Магазини Pepco 15

• 66 331
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
На солничките дупките много ли са големи? Дали ще пада много сол.  Аз исках да си купя тези и да си ги използвам, а не да са декорация, но дупките ми се сториха огромни.

# 691
  • София
Аз ходих до новооткрития ритейл парк при Красна поляна. Има и Пепко. Само не разбрах работи ли третия етаж с храната и как се стига до него.

Къде точно се намира този Ритейл парк в Красна поляна?

# 692
Аз ходих до новооткрития ритейл парк при Красна поляна.
Къде е този ритейл парк - при Практикер, Технополис откъм Красно село или някъде другаде?

# 693
Точно там е , между Практикер и депо Красна поляна. Не знам дали вече работят обектите за хранене, но за тях се влиза отвътре ( мисля, че входа е между Декатлон и зоомагазина, ако не бъркам). Има Пепко, Теди, Юск, Синсей, ДМ, Лидл, Уайкики, аптека, Ориндж, Технополис, Неделя, Бурата или друго вместо Хепи.

# 694
  • София
Да, и аз видях само едно малко входче за към асансьор при Декатлон.

# 695
  • София
Страхотни намаления има, купих клинчета за малката по 1,40 лв./бр. 😯

От есенните неща си взех чаша и формичка за кекс тиква 🎃 и гъба за миене във формата на листо 🍂. Исках солнички, ни не намерих при нас.

# 696
  • София
Утре ще снимам отворите на солничките, че днес бях много, заета и късно се прибрах.

# 697
В Пепко има ли кроксове? По-конкретно в Пепко в Короната, в Пощата, в Мол Марково тепе? Интересува ме номер 44, в нашия магазин  видях само номер 40, но само един или два чифта и не знам откога са останали.

# 698
  dolce miele  по принцип има. Трябва обикаляне за номер обаче. Аз така издирвах втори чифт 45 за ММ.

# 699
Димис, благодаря! Значи има шанс да намеря изостанали номер 44 (не бях сигурна дали е имало въобще големи номера).

# 700
Днес купих тази мрежа за 2.70лв. Повечето не ми трябват, само четката за шишета ми беше нужна, но пропуска ли се такава цена 😄

Лопатката е счупена в магазина не видях здрава ли е, може и аз да съм я счупила докато се прибера.

# 701
И аз го видях комплекта, но нищо от него не ми трябва. Взех прочутата белачка, ще я пробвам. Някъде имам подобна от Кауфланд, която никога не съм използвала, но да не съм капо

# 702
На мен само нещо за шишета ми трябваше, има и една силиконова четка и на нея и се почудих, но накрая грабнах това. На повечето места е намален на 4 и нещо.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 01:55 от Morkovelka99

# 703
Много отдавна не ми се е случвало да мия шишета. Като никъде не приемат амбалаж, направо ги хвърлям.

# 704
Имам силиконовата четка (ако е тази, за която се сещам). Идеална е за термосите и термочашите.🙂 Въобще за шишета с широко гърло, вази, буркани и други подобни.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 16:16 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт