Магазини Pepco 15

• 68 417
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Например: за плодове, за салата... А една влогърка, чужденка, в такава купа смесване продукти за сладкиш или питка, не помня гочно. Но тестото го месеюе с ръка.
Ох, и аз се впечатлих от видеото и затова ги търсих.  Simple Smile
Ще влезнат в употреба.

Дървените съдове за втасване са се използвали по традиция в България от много отдавна. Баба ми имаше дървено корито (нощви), в което втасваше тестото за козунаци, пити и пр. В дървен съд втасването става най-добре, заради това, че дървото е много добър изолатор, контролира много добре температурата на тестото в съда да стои постоянна, попива и вода от тестото и пр. Има значение от какъв вид дърво ще е съдът обаче, знам, че поне в България традиционно не използват какво да е дърво, както и за бъчви не използват всеки вид дърво.

# 616
И аз само да държа плодове в нея ми хрумна.
За всичко друго имам съмнения, че ще поема аромати и няма да може да се почиства добре.
Изглежда и много обемиста и голяма. Много искам да я видя и аз на живо.

# 617
Как изглежда тази преса за "мачканв" на чесън? Заинтригува ме, че някаква част може да се маха.
Морковелка, какви жулиени прави бешачката? Според теб много ли са фини и тънки или са нещо като "спагети"? Цената е топ.😁
Аз имам чудни бамбукови лъжици и ножове (от магазинче до нас с намалени вносни стоки) и още ме е яд, че не успях да си купя и от вилиците, и от купите...🤐 И на вид са много интересни, а купите бяга с тропически мотиви отвън (папагали, плодове, фламинго, палми и др.).

# 618
Пресата на реда с  цветните ципки, след  ножа за пица
Долче, ако можеш да добиеш представлява от снимките. А със сигурност ще кажа пак като я пробвам, защото изобщо не помня. Моркова със сигурност групаше, но за краставицата нямам спомен.
Скрит текст:

# 619
Благодаря! Не че си нямам😂, но ще погледна дали при нас ги има тази белачка и пресата за чесън (доста голяма ми изглежда пресата, но може и да е предимство).🙂

# 620
Ето я моята,на две години е някъде,малко и падна "блясъка" от миялната,но върши наистина страхотна работа.Хич не е голяма и лесно се почиства,но е масивна не съм сигурна дали и не е неръждаема стомана щом толкова време покритието и не е паднало.

# 621
  • София
Аз за тази преса за чесън коментирах:

Тя е голяма преса за чесън.

А това са дървените купи:

# 622
Аз днес ще изхвърля преса за чесън купена от пепко ..мила съм я в миялната и оксидира ..

# 623
  • София
За цените в Пепко не трябва да очакваме много години да ни служат такива продукти.

# 624
Аmiamo, такива като твоята не съм виждала. Сестра ми има такава само където е с пластмасова дръжка. Като я гледам как я използва ми се струва, че се мъчи. Аз пак за нея ще я купувам, тя ще си я използва, но у нас, че и липсвала в моя хотел и щяла да ми остави 1 звезда 😆.
За другата на картончето пишеше, че е от неръждаема стомана.
Купата е чудесна😍!

# 625
Като голямата преса имам от Мьомакс, един път съм я ползвала и май не е много удобна. Имам няколко преси от другия модел, но ползвам само една, която се разглобява, много е удобна. Предполагам, че е на повече от 50 години, беше на баба ми. Ако я видя в Пепко, бих взела и тази за проба, може и тя да се окаже добра

# 626
Tова другото приспособление за чесън съм го виждала в нашия Пепко. Все се чудя дали е удобно и дали върши работа...🤔

# 627
Според мен, ако пресоваш повече чесън няма да е лошо, но за скилидка-две не си струва миенето

# 628
Не съм ги виждала и на Пещерско шосе, ще видя и там следващия път. Ми сестра ми слага скилидките на дъска и ги мачка с това.  От страни като я гледам си мисля, че се мъчи и влага голямо усилие🤷. Мачка малко,  колкото за таратор 1-2 скилидки.

# 629
  • София
Повярвайте не, не е мъка с това приспособление за чесън.

Сега издирвам:

Общи условия

Активация на акаунт