Магазини Pepco 15

• 68 396
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Има с размер мъжки пижами,наскоро купувах за племенника от коледната серия.Даже и летни имаше в нашия,мислех че са ги прибрали отдавна.

# 91
  • 1st floor
Мерси, значи пак ще търся!

# 92
Даже и някъде да няма S, в детската секция винаги има приемливи, сходни. Аз лятото си купих от детския щанд 170 нещо като термо панталон, много сполучлив.

# 93
Някой във Варна в Pepco да е виждал такива шоколади? В Гранд МОЛ и до Билла на пазара не съм виждала, но не съм ходила от седмица

В магазини Май Маркет има от тези шоколади . Три различни вкуса са .

# 94
  • Русе
Здравейте, момичета!
Вчера от магазин в Русе си купих това гномче
Оказа се ,че има и бял вариант,но в нашия град се е изчерпал и в трите магазина.Дали има някакъв шанс да е наличен в други градове? Ето този търся

# 95
  • София
Зори, на мен лампата ми харесва. Simple Smile Вчера влизай в Пепко в Мега мола, не я видях.

# 96
  • София
Аз не съм го виждала в София.

# 97
  • Русе
Зори, на мен лампата ми харесва. Simple Smile Вчера влизай в Пепко в Мега мола, не я видях.
Лампата е купувана преди няколко години от Лидл.Не знам тази година зареждали ли са ги.Ще погледна последните брошури.Три вида бяха и си купих от всички тогава. Много са красиви

# 98
  • Варна
Зори, във Варна, в един от магазините, го нямаше.

# 99
Имаше подобни лампи в Лидъл около 10-ти ноември, два или три вида бяха. Много бяха красиви, разглеждах ги.🙂

# 100
Преди малко бях в магазина на XO park на бул България в Пловдив. Много е бедно откъм коледни неща - има няколко чаши, свещи и играчки за елха , и общо взето е това. От шоколадите имаше варианта с мента повече бройки, иначе този с портокал бяха останали 2-3бр.
Иначе Адидас outlet вече работи. В момента слагат стелажи в Синсей и може и да отвори по празниците. На другите помещения още няма обозначени какви магазини ще са

# 101
  • София
Не знаех, че има такова нещо - свещ с дървен фитил.

Копирам чужда снимка от форума.
https://bg-mam.ma/p/1699625/48964654

Стана ми любопитно, ще си купя ако има в нашето Пепко Simple Smile

# 102
Моята свещ не е от Пепко, но пукат приятно.

# 103
  • Сливен
6лв е тази свещ,има и по-голяма,при нас не са при свещите,а до касите,направи ли са коледна аранжировка,не е много силен аромата,дори мирище по-силно когато не е запалена.

# 104
Гледах ги и аз в нашия имаше два три вида,но не ми допадна как миришат.За подарък търсех и реших да не рискувам и си взех от големите с металната капачка,любими са ми,дано съм уцелила.

Общи условия

Активация на акаунт