Магазини Pepco 15

• 67 149
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Личи си кой не пие.😂🤭
mavina1380, като казваш "висока температура", визираш горещо?

# 16
Да ,визирам горещо.
Аз съм си правила чай в нея. Неудобна е ,защото няма дръжка. В повечето случаи си наливам вода.

# 17
  • Свети Влас
Днес пътюм минахме през Пловдив и влязохме в Пепко, не видях да има коледни чашки. Но видях, че има хубави зимни блузи.

# 18
# 19
vasi-lena ,много ти благодаря! 🌹

# 20
Аз съм кекнала една орхидея в стъклена купа от свещ Joy

# 21
Благодаря за новата тема, Анди Flowers Hibiscus
Днес се разписаха с коледна свещ, мирише на бор и гора. Утре бих могла да я покажа.
Остатъците от восък се чистят много лесно, ако оставите съда за известно време във фризера. После всичко пада Wink

# 22
Струва ми се, че латето мирише по-силно, когато не е запалена. Имам такава от няколко месеца и ми е на кухненския плот около кафе машината. Много приятно ухае, докато си правя кафе. Когато я запалих, като че ли ми се губеше мириса.

# 23
Няма ли да е плитка за орхидеята?🙂
Няма да е плитка, дори ще ѝ е голяма 😆 Тази свещ беше добра, но не съм и голям фен. Ще видя на орхидеята дали ще ѝ стане 😆

# 24
Да, тази не изглежда плитка.😃 Не знаех, че имат и такива свещи.
Има ли актуална брошура?🤔

# 25
# 26
  • Свети Влас
Днес бях в Пепко Равда и не видях чаши като тези, които по-нагоре сте снимали, имаше по-различни
Скрит текст:

# 27
Снимките с чашите са от Пепко - Люлин 2. Отделени са коледните от другите модели.   . Ето и малко Коледни дрехи от Пепко на Оряхово. Цветовете на снимките са под всякаква критика 🤦

# 28
Разгледах чашите, всички са много красиви, но за мен са огромни, а аз си търся коледна за кафе. Поне забърсах една свещ и една дъска.

# 29
Аз може ли да питам ? Загледах чашите с корк на дъното. Как се мият, в смисъл корковата част маха ли се и ако не не се ли захабява от водата?
За мен също са големи чашите, иска ми се нещо за кафе.
Кръгла дъска си купих и вече е върху плота и я използвам за топли тави.

Общи условия

Активация на акаунт