Магазини Pepco 15

• 68 421
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Купих комплект за коктейли за подарък. Не посмях да отворя кутията, за да видя качеството. Някой има ли преки наблюдения? Избрах този в дясно.

# 106
Много ме дразнят мен тези принтирани цени по опаковките, които не могат да се махат, ако нещо го искам за подарък.

С какъв восък са тези с дървените фитили?

# 107
Мариат, а каква е разликата между двата комплекта? Гледах и аз при нас комплект, но не знам кой от двата вида беше...
Забелязвам, че доста свещи миришат повече, когато не са запалени. Как са големите свещи в цилиндричните кутии с капак, миришат ли и след запалване?
Тук ли някой каза, че използваните чашки от свещите се слагат във фризера?🙂 Благодаря, много лесно почистих така една малка чашка!

# 108
Долче, коледният сет е от 5 части (има шипка за лед бонус), а в другия дръжката на лъжичката е спираловидна. Това е само по картинка, вътре как е- нямам идея и за това питам.Ако качеството е мизерно да отивам да го връщам, че да не се излагам да го правя подарък.

# 109
Мариат, благодаря! Дано някой се включи и да каже хубав ли е комплектът! Аз чак сега забелязах, че единият се води Festive, а другият е коледен.😅

# 110

Тази силиконова подложка става ли на тавата на фурната ?

# 111
Здравейте, някога виждали ли сте покривки за кръгла маса?
Проверих на сайта, но не откривам, а нямам възможност да отида тези дни да проверя. Благодаря!

# 112

Да си знаете ! 😂😂😂

# 113
Помня, че минали години само артикули, започващи с определена буква или номер участваха в намалението. Това беше, когато се отнасяше за всички коледни артикули, сега май не е така.
Разочаровах се вчера, в нашето Пепко нямаше от другите коледни чаши, само три вида в червено. Не че не са хубави, но предпочитах да купя в различен от червено цвят. Наложи се да си променя вътрешната настройка и избрах една червена (за добавка към подарък). Добре че отворих (изключително внимателно, разбира се) първите три кутии, защото чашите в тях имаха фабрични дефекти! Най-фрапантна беше една отвесна цепнатина към 2-3 см горе до ръба на едната чаша, личеше си, че е фабричен дефект, а не пукнато или счупено.🙄
П. П. И мен ме дразни напечатаната цена, когато е за подарък, но чашата я взимам само за допълнение и предполагам, че доста хора имат представа каква е цената на тези чаши.

# 114
Миналата година избирах, избирах - гледах само неща на снежинки и подобни шарки (и на стелажите имаше такива реклами), накрая избрах такива на близка цена, отивам на касата - излезе, че няколко от нещата не влизали в промоцията. И казах на продавачката, че не ги искам (имам предвид всичко, а не само тези, които не са по промоцията - защото в такъв случай ми се разваляше цялото изчисление), при което тя изненадващо започна да ми спори. Аз й казах "довиждане" и си тръгнах.

Повече няма да рискувам с тази промоция.

# 115
По обяд отидох в магазина и такава промоция нямаше обявена, а тук вече беше писано за нея. Явно в нашия град ще я обявят утре.

# 116
Пише за промоцията и на сайта.
Скрит текст:

# 117
Аз отидох за чорапогащници на детето Черният влиза в намалението , белият не. В крайна сметка не хванах промоцията, но купих тези с намаление и едни чаши взех (огромни 🤦) и това коте , което работи точно 10 минути и спря да ходи , детето е много разочаровано 😥

# 118
Ми то ние вече на всичко знаем цената или можем да я разберем, ама да подаряваш неща с цени изобщо не ми се връзва. Даже и на сестра ми не давам такива и само се чудя как да ги драскам и кво да ги правя.

За опакованите чаши изобщо не ми е минало през ума да ги отварям и проверявам. До сега не съм взимала такива, но другите им много ги оглеждам доста си имат дефекти. Някой път няма чаша без дефекти и ги взимам с тях. И двете тикви, които купих тази година имат.

Има ли хубави детски пижами за момче в Пепко? Бебешките коледни за момчета миналата седмица като гледах нищо не ми хареса, но за големи деца не погледнах какво има.

# 119
Аз обичам чаши с дефекти ..затова си търся по изкривени ...

Общи условия

Активация на акаунт