🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 217
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 915
Ох, не мога... Гошко ще ме довърши... как надписал кокоса 😂
Ми вече и рибите му говорят и го е ударил Том Ханкс в Cast away 😀 А Емо е Уилсън

# 916
Леле леле какво ще става! Митов ще ги изпорти ,че  са тършували! А Миро какъв пък избор да направи, че да се гърми Мая...Риба сама скочи при Георги. Явно медитациите му дават резултат .

# 917
  • София
Принцесо, благодаря за преразказа (с Киро). Очаквано (но за мен не беше в такива размери, каквито излизат от неговия разказ) и тази продукция си пише сценариите на техен гръб без да си поплюва и да ги жали. Разбирам в колко случаи негодуваме и ги хейтим, а те са си играли ролите. Понякога не, ама преобладаващо са били послушни. А и отделно - давано ни е каквото трябва.
Хем разбираемо (все пак, не е първото шоО, дето гледам, а и има крайни примери в друго такова), хем някак ми става неприятно. Някак и заради участниците.
Утре явно ни чакат шейкове и очаквай неочакваното.

ПП. Емо си тръгна, Гошката остана мърцина в бивака и тренерът взе да му праща от 4D-измерението риби и прозрения.

# 918
  • Другата България
Още се смея с глас на кокоса с надпис “ЕМО“ и това как Гошо седи и му говори.......JoyJoyJoy
Това беше много по-забавно от кринджа с монголския посланик и министърката на красотата /извинявам се, ако цитирам неправилно и бъркам титлите, но смятам, че това не е толкова важно, тъй или иначе и двете или там трите бяха от рода на “всяка прилика с действителни лица и събития е случайна“/.

Благодаря на съфорумката, отново, за преразказа на подкаста с Киро.
Това за инициирането на другарския съд от продукцията надали някой не го е очаквал, то си беше кристъл клиър.
Другото, че е влязъл с образа на “сваляч“ също, тя продукцията целенасочено го е избрала точно с тази роля, това също не е изненада.
Не съм и изненадана, че не е разбрал НН и това, че е изглеждал отстрани като човек, искал да играе с всички, пък той играел само с Дзами. Вероятно самият Дзами още не знае това. Joy
Изненадана съм обаче от това за Гогов, ако е вярно. По-скоро смятам, че е приумица на Дзами, до момента Гогов не дава индикации да играе за друг.
Верче, ако можеш, би ли коментирала?
За Миро и Алекс също му вярвам.
За Лора тоже, поредната, която не е влязла за пари. Интересно за какво тогава, след като и приключение се оказа, че не търси.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 22:43 от Merri_An

# 919
Още се смея с глас на кокоса с надпис “ЕМО“ и това как Гошо седи и му говори.......JoyJoyJoy
+1 Grinning

залагам, че Миро иска да слага Мая на табло Flowers Jack O Lantern

# 920
В това няма никакъв смисъл! Мая е бушон и трябва да си я пазят. Не виждам какъв смислен аргумент би посочил за да подкрепи такъв избор.

# 921
Според мен Бистра ще сложи.

# 922
  • Варна
В това няма никакъв смисъл! Мая е бушон и трябва да си я пазят. Не виждам какъв смислен аргумент би посочил за да подкрепи такъв избор.

Туристка им яде храната примерно.

# 923
  • Другата България
Относно Миро - вероятно ще сложи себе си и Бистра, Мая нали е от “бушоните“, уж?
Освен ако не смята, че тя може да вземе гривните на Берекета, но не вярвам.
А и няма как да са в една група......май.
Нали искат и на Беркето гривните?

# 924
Ако сложи Мая и тя вземе, че отпадне...край с доверието на Бистра към Миро. От друга страна Гошо ще разбере какви са ги вършили нумеролозите и по-скоро може пак да се пробва с Бистра, която ако е разочарована от Миро...може и да преосмисли. Още повече ако Мая е напуснала.

# 925
Миро да не е решил да сложи всички петима от своя лагер и Берке. То това си е един от най-сигурните начини да го ошушкат. Ама пък има опасност и за някой от тях, ако се объркат сметките. А и Алекс е с наразяни крака, та едва ли

# 926
  • Другата България
Миро да не е решил да сложи всички петима от своя лагер и Берке. То това си е един от най-сигурните начини да го ошушкат. Ама пък има опасност и за някой от тях, ако се объркат сметките. А и Алекс е с наразяни крака, та едва ли
Да, само по този начин може да впише и Мая в картинката.
То за играта май не се искаха много “крака“, а по-скоро ловкост, сръчност и...ум ли беше?
Те така или иначе се смятат за достойни всички там, като нищо ще се пуснат петимата.
В интерес на истината ще е добър план, само не виждам къде ще сложат “съседа“, който явно в понеделник ще се пробва да се изнесе по комшийски.

# 927
Разочароващ епизод, в който липсваха 20 минути платен репортаж за "АТИ и Тати":

- Стартираме с искрено изказване на Дзами, че храната било последното нещо, заради което искал Гошката да дойде при тях. Преди това са отборният му дух и страхотното персоналити.

- Опитва се да изпроси от Гогата гривнички, ако отпадне. Да търсиш аванта от бакшиш, е като да искаш от Марина да не рИве. Няма как да не ти се получи.

- Тренера казва на синхрон, че е в синхрон. Гошката одобрява. 4D-то наистина е следващото ниво.

- Просълзени спомени на Гогов за комунизма. Целува тайничко портрет на Тодор Живков.

- Бат Вени Гипса споделя мокрите си сънища, как Хана Пеньоара му идва на гости и той я качва на люлката да я полюшка...Айде вече да му се пада диска и да се усамоти на острова, че не се издържа...

- Скрита реклама на Вагизан от Гогов. Явно ще става инфлуенсър от 3та възраст, като излезе.

- Подпитва и Верчето истимаро за състоянието на брака ѝ...Във всеки лагер започват да нарастват мераците.

- Мая разяснява менюто на дечурлигата в отбор 3. Венченцо я гледа влюбено. В главата му се прокрадват румънски ритми "Мая е хиии, Мая е хууу, Мая е хааа, Мая е ха-хааа".

- Хайде вече някоя да се качва на люлката - Хана ли ще е, Мая ли ще е, по-бързичко само...

- Двата лагера точат лиги по манджата на Гошката, ама няма да могат да преброят труповете по пътя към нея.

- Бат Вени не се дразнел на Гогов. Просто искал да го изпъне с права лопата фронтално и да го прати да шофира гипсиран из София възможно най-бързо.

- В отбор 3 правят курбан за...Берекет, че бил по-лесен противник, не за друго...

- За втори път дават играта "пАти в калчища" на Берекетчето и той за втори път ѝ оправдава наименованието.

- Пловината епизод е минал, а все още няма ново писмо за АТИ от тати. Зрителите почват да се притесняват...

- Демонстрация на страхотна стратегия от Берекет - каквото му подскажат от публиката, той прави обратното.

- Косъма се чуди вече по какъв начин да подскаже на играчите, че да не посрещнат здрача на арената.

- Треморите на Лицата явно са заразни, тъй като и двамата кулостроители са с високите вибрации в ръцете.

- Топ съвет от бат Жо - Берекет да прегледал равните неравности! Само на един много умен тапир може да му дойде подобна , гениална мисъл.

- Курбанът хваща и на Берекет първи не му пада ку...личката.

- Виксата е силно недоволен от мажоретките по време на игра в лагер1. Гогов подава оставка и хвърля помпоните.

- Царицата на изометрията обявява Митов за призрак , откак е в предаването. Половината кемп се чудят за кого говори?!

- Бат Вени Гипса продължава да строи любовно ложе за Хана...Или за Мая...Или за Митов в краен случай. Общо взето за "койт дой".

- Самоопределя се като френски, мит картоф. Зрителите са впечатлени от приликата. И на интелект го е докарал.

- Охо, отново "Бонджорно рагаци, куатро ташаци" е на дневен ред. Островният психиатър се припотява ...

- Следва искрен синхрон на Гошката, в който обяснява, че не е дошъл за парите, а за танца по пътя или за пътя на танца, или все тая. Зрителите кимат в знак на съгласие.

- Блиц от синхрони в стил известен, български футболист: "Тази игра е моята, защото аз печеля, независимо дали печеля или губя." - Бат Жо. " Той е приятел , с който минахме всичко, през което преминахме." - Берекет.

- Става ясно по време на играта, че и до Коледа да играят, Тренера няма да е наредил дори първия ред от пъзела. Ех, къде е сега Кирцата на тия игри с пъзелите...

- Нови благодарности от Жорката за уроците, които е научил на острова. Вече трето висше без пари си изкара на Филипините.

- Дзами, Вера и Ванеса правят бърза инвентаризация на бавния лагер, докато те се бъхтят на елиминации. Нов курбан в лагер 1, този път с молитви да не се върне бат Жо преждевременно с мачете в ръка, докато тършуват.

- Митов се опитва да дава инструкции в лагер 1. Всички го гледа с поглед "Братле, всичко наред ли е?!"

- Ядосан, подава виза за влизане в отбор 3. Става ясно , кой все пак ще се нанесе в любовното ложе на бат Вени...

- Нов синхрон на Митов, в който микрофонът му не работи. Не се научиха от продукцията поне там да му го включват...

- Миро се оказва доста добър заместник на Владко в популистките бълвочи.

- Цикадите явно са неизменен фон и на днешните синхрони.

- Дзами с искрено предложение към Гошката , което дори стратега на сезона прозира, че е само и единствено за храна. Явно няма дилеми тук.

- Става ясна истинската причина за влизането на бат Вени в предаването - да построи всичко нужно на острова за втория му сезон.

- Ултра криндж хумореска в отбор 3, в която се демонстрира бързата като светкавица, импровизационна мисъл на Венченцо Халхаберо. Препоръчителна скорост на гледане отново 2.5х. След повторно и внимателно преглеждане на сцената, препоръката за скоростта бива променена на 3.5х.

- Все пак капанчето щраква и Майчето навлАза първа в любовната квартира на бат Вени. Ох, котьооо.

- Последен, гениален съвет на Стратега към бат Жо - "Цъкай си сам , братле, 2% са си 2%, няма как да не си ти."

- Следва разменено подаване на барчета в устата на другия като за последно...

- Хана Пеньоар Диск! Sparkling Heart

- Елена Петрова отново бива видяна на трибурните в кръга.

- Още и още уроци за всички в предаването. От другия сезон "Островът на 100те гривни" ще се води образователно риалити, а не такова за оцеляване.

- Стратега на сезона напуска предаването, но оставя следи в стратегическата игра, които мнооого, много трудно биха могли да бъдат достигнати.

- Засечено е , че Тренера е развил най-висока скорост в предаването си със спринта към бусчето за Манила. Отърва се най-накрая от тия лешници...

- За съжаление, дори и визията на недовиждащ букмейкър от "Peaky Blinders" не помага на Венченцо да вкара в употреба всички насъбрани спомени от Хана Пеньоара и Майчето...

- Жорката въобще не му е скучно сам в лагера. Веднага започва да си говори с някое от другите си персоналитита. Назначат психиатър на палатка до лагер 2 за всеки случай до края на предаването...

- Финишираме с песничка за отборната игра на Миро(?!). Очевидно е , в кое предаване всъщност е искал да участва...

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 23:11 от tfn2k

# 928
И аз Благодаря за преразказа на Надкаста, че никакъв шанс да изтърпя час и нещо от Кирцата. Никакъв шанс и да му повярвам за всичко, което говори. Той дори и на излизане излъга с 20 юбилейни игри бил. Как ли пък не! Може де, ако е сънувал или тайно от зрителите да е изиграл 2 , чак тогава бройката може и да му излезе.  (Дори и в спойлерната тема се разнасяше, че казал на всичките си колеги ,че е в топ 5. Не знам колко е вярно, ама съм на принципа, че където има захар има и мравки.)
За Биляна също и грам не му вярвам, много добре си спомням злобната физиономия на отхвърленият " мъжкар" и колко яд го беше ,че Беркето и прости. А пък сега е бил зарязал той седмица преди да влезе. Да бе вЕрвам ти. Смешник , избиващ комплексите си върху млади момиченца.
А пък ,че чакал пак да го спасяват Лорчето, Иван или Марина е вЪрхът на изказванията, удари дъното за мен. Нали беше  "големият мъжкар" и всички щеше да ги разбива в игри само да му дойдели, ама да има и един два бушона да го спасяват за спешни случаи.
Извинявам се , ама ей такива напомпани злобарчета ми оставят горчив вкус от гледането на риалити формати иначе с всякакви други образи съм ок.  Може и да съм пристрастна , защото в червата си не понасям комарджии , бабаити и мъже хвалещи се със сексуалния си живот. А Кирцата отговаря и на трите.🤮

Дописвам : Жив и здрав да си tfn2k , че ми оправи настроението.🤩

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 23:32 от Joy 05

# 929
Ако надписания кокос Емо и маниакалното поведение на Гошо не са инициирани от продукцията, нещата са много сериозни. Човекът има проблем…

Аз нищо не разбрах от промото за следващата седмица. Може да наели някой да надзирава стажантите в БТВ и вече все по-малко става ясно, само се загатва. Ако някой е разчел нещо да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт