Магазини Pepco 15

• 68 548
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Дали е така, или зареждат малко бройки. Това го видях във Фейсбук страницата им.

Откакто почнах да следя брошурите им редовно, улавям неща които са пуснати в магазините по-рано, преди брошурата и вече при излязла брошура естествено атрикулите са свършили. Sad
Много рядко успявам да намеря нещо, което съм харесала от брошурата. Сайта им не гледам, за да не се дразня.

Каква му е идеята на този сайт след като не предлага онлайн пазаруване не разбирам.

# 301
Айде и аз на пролетна тема взех си 4 малки лъжичка с висулка цвете

# 302
  • София
...
Откакто почнах да следя брошурите им редовно, улавям неща които са пуснати в магазините по-рано, преди брошурата и вече при излязла брошура естествено атрикулите са свършили. Sad
Много рядко успявам да намеря нещо, което съм харесала от брошурата. Сайта им не гледам, за да не се дразня.
...
+1
Дам, това е положението...
Наличностите по отделните магазини са различни и нямат много общо с брошурата.

# 303
  • София
Пак са заредили от пролетните чинии и купи в Мегамол.

# 304
  • Пловдив
Хубави са, ама мнооого тежки.

# 305
  • София
Чиниите и купине на мен не са ми тежки, но саксията е доста тежка.

# 306
Малко от Пепко, Варна, Колхозен пазар :

Още първите дни си купих тишлсйфер, три чаши, различни, (едната от които веднага изчезна), малка лилава вазичка. На купите с цветя много им се чудих, но имам подобни от предходни зареждания.

# 307
В Пепко в Скай сити мол почти нищо нямаше от новата брошура. Излязох без да купя нищо, което е рядкост. Имаше неща от Хелоуин

# 308
Някъде из София има ли налични от възглавниците цветя?

Днес бях в пепко на Черковна-София
Имаше от квадратните на цветя 6-7 броя веднага като се влезне в магазина точно срещу вратата са, имаше три броя от кълбата с пеперудки, и два или три броя от продълговатите(правоъгълни) възглавници на цветя.

# 309
  • София
Ето какво сътворих с джудженцата от Пепко:

# 310
Ето какво сътворих с джудженцата от Пепко:

Лелееее😍много е красиво!!

# 311
Моля ако някой намери от купичките - цветя, да ми вземе. Ще си платя цената+ доставка.

# 312
Тези купички и аз ги търсих, но в близкия до нас магазин нямаше. В далечния нямах възможност днес да ида и като знам,  че почивните дни румънците идват на шопинг, надали ще намеря.

# 313
Ако си в Русе. Никъде ги няма. Днес бях на центъра и в мола - няма. Онзи ден в Дружба- няма.

# 314
Нямаше ги в петък и в магазина на Климент Охридски срещу Химическия , нито в Мусагеница до Била Sad само ми се сопчат , че били свършили....ама като ги гледам как си знаят стоката , се чудя дали са ги зареждали въобще ...ще проверявам пак аз следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт