Магазини Pepco 15

• 68 356
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Маха се, то си коркова подложка и е отделна.

# 31
Благодаря! Не посмях да пробвам в магазина. 
В нашия пограничен град събота и неделя е пълен магазина с румънци. Днес съм планувала да отида и се надявам да е по- спокойно.

# 32
Благодаря! Не посмях да пробвам в магазина. 
В нашия пограничен град събота и неделя е пълен магазина с румънци. Днес съм планувала да отида и се надявам да е по- спокойно.
Честно казано, не ги разбирам румънците, предвид че и при тях има Пепко и е много добре зареден.

# 33
Има ли в Пепко топери за торта с надпис Happy Birthday?

# 34
  • Пловдив
Да, при парти артикулите стоят.
Няколко пъти съм взимала, все различни Simple Smile

# 35
Благодаря! А помниш ли ориентировъчна цена? Онлайн ми излязоха някои безумни цени...🤪

# 36
  • Пловдив
Боже и идея си нямам, но със сигурност не е било нещо фрапантно, защото тогава със сигурност щях да запомня Stuck Out Tongue Winking Eye

# 37

Ако знаех, че ще има промоция нямаше да бързам да купувам играчки😕😀

# 38
  • Асеновград
Един бърз пазар от днес

Дифузера е мноого як, но засега не усещам да мирише силно, като свърши това масло ще пробвам с друго.

И една кукла бебе, за подарък за рд на едно момиченце но не я снимах нея.

# 39
  • Варна
Колко струва дифузерът еленче?

# 40
  • Асеновград
Колко струва дифузерът еленче?
10лв. Поправям се за аромата, като че ли миришеше по- силно на следващия ден като се напоиха пръчките. Но определено не е най-силният аромат. Аз като цяло на такъв дифузер с пръчки не съм попадала да е със силен аромат. Камо ли да ароматизира цялата стая.😅

# 41
  На последната снимка- елфа чаша са три в едно, доста интересно ми се видя. Купих една мъжка блуза от новата брошура , малко ми се виждат уголемени, но са добри.

# 42
  • София
Еха, искам и нашето Пепко да е така добре заредено! Simple Smile
Скрит текст:
В нашето ходих във вторник за парти-артикули. Нямаше каквото ми трябва - две единици свещички за торта, хариени чинии. Мислех да отида направо в "Парадайс", но там има хулигани Frowning1
Накрая взех обикновени свещи ( пръчици).

# 43
  • Свети Влас
Момичета, извинете за глупавия въпрос, но в Пепко има ли мъжки домашни чехли ? Не съм обръщала внимание, но искаме да подарим на татко едни чехли.

# 44
Има мъжки чехли, че и с коледен мотив пускат.

Общи условия

Активация на акаунт