Магазини Pepco 15

• 68 414
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
От Англия ги внасят, да - и във фейсбук, и в разни магазини за вносни продукти съм ги виждала, но са по 7-8-9 лв, а в Пепко са 5.50...

# 76
В не всички Пепко има хранителни неща, по мои наблюдения.

# 77
  • Пловдив
Аз вчера си купих 3 много сладки кашпички в тъмно и светло зелено намалени на 3лв..... и едвам се спирам да обиколя още един два магази да видя какво има в тях...
Колко са големи?🙂

Не са от най-големите 16-17 см височина.
А диаметъра?
10-12 см

# 78
Така ли? При нас има два магазина, и в двата около касите има хранителни.

# 79
Ще помоля ако някой види Elf on the shelf в някое Пепко в Пловдив да ми пише Simple Smile

# 80
Това е някаква играчка ли?
Ще помоля ако някой види Elf on the shelf в някое Пепко в Пловдив да ми пише Simple Smile

# 81
Да, така изглежда:

# 82
  • Пловдив
Това е някаква играчка ли?

Би следвало да е нещо такова:

# 83
Ще погледна в нашия като ходя тези дни и ако има ще ти пиша

# 84
Миналата година имаше много хубав коледен календар с хартиени пликчета и стикери за украсяването им.Тази година дали го предлагат пак?
От такъв тип беше:

# 85
  • Plovdiv, Bulgaria
Миналата година имаше много хубав коледен календар с хартиени пликчета и стикери за украсяването им.Тази година дали го предлагат пак?
От такъв тип беше:

Имаше още преди месец.

# 86
Тези портокалчета са шоколадови парчета под формата на портокал с такъв вкус или е някакво портокалово желе полято с шоколад?

Миналата седмица видях подобни обувки в Пепко, нямат само ръб отпред ? Някой купи ли си или мерил ли е от тях? Удобни ли са за носене

# 87
Тези портокалчета са шоколадови парчета под формата на портокал с такъв вкус или е някакво портокалово желе полято с шоколад?

Не е желе. Шоколад с вкус на портокал си е.

# 88
Шоколад с есенция на портокал,просто формата е по различна и оригинална.Ако сте яли линд с портокал,подобен е вкуса.
От серията най-харесвам трюфела,но в България не съм ги виждала.Като живеех в Англия ги бях опитала всичките,там наистина са навсякъде и много харесвани.

# 89
  • 1st floor
Моято племеничка носеше такива портокали от Англия още преди години. Харесват ми на мен, но нещо са ми скъпи, дори и в Пепко.

Търся мъжка пижама S размер и се чудя дали въобещ има в Пепко. Виждам само от М нагоре. Има ли смисъл да търся?

Общи условия

Активация на акаунт