Магазини Pepco 15

• 68 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Четките ги има в магазините от много време.  И аз ги загледах и се чудих да взема ли една. Имате ли подобни, пускат ли наистина веро? Мисля да ги използвам за тигани, тенджери и тави отвън.
Спрей бутилката не съм сигурна, но мисля че и тях съм ги виждала.

# 631
Не мога да разбера...какво е това отляво на четката?🤔

# 632
Това не е ли приставка гъбичка..
Т.е  сменяеми глави за дръжката..
Хем четка, за по груби повърхности , хем гъбичка с дръжка..

# 633
Да, от две части е и се сменят. Едната е гъба, а другата четка, даже май имаше и отделно резервни гъби за тази дръжка в продажба.
Тези дни ще ходя и ще ги снимам и покажа.

# 634
Тези четки с гъбичките последния път, като ходих, ги предлагаше продавачката на самата каса на клиентите. Предложи на жената пред мен, аз бях с детето и на мен не ми предложи четка, обаче предложи детски книжки, 2 за цената на 1 ли бяха, или някакво друго намаление, детето ги грабна, и ща не ща ги купих. Вече се бях похарчила и не ми се даваха пари и за четка, така че не я разгледах, като нямах намерение да купувам.

# 635
Какво представлява второто съоръжение?

# 636
Ето тест на четката за миене.
https://www.facebook.com/share/r/1DLqrZVjAf/

# 637
Здравейте, дали има в момента в Pepco термо несесери или по-малък размер  хладилни чанти?

# 638
Аз искам да попитам кога излизат тефтерите календари от тези ,които излизат за всяка календарна година?

# 639
  • София
Здравейте, мами,
Някоя от вас срещала ли е в някой от магазините ето тази машинка за сапунени балони?
Аз издирвам точно нея, но за съжаление засега без успех

# 640
Аз искам да попитам кога излизат тефтерите календари от тези ,които излизат за всяка календарна година?
Минаха преди месец

# 641
Минаха преди месец

Какво представляват? Много обичам да си купувам такива неща

# 642
Скрит текст:

# 643
Ето от Пепко какво съм взела аз.

# 644
Те пък да ги пуснат направо през февруари за следващата година. Таман да го загубиш, докато му дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт