кой да е финалиста, без да има право да гласува за себе си. Четиримата отпаднали си дадоха гривните на който си преценят от финалистите.
При нас може да е всичко.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 12:50 от Одри ♡

# 974
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Съвсем закономерно си отпадна Тренерът. Да, в отлична физическа форма, фантастична за годините му, но да не можеш да наредиш пъзел от 13 букви... Извън физическите си възможности, не беше интересен за този формат - стоеше много встрани, не вземаше отношение по щекотливите въпроси, не разбираше особено играта, не беше и по стратегиите. А и успя да покаже каквото имаше на сърце да покаже, тръгна си с достойнство, спечелил уважението на всички, което не е никак малко.
Венци е душа човек, но наистина трябва да играе повече и да говори по-малко, че при него ситуацията е "Език мой - враг мой":
"Двуетажен мезонет", "Мезонетът върви по гръм и трясък", "Министърът на боклука и околните среди"...

От на Венци бисерите много ме изкефи "Министерство на боклуците" и министъра се крие зад листо. Но се похвалва, че е спасил мравка че и на латински я изрича.
Латинското наименование на мравката го каза Алекс, къде го търсиш Венци по тая част? Той едва българския оправя.

Общи условия

Активация на акаунт