Магазини Pepco 15

• 67 155
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
99% от чехлите са коледни .. Трябват ми нормални пантофи за дг на детето, но всичко е коледно и става само за вкъщи 🤦( така е и с чехлите и пантофите за големи ) . И това не е само в Пепко ...

# 46
  • Свети Влас
Благодаря ви за отговорите ! Kissing Face

# 47
Аз видях и не коледни чехли за възрастни

# 48
В нашия магазин към края на миналата седмица нямаше топъри за торта от вода, който ми трябваше. Имаше топъри обаче с еднорози, които дъщеря ми вече ненавижда.😂 От цифрите за торта също почти никакъв избор. Взех обаче "топър" за украса на тортата, който всъщност е от секцията с коледна декорация, но ще свърши работа, ще го пригодя.😂
Не устоях на големите коледни чаши.😁

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 17:45 от dolce miele

# 49
  • Свети Влас
Севда, много ви благодаря.

# 50
Момичета, някой сеща ли се коледните лампички 250бр в кутия за около 25 лв бяха колко метра са дълги ?

# 51
  • Козлодуй
За първи път виждам нещо да се увеличи като количество без да му се увеличи цената Simple Smile Става на въпрос за котешката тоалетна Simple Smile Браво на Pepco страхотни са Simple Smile

# 52
За първи път виждам нещо да се увеличи като количество без да му се увеличи цената Simple Smile Става на въпрос за котешката тоалетна Simple Smile Браво на Pepco страхотни са Simple Smile
Сега колко е като количество?май беше 3.6 л  ?

# 53
Здравейте, преди време бях видяла в Пепко “алкохолна” игра морски шах (9 стъклени чаши + дъска), някой виждал ли е скоро такова нещо в някой от магазините в София? Търся за подарък, благодаря Simple Smile

# 54
  • Варна
Здравейте!
В Пепко имат ли ваучери за подарък и за каква сума?

# 55
Здравейте.Има,нашите са на касата и се зареждат на място според картинката която си изберете за пластиката.Аз съм зареждала за 100,но с условие да се ползва няколко пъти.Ще ви обеснят на място.
Снощи бяхме,страшна лудница беше.
Накупих коледни стикери и гланцова хартия,страхотни арт неща имаше,въобще не се бях заглеждала като не ми трябва.Децата ще правят в училище картички и госпожата прати един лист консумативи за носене.На някой ако му трябват всичко има.Взех и панделки,украси,диамантчета за лепене,общо взето не очаквах такова разнообразие.

# 56
И аз взех за моето дете - дървени играчки за оцветяване, комплект за изработване на елха, снежен човек и разни други. Много ѝ харесаха. Днес ще отида да потърся и за подарък на други дечица.

Да питам някой виждал ли е в София от шоколадите във формата на портокал? Миналата година купих от Парк Център, но сега нямам път натам и не съм проверявала. Тази година видях в Пепко в Мега Мол, но имаше само с мента. Аз търся класическия. Ще съм благодарна, ако някой сподели.

# 57
Интересно, аз взех такъв портокал от Пепко Бяла Слатина и мислех, че не е от асортимента, а някак случайно се е озовал в магазина.
В магазините в Плевен никога не са предлагали (или поне аз не съм попадала).

# 58
Виждала съм го около празниците в по-големите магазини, които на касата предлагат вода, сокчета, бонбони и други хранителни стоки. В по-малките като питам и не знаят за какво говоря.

# 59
Преди Коледа портокалите ще са в акция Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт