🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 200
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 975
Митов има много качества, но сякаш не му достига психическа издръжливост. Без съмнения за мен подкопаването на психиката му се дължи И на собствения му лагер. Той не е глупав и осъзнава, че е там в ролята на бушон, че няма реална подкрепа, а въпросите защо се е разтреперил целяха да го унизят. Когато и да си тръгне, каквото и да направи за отмъщение на лагер 1, все ще е малко. За кратко бях започнала да ги харесвам, но си затвърдих първоначалното мнение, че там са се събрали оцеляващи хищници и схемаджии, правеща атмосферата отровна. Тършуването беше грозно и долно.

Предпочитах Георги да остане, забавлява ме по особен начин. Тренера изпращам с положителни чувства, въпреки няколко разочарования от него и осъзнавам разликата в поколенията. Възхищавам му се, че е толкова активен физически на тази възраст Hands Clap

Шегите на Венци не са чааак толкова смешни (както и тези на Гогов не са ми), но предизвикват усмивка в мен и ме разтоварват. Даже си мислех колко е хубаво да има подобен човек в обкръжението - добродушен, незлоблив, изобретателен, позитивен и изобщо... като слънчице ми е Венци Nature SunnyHeart

# 976
За Гогов съм на абсолютно същото мнение като Госпожа Лютиче. Селски тарикат, който си мисли, че е много оригинален като пуска някакви мъдрости изпод поглед, тип "бито куче, видяло и преживяло какво ли не". В 90% от случаите репликите му не са ми забавни, а по-скоро някак насилено оригинални, особено пък снощните изпълнения с женската менопауза.
А между другото и аз бях останала много изненадана, че бил на 48 години, като той ми изглежда на поне 68. При всички положения поне колкото Тренера.

Много повече предпочитам Венци и хумористичните им сценки в лагер 3. Снощи и аз се смях, на някои може и да им изглеждат глуповати, но на мен са ми забавни и ме разтоварват.

Изключително съм доволна, че Жоро остана. Този човек е Оne Man Show, толкова цвят придава, че просто ако беше отпаднал щеше да бъде голяма загуба.

# 977
......
Венци е душа човек, но наистина трябва да играе повече и да говори по-малко, че при него ситуацията е "Език мой - враг мой":
"Двуетажен мезонет", "Мезонетът върви по гръм и трясък", "Министърът на боклука и околните среди"...

От на Венци бисерите много ме изкефи "Министерство на боклуците" и министъра се крие зад листо. Но се похвалва, че е спасил мравка че и на латински я изрича.
Латинското наименование на мравката го каза Алекс, къде го търсиш Венци по тая част? Той едва българския оправя.
Ми че нали това казвам. Че министъра на боклуците го казва. А това беше Алекс.

# 978
  • софия

Айдеее, топло, топло. Още пари.

# 979
  • Другата България
Joy
И тези двамата използват думата “статист“, а не турист.
Въпреки, че и двете пасват идеално на повечето от участниците, както съм писала, за мен “статист“ някак повече им подхожда /ше/.

# 980
Уфф, след днешното пригласяне на Туджаров за лелките, дето да критикуват им осмисляло живота направо не ми се гледат вече. И колкото и визуално да ми беше по-симпатичен от Неделчо вече не е.  Хем го раздава политкоректен хем ръси подобни глупости. Да засегнеш цялата си аудитория за да се харесаш на Киро! Емии...какво да кажа повече..

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 22:06 от pandorina

# 981
Хванах един кадър на плажа отдалече, отново се потвърждава, че не е посоченият от Майчето на картата. 😂

# 982
Хахаха, или Алекс чете и той форума, или и хората навън го наричат борсук! Wink
Язовец - meles meles - борсук

Относно тършуването на лагер 2. Аз изцяло подкрепям. Едно гладуващо племе в джунглата НИКОГА няма да пропусне възможността да обере до шушка лагера на съседното вражеско племе, който е пълен с храна! Това е естествената реакция предвид обстоятелствата. Всичко останало е куртоазия от живота в цивилизацията.

Еми така е, да. Трябваше да го оберат и тогава играта за Жоро щеше да стане наистина интересна. А то какво - циЛивиЛизация...тюх. Явно не са чак толкова огладняли. На мен това риалити ми напомня малко и на Повелителят на мухите, една от най-отвратителните книги, които съм чела...но много поучителна. Чак се изучава в училище в САЩ и може би с право. Но ние на нашия остров виждаме, че българите сме добри хора все пак. Не сме войнстващ народ и сме доста наивни, но пък за сметка на това и мързеливички. От целия лагер, само Венци работи ли, работи. Лагер 3 ходят непрестанно на експедиции за храна, а другите лентяйстват. Извод - мнозинството българи са мързеливи, но пък тези, които са работливи, работят яко (Господ здраве да им дава, че без тях лошо).

# 983
Ходенето на експедиции изцяло зависи от продукцията, не е по желание на участниците.

# 984
Ама вие верно ли повярвахте на това претърсване на лагер Глория, че не е инициирано  от продукцията???

# 985
Венци на няколко пъти вече излъчиха как използва думи или поговорки с неправилно значение. Но конкретно с министъра на боклука беше шега, свързана с каузата на Алекс за разделно събиране на отпадъци.

# 986
Венци на няколко пъти вече излъчиха как използва думи или поговорки с неправилно значение. Но конкретно с министъра на боклука беше шега, свързана с каузата на Алекс за разделно събиране на отпадъци.

Верно е. А на Алекс му се получи образът с листото на главата в което се криеше.
Но... Побутване от продукцията скука....

# 987
  • София
Всъщност в скечовете си Венци показва завидни познания зад позата му на селски идиот. Не е никак глупаво хубавото момченце.

# 988
Ама вие верно ли повярвахте на това претърсване на лагер Глория, че не е инициирано  от продукцията???
Изцяло в стила на Дзами е да направи подобен обиск. Беше грозна постъпка независимо от какво е продиктувана и въпреки че нищо не са взели. Не трябва всеки път действията на играчите да се оправдават с продукцията. Защо от Лагер 3 не дойдоха да ровят в сандъците? Въпрос на морал е.

# 989
Доволен съм, че Емил си тръгна. Човекът си изпълни мисията и доказа, че може да играе игри с много по-млади противници и даже да печели част от тях. Като образ, ми беше адски скучен и не допринасяше с нищо сезона да ми е интересен. Оставането на Георги поне отваря някои потенциални сюжетни линии.

Малко рисков подход от лагер 1 да ходят да ровят във втори кемп за храна. Ако се разбере, това може да срине шансовете им да вземат Георги или храна от там. Отделно, за мен беше грешка точно Дамян да ходи на преговори. Трябваше, или да е Берке, който му е приятел и по тази линия да пробва нещо, или Ванеса, на която той обеща подкрепа. Странно ми беше и как Емил хем му каза, че го иска на финал, хем навиваше Георги да си играе сам, което е безумно. Ако няма кой да му пази гърба и той си стои като отшелник, логиката сочи да е мишена на всички, защото е много силен. Надявам се да отиде при Нумеролозите, за да има някаква интрига.

Митов чак сега разбрах защо е имал т.нар. purple(невидим) едит. Явно основно се е излежавал и е мрънкал. Супер лошо впечатление ми направи как мъж на години вече, след като е изкарал към 40 дни в лагера си, изведнъж се нацупи и говореше за местене в лагер 3. Ванеса, която изтърпя повече от него, му изнесе урок по мъжество и му показа как се прави.

Дано идилията в лагер 3 приключи, или да направят някаква грешка, понеже нещата съвсем стават скучни. Те имат гривните, пада им се диска и могат да са на курорт, или да си нагласят лесни битки, с които да вземат още гривни. Ако бият и Берке, вече наистина интригата ще отпадне. което е ужасно за формата. В качествените такива, последните седмици са най-завързани, а тук поне засега е обратното и интереса ми като зрител, пада.

Общи условия

Активация на акаунт