🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 178
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 1 005
Outcast, дали пусна линк за вчерашния епизод?

# 1 006
Битката за оцеляване веднага щом видях, че става въпрос за пъзел ми беше ясно, че Тренера няма никакъв шанс. За него и най-елементарния пъзел е ядрена физика. Фразата беше елементарна.
Играта беше тегава за гледане.
Аз съм озадачена, че това  елементарно нещо, се оказа невъзможно за тренера и не достатъчно бързо за Гошо предвид претенциите му!

# 1 007
  • Стара Загора
Самоизтрих се

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 21:13 от wanconboy

# 1 008
За мен по-скоро трудността идваше, от малкото време, което имаха преди топчето да падне в улея и да имат наказание.
В момента, в който се обърнеш и тръгнеш да гониш топчета, концентрацията изчезва и почваш отначало. Тъкмо се концентрираш и пак.
Жоро един път го бутна , с ръка като се хвърли към флипера.
Още че не беше и симетрична конструкция, ами даже и не знам с каква форма да го определя.
Аз лично може би бих я загубила тази игра, познавайки се бих се изнервила много от това тичане, концентрация, тичане... 🙂

# 1 009
  • София
След седмица 10
лични симпатии + прогнози

++
Венци

+
Миро, Георги, Мая и Вера

= / +
Алекс, Гогов и Бистра

=
Митов

= / -
Ванеса

-
Берке и Дзами

--
Нямам

Прогнози за победители:
Венци, Георги и Бистра

# 1 010
На Митов най-доброто му решение ще е да е иде при Георги. Не се чувства добре в Лагер 1, не мисля, че ще намери своето място и в Лагер 3 - колектива там е хармоничен и не мисля, че Алекс, Бистра и Мая ще искат някой, който може да внесе смут в обкръжението им.
Всъщност, последния епизод много ясно показа защо нещо все не ми харесваше в Лагер 1 - гръмки изказвания за семейство, за сплотеност, за "наши", а накрая сме си семейство и близки само с някои, дето са ни по-близки. Пък тези, другите, можем да ги ритаме, докато са паднали, колкото си искаме, нали са от по-далечното семейство. Дзами също е много в играта. Засега тези, при които се вижда, че не само са обмисляли как да играят, но и съумяват да импровизират, са Георги, Дзами, Алекс, Вера и Бистра (сякаш). Гогов и Миро са гъвкави и адаптивни, но не мисля, че са изпадали в прекалено много размисли по темата. Митов е в другата крайност - може да мислил, но не успя да се адаптира и сякаш едва сега успя да прогледне колко точно не му пука на лагера му за него, т.е. социалната му игра е колкото е стратегията му - някъде около точката на замръзване.

# 1 011
Имам някакви догадки кои са двама от финалистите на база публикация с поздравление на парамедик, работещ на Филипините за реалити предавания. В спойлер темата преместих снимката.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 23:03 от Arieli

# 1 012
  • София
Имам някакви догадки кои са двама от финалистите на база публикация с поздравление на парамедик, работещ на Филипините за реалити предавания.
Кажи честно!!! Ако това се окаже истина, би бил гафа на сезона. Молба: прехвърли го в спойлерната тема

# 1 013
Не е за тук това, дори и в скрит текст...

# 1 014
Защо ли е пропуснал третия?

# 1 015
Оф аз казвах, че гледам надкаст заради Неделчо, ма дали защото Алекс остана толкова неразбран (не обвинявам публиката, ако има толкова неразбрали, някой не е обяснил добре), пък аз му симпатизирам много, сигирно съм мега пристрастна, ноо много ми е тъпо, че така го нахейти.
1. Алекс го изкараха на игра на 5ти игрален ден, та дългите ръкави си ги е носил всичко на всичко 4ри дена. После дава един синхрон, че след тази игра вече може да се включва по-често в игри, без много повече обяснения и понеже не е дал преди това синхрон, че иска да си крие качествата, до нощта на острова на избрания остава пълно бля бля. А може и да е дал, ама да не е излъчено.
Та да, това е реална стратегия, има си я. Може да кажете, че е тъпа или неадекватана, но не и скалъпена после.
2. Когато в един и същи момент напускат и Кънчо и Йочколовски, глас зад кадър казва "че това е свързало Миро и Алекс" или нещо подобно, ма не ми се рови този епизод сега, може да е фантазия на продукцията, че тогава се е случло, но ни намекват нещо. Мен ми е първо реалити в живота, мойте си хора си ги гледам под лупа.
Него ден съм написала това:
"Миро ми е фаворит от какво влезе, Алекс ми е много симпатичен, но за първи път чувствам, че има шанс."
3. В деня в играта за провизии лагер 1 искат Алекс (забелязан е), изключае Гогов казва, че е "чудесно момче, но в силен отбор не се правят трансфери", но има някакви суперлативи от Ванеса, а Дазми казва, че е "много комплексен играч", но като им тръгва параноята още вечерта, че лагер 2 и 3 ще игарят заедно, решават да предложът пък Алекс да се докаже като направи предателство и сипва в храна при тях. После се сключва коалиция между лагер 1 и лагер 3 за храната. Продукцията се намесва малко накадърно и сменя правилата, и за 90 секунди без да могат да разговарят, трябва да обмислят това, цитирам UFO:
"Така в превод, никой не е забранил коалиционната игра! Лагерите можеха да си направят стратегия в която да играят заедно (никой не е казал, че е забранено да носят провизии от сала и да ги дават на играч от друг лагер, който на свой ред да ги слага в сандъка). И при положение, че НЕ Е ЗАБРАНЕНО споделянето на храна между лагерите, никой нямаше да ги спре да си поделят след това храната. Дребният шрифт е по-скоро към Алекс и неговото желание да слага провизии в сандъка на Нумеролози."
Коалицията разбира се разпада и разбира се Алекс няма начин да предаде гладния лагер 3.
Аз не се сещам как би могъл да постъпи по-различно.

Алексче, ако четеш, мини като му дойде времето и драсни няколко реда Wink  

Няма да гледам спойлера - сакън, местете го.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 23:24 от Одри ♡

# 1 016
Не му е бил симпатичен, явно. Joy

# 1 017
Пък аз тоя път много харесах Неделчо. Съгласна съм напълно с всичко. Попрекалиха със спора около Алекс но иначе беше много точен.

# 1 018
Не е за тук това, дори и в скрит текст...

Да, но ще е интересно най-накрая да ни кажат дали е бил верен спойлерът.

# 1 019
  • Другата България
Скрит текст:
След седмица 10
лични симпатии + прогнози

++
Венци

+
Миро, Георги, Мая и Вера

= / +
Алекс, Гогов и Бистра

=
Митов

= / -
Ванеса

-
Берке и Дзами

--
Нямам

Прогнози за победители:
Венци, Георги и Бистра
Ти си държиш за Бистра и това е. Blush
За Георги съм съгласна - това го пиша от доста време, и според мен той е най-заслужил да е на финал.
За Венци ми е все тая - и това го пиша отдавна, ако е на финал, ще е заслужено с оглед физическа + социална игра. Стратегия 0.
Но Бистра категорично не, както говорихме с теб - нито има уинър едит, въпреки че се скъсаха да ни натякват зад кадър как е най-подготвената жена на острова /за мен няма такъв на победител/, нито играта ѝ с нещо подсказва, че ще е финалист. Да, всички около нея я смятат за такава и играят ЗА нея, което още повече ме кара да смятам, и то не от днес и вчера, че няма да се добере до финал. Вероятно ако играеше сама, без “патерици“, щеше да има по-голям шанс.
Третия се колебая, гласувала съм за Сашо именно заради наистина очеизвадния уинър едит, който му спретнаха от продукцията последните дни. От самото начало предполагах, че човек от миманса ще е на финал, но залагах на Митов, вече не. Не виждам какво може да се обърка при него поне за момента, още повече ако стане така, както предполагам /е/ - Миро вместо ЗА Бистра, да играе ЗА него.

Но все още очаквам изненади, много ми се иска Гогов да е на финал. Или Верчето.
Сега погледнах - гласувала съм за Георги, Венци и за Сашо. И съм го написала.
Като за Сашо е под въпрос, предположила съм той или Митов.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 23:27 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт