Магазини Pepco 15

• 68 436
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
От дефект до дефект има разлика. Обичам чаши, които са създадени да изглеждат като с дефект или по някаква причина изглеждат все едно така са създадени (с нестандартна форма или щампа, или релеф), но не и такива с истински дефекти (например няма как да ми хареса цепнатина до ръба на чашата, изпъкнала точка по повърхността, която дере това, което я докосне, дефект при отпечатване на картинка, който е твърде очевиден и т.н.). Леко крива чаша даже може да е много симпатична.🙂
Морковелка, и на мен не ми харесва да подарявам неща с цени, но...🙁

# 121
На 11.12 откриха нашето Пепко. Голямо разочарование! Те бяха заредили стоката още преди месеци, но имаха някакъв проблем. Да бяха добавили нещичко коледно, нещо за празниците... Нямаше нищичко! Купихме някакви дреболии, нищо съществено.

# 122
Днес бях в Пепко Бургас Славейков нз как се води точно адреса под един нов блок😁
Забелязах,че има неща които в мола ги няма радвам се намерих силиконов лигав за малката,че и избор имаше,за каката пак гердан

# 123
  • Бургас
То в мола много неща няма, защото е мното малък магазина като площ. Аз също предпочитам да ходя в другите магазини, макар, че в мола ми е най-близо.

# 124
Аз във събота минах през този на трапезица и направо останах в ступор ..толкова народ имаше и толкова обрано беше че побързах да напусна магазина ...

# 125
Аз пък останах потресена от работното време на магазина в Короната в Пловдив. До 19 ч. Има ли друг Пепко с такова работно време?🤔 Мисля, че не съм посещавала друг магазин Пепко в града, който да затваря преди 20 ч, магазинът до нас е до 20 ч даже и в неделя.
Убиха ми ентусиазма, бях се настроила да разглеждам.🤣 Още от входа ме уведомиха, че затварят, не успях дори да видя има ли коледни чаши...🤨
Като ви чета, направо не знам какво да очаквам в магазина до нас (детето ме сюрпризира в последния момент, че ще си разменят подаръци със съученичка, а уж нямаше).🤪

# 126
В Ямбол 2 от магазините са до 18:00 😁
Другите 2 са до 20:00.

# 127

Дали ги има все още?

# 128
Елена и Мики маус имаше преди два дни в Пепко- Люлин 2. Седяха обаче зад касите , но предполагам се продават 🤔😑

# 129
Мики Маус и аз видях днес зад касите, попитах за цената - 30 лв. От другите, по-малките, нямаше. Жената каза, че всичко се е разпродало бързо. Само това е останало, защото е по-скъпо.

Исках да взема няколко комплекта от тези с ароматните пръчки, свещи и т.н за подарък - то всички смачкано, накъсани опаковки. Нищо не става за подарък. Накрая събрах 3 комплекта от едни черни ароматни пръчки, оказа се, че не са от коледните и не бяха намалени.

Иначе при 2 коледни продукта - 20%, при 3 - 30% и при 4 - 40% отстъпка, без подаръчни торбички и хартия за опаковане.

# 130
Търся тази къща Relaxed

# 131
Много е красива, не съм я виждала, иначе да съм я купила.

# 132
Красота наистина ...и аз не съм я виждала
Кажете хубави свещи от Пепко взех една може да се каже голяма за 2,50 😁нещо с аромат Лате беше ами ужасна фитила й клюмна на втория ден и се наводни,угасва,опитах да го вдигна и го скъсах😁🙈
Може и от друг м-н

# 133
  • София
В последно време свущи май - само от пепко купувам. Много ги обичам техните заради хубавите опаковки и приятния - бих казала силен за цената аромат. Последно взех коледна - стъклен буркан с метална капачка с елен , но от 3те аромата само един ми хареса. Единственото което ме дразни в пепко свещите / наблюдение поне на 4-5 броя / е ,че горят супер неравномерно.

намерих снимка

# 134
Има ли свещи, които имат силен аромат при горене? Като Глейд свещите.

В няколко Пепко-та не намирам нищо коледно. Сигурно ще зареждат за Св. Валентин...Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт