🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 204
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 930
Моля оценете епизод 40 четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 931
Тази вечер беше много емоционална.
Венци е супер, направо умрях да се хиля с азиатската върхушка - министрите и специално Гюров на труда и околната среда със спънките за популацията на мравките, като не забравяме и работникът, който се пречукал, понеже не минал на инспекция по труда и околните среди, но бил кораво бичме с корава пърцуна и се разминал да си напусне по медицински причини. Sweat Smile Sweat Smile
Митов е много тъпо парче, ще ме прощава.
Тъжна раздяла с Тренера, Сано плака като малко дете.
Не съм сигурна, че Жоро ще издържи да се бори сам. Той има нужда от социална среда, Емил не му даде добър съвет. Самият Емил е съзерцателен и самодостатъчен, но не всички хора са като него.
Много приятно риалити, само да не съм на мястото на участниците - направо си е като в Игрите на глада, без убийствата (то само това оставаше).
Ама Диляна е много красива жена, на Венци му текат лигите по нея...Той си е женкарче, пада си по тънката част, а и обича да си угажда с храна. Да не е Телец?

# 932
  • Другата България
Joy
То целта на промото е именно само да загатва, не всичко да става ясно.
Няма какво да се разяснява по едно промо, всеки може да го тълкува по различен начин.

Да, за Биляна и аз не му вярвам, всичко си беше злоба от негова страна, че е отхвърлен, прелъстен и изоставен.
/Дори не е и прелъстен, то това май се оказа проблема./
Друг е въпроса, че аз не вярвам и в “прошката“ на Берекет, много “захар“ имаше и там.
Смях се и с “извиненията“ на Дзами, направо телефона му счупил да му се извинява, Биляна и тя му се извинявала /със сигурност не е разбрал повода, ако има нещо вярно в обажданията ѝ, по-скоро са били от благодарност, че се е отървала навреме/. Как пък не каза и че и самия НН му се е извинявал, и оператори, монтажисти, Саното и той....всеки по различен повод.
Сега се сещам и онова с бройките, колко хиляди бяха?
Тресе го комплексарщина яко Кирцата, но пък ако погледнем реално и се абстрахираме от личните пристрастия беше интересен играч, различен от масовката с “приключението“ и другата със “семейството“, и имаше представа защо е отишъл на острова и каква е целта на “занятието„. Просто не му достигна капацитет да го покаже и направи по начин, който да му донесе някакви позитиви.
Поне приятели си е намерил, и е станал известен.
Или “известен“.

# 933
Май ще трябва да викнете психиатър на терен, че аз след днешният епизод сменям лагера, за който викам и май почвам да съм Глория само (не е окончателно де, ама силно на там клоня)  ScreamScreamScream

Много ще ми хареса Жорката да си остане сам. Това ще е плот туист за всички лагери.
Жорка не се притеснявай, няма да ти е скучно, цветна личност си, ще се оправиш. Ти си си пичага, няма се плашиш.

Лагер Нумеролози са като лешояди даже не, с това тършуване ги определям за ракуни. Това че не взеха нищо не ги представя по-малко зле. Или какво да видят зестрата първо..
Лагер Мимо взеха малко да ме дразнят с тая "желязна завеса" за вип зоната.

Ние Дзами като говори за хората, и описва себе си вече си го знаем, но днес повелителят на стратегиите, който също имаше стратегия 40 дни да играе палма и да крие този бицепс, ни обясни в синхрон как Жоро не го искали, че щял да почне с кафенцата и това значи, че прави стратегии. Joy
Демек, аз имам стратегия, ама ако друг освен мен има или се опитва да има, но тя е по-различна от моята то това я прави автоматично неморална . Rolling Eyes

Гогов, ще цъфне в някой български вариант на  badwomensanatomy с тоя разговор ми се струва  Joy Опука ни набързо тези от 36/7/8 нагоре и кой от къде е Joy

Като цяло епизодът ми беше доста забавен, личи си че наближава краят на играта.
Чакам следващият диск с нетърпение - залагам на  Венци с червеният бански Lifeguard, джапанки с чорапи на Спондж Боб и дървената папионка. Sparkling Heart

# 934
Респект за Тренера. На мен ми беше интересен като играч. Харесвам вглъбени и самодостатъчни хора. В тях има дълбочина. Вдъхновяващо участие.

Лагер 1 са в ролята на "простолюдието" в момента. Добре играят ролята. Митов ми е много скучен, работя с много програмисти - за пръв път виждам такъв с толкова бавна мисъл.
Не знам защо е още в предаването.

Искам Георги да остане сам в лагера. И да се класира за финала като вълк-единак, който не само по пълнолуние сменя самоличността си.

Дойде време и Миро да бъде разголен и да тръгне надолу по спиралата, може би. Нормално, реалити форматите следват свободно сюжета на вълшебната приказка (по Владимир Промп, полезно четиво за любознателни хора и сериозни анализатори на реалити формати и не само).

Ах, Венци... Тези самодейни сценки показват само немощта на сценариста.

# 935
Вече и аз минавам към Глория и не мога да повярвам, че ще го кажа, но искам Георги да им развали всички планове на големите стратези, че фалшивата идилия в лагер 3 вече ми дойде твърде много за понасяне. Поне Георги си е "злодей", а не фалшив герой, но като му знам манията по стратегиите и контрола, едва ли ще издържи да не тръгне пак да търси съюзници. Няколко дни насаме с Тренера му се отразиха много добре, чак ми стана леко симпатичен. Иначе нямам нито един любимец вече. Само Гогов си ме кефи. Миро ми е най - голямото разочарование. Такъв капацитет, толкова уникален човек, а тотално съсипа участието си и то без никакъв смисъл и затова на него не мога да му простя, че избра този път. Ако играеше сам за себе си, вярвам че щеше да направи незабравимо и красиво участието си и да ни достави голямо удоволствие.

Диляна е невероятна наслада за сетивата ! Нямам наклонности към жени, но всеки път не мога да откъсна очи от нея щом се появи в кадър !  Не само, че е невероятно красива, но самото й излъчване е много женствено, нежно и топло. За мен тя и Сано са големите открития и попадения на сезона.

И аз се разчувствах при напускането на Тренера.

# 936
Миро ми е най - голямото разочарование. Такъв капацитет, толкова уникален човек, а тотално съсипа участието си и то без никакъв смисъл и затова на него не мога да му простя, че избра този път. Ако играеше сам за себе си, вярвам че щеше да направи незабравимо и красиво участието си и да ни достави голямо удоволствие.

И аз си мислех това за неговото участие. Е може би не бих казал чак разочарование, все пак това е неговата визия за играта, но на мен ми отпадна от класацията за фаворит, а е видимо, че има огромен потенциал. И то да се върне в реалити след толкова години, с опита и знанията, които притежава.

Георги на мен също ми е много интересен играч и много се надявам да се стегне и да започне отново да играе играта. Ако остане сам в лагера, има шанс да е в негова полза и да остане по-незабелязан, отколкото ако отиде в лагер 1. Но само да не вземе да изпадне в някаква дупка и забрава. За момента за него стискам палци най-много да стигне до финал.

# 937
Как да те ти стане жал за Митов, ама на неговия лагер малко им е писнало също. Два месеца не играе, пазят го за бушон на Дзами ли или просто ей така, щот и това някак-си е тайно ако има такава уговорка. Сега ги е яд, че гривните на ръката на Берке са с висок риск - той би спечелил само на хвърляне на диск, а трети път това няма да се играе. Тия гривни заминаха и те.

Мимоландия са недосегаеми, но за пет гривни повече ще си направят преврат в собствения лагер. Вместо да изтупат целия Лагер 1 на игра и да чоплят семки два дни, Миро сън няма да спи че Берке имал 13 гривни - смях .... Действай Миро, поне да стане интересно ....тоя Киборг да се активира най-сетне Simple Smile

Не знам какво стана със стратегиите, само Дзами, Вера и Гогов продължават да мислят, но тези гривни на ръката на Берке как да ги измислят? .....Освен да опитат да ги задържат в лагера ама трудно.

Тъпо беше да тършуват, но сега поне Дзами е наясно, че нищо като храна няма да дойде - той пак си мисли как да се съюзи с най-силния, след коалицията с лагер 3 - нищо не спечели той ....прецака се сам с изгонването на Киро ама....

Двама се карат ( Лагер 1 и Лагер 2), а Третия лагер печели ...без много зор, без много пот - евала за добрата игра. Показаха как се печели без да си даваш зор, но с добра социална игра. С лека усмивка и без много обещания.

Жорката и кокоса с име "Емо" ...аз съм Hushed уау....харесва ми как се развива, дори сам прави играта интересна. Тренера може да има интересен живот, но в играта ми беше скучен, евала за добрата форма, Тренер - чест и почитания.

# 938
Пишете, че и Миро е тук, но съм пропуснал коментара му. Добре дошъл!
По повод кой ще избере Миро. Няма да е целия лагер. Алекс е недосегаем. Но другите 4-ма може да играят. 5-тия ще е Берке. 6-тия ще е Георги.
Мисля, че ще е Георги по 2 причини. Ако отпадне, лагер 3 да претендират законно за неговата храна. И втората е да има някаква завръзка с Бистра по време на играта. А евентуално да го придърпат към тях след играта ако отпадне Берке.

Жалко за Тренера! И на мен ми стана криво въпреки, че го очаквах

# 939
  • София
Поне Георги си е "злодей", а не фалшив герой, но като му знам манията по стратегиите и контрола, едва ли ще издържи да не тръгне пак да търси съюзници.

Гошо е най-фалшивият човек на този остров. Всички участници обясняват как има две лица. Всички тук виждаме как 5 минути медитира като божа кравичка и след още 5 изпада в истерия, ако някой му доближи храната. Песните, танците и възвишените думи са върхът на фалша. Много ми се иска някой незначителен да го ступа и прати вкъщи, за да видим как му треперят мустачките.

# 940
разгледах малко социалните мрежи

Интаграм на Георги:
https://www.instagram.com/p/DCU2Tj5IyYp/
Grinning

От ФБ на Алекс:

Yellow Heart

# 941
  • Враца
Венци:

"МезЮнета върви по гръм и трясък.." Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Искам, да е водещ на другия сезон и да се налага да импровизира постоянно.. Simple Smile

# 942
Хахаха, или Алекс чете и той форума, или и хората навън го наричат борсук! Wink
Язовец - meles meles - борсук

Относно тършуването на лагер 2. Аз изцяло подкрепям. Едно гладуващо племе в джунглата НИКОГА няма да пропусне възможността да обере до шушка лагера на съседното вражеско племе, който е пълен с храна! Това е естествената реакция предвид обстоятелствата. Всичко останало е куртоазия от живота в цивилизацията.

# 943
  • София
Не съм изгледала епизода все още, само ви чета.

Непопулярно може би мнение, но още когато Ванеса беше зле и примираха от глад всички, си помислих, че ако бях там, вероятно щях да ги убеждавам да вземем храна от съседния лагер. Поне за Ванеса. Питаш веднъж, молиш се втори път, на третия път, гледаш детето, което се свива от глад и е на път да припадне и действаш.
Игра, игра, морал, достойнство и бла-бла, ама зорлем глад до припадък, при положение, че има храна на 100 метра, айде няма нужда.

Все се надявах Кирчо да се осъзнае и да спре да говори за Биляна. Уви. Няма нищо мъжко в поведението му. Ощипана госпожица. Наистина ми е трудно да повярвам, че има жени, които харесват такива мъже.

# 944
Хахаха, или Алекс чете и той форума, или и хората навън го наричат борсук! Wink
Язовец - meles meles - борсук

То не сме ние - Миро го каза в някой епизод Simple Smile

Както и Митов и Ванеса като се замислиха дали да спасяват Дзами, Мая си каза, че ги е питала имат ли бушон за Дзами.

Общи условия

Активация на акаунт