Магазини Pepco 15

• 67 169
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Аз вчера си купих 3 много сладки кашпички в тъмно и светло зелено намалени на 3лв..... и едвам се спирам да обиколя още един два магази да видя какво има в тях...

# 61
Аз вчера си купих 3 много сладки кашпички в тъмно и светло зелено намалени на 3лв..... и едвам се спирам да обиколя още един два магази да видя какво има в тях...
Колко са големи?🙂

# 62
  • Пловдив
Колко са големи?🙂

Не са от най-големите 16-17 см височина.

# 63
Колко са големи?🙂

Не са от най-големите 16-17 см височина.
А диаметъра?

# 64
За шоколада портокал има на касите в Пепко - Русе. Предлагат на всеки клиент, това е инфо от днес.

# 65
Има ли elf on the shelf в Пепко?

# 66
Какви са тези шоколади портокал? Личи си кой не обръща грам внимание на хранителните стоки в Пепко...😂

# 67
Има ли elf on the shelf в Пепко?

Има, но дали ще намериш налични е въпросът.

# 68
Какви са тези шоколади портокал? Личи си кой не обръща грам внимание на хранителните стоки в Пепко...😂

Ето тези.

Скрит текст:

# 69
Има и с мента, нещо като Афтър Ейт, но без усещането за паста за зъби. Grinning

# 70
Аз като ходих имаше само с мента, и с черен шоколад, но аз си търся класическия.

# 71
Някой във Варна в Pepco да е виждал такива шоколади? В Гранд МОЛ и до Билла на пазара не съм виждала, но не съм ходила от седмица

# 72
Изобщо не съм обърнала внимание за тези шоколади портокал - много съм залюхана Joy
Миналата година покрай празниците една колежка носеше подобни (да не заслабнем по време на работа), но от някакъв турски магазин ги купуваше. Не знаех че ги има и в Пепко

# 73
И аз знам, че се продават в турските магазини, затова и когато намерих един брой в Пепко (и го купих), си мислех, че някой от персонала го е сложил на касата (даже питах дали се продава) Joy

# 74
При нас също ги има в турските магазини,както и в една местна верига.Но ние сме в провинцията,мен лично не ми допада вкуса им.В пепко също са на касите при другите сладки неща.
Във фейса също е пълно с вносни от Англия,там са голям хит и няколко вида.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:32 от Лещичка 💙💚

Общи условия

Активация на акаунт