Магазини Pepco 15

• 68 437
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Аз имах,  закупен беше от "Кауфланд " от преди ковидните години.  Много удобен ми беше за ламината. Развали се и мислех, че от "Пепко" са по-качествени. В квартирата на сина ми също има кауфландски.
Сега ме разколебахте. С обикновена стирка ламинирания паркет става на петна. Ще мисля.  Благодаря за споделеното!

# 601
  • Свети Влас
Аз си купих поминалата година от едно магазинче в центъра на Бургас. Вече две години го използваме. Все още не се е счупило, а е много удобно. Миналата година бяхме взели за работа, еми колегите му видяха сметката и го потрушиха....

# 602
На Пепко хвалеха мопа с кофата с механизъм за изстискване на мопа. Не мокри много и изглежда ок за ламинат. Аз не съм я засичала обаче при нас в магазина, макар че все се оглеждам за тази кофа, като отида.

# 603
  • София/Севлиево
Джапанки могат ли да се връщат?Вчера ги взех ,че моите се скъсаха,и не съм догледала,че единият е 38,а другия 39 номер(на този 38 беше и етикета,а пък закачени на закачалка с надпис 39)...Само вкъщи ги носих ,но им скъсах етикета(обаче го пазя заедно с касовата)...

# 604
https://www.facebook.com/share/r/16pENKuLCG/
Купих я тази белачка, заради това видео. Изненада ме, оказаха се доста остри. Обикновената ми идва малко широка като я хвана, но не е нещо супер тормозещо. Другата я пробвах на краставица и морков. За моркова трябваше малко повече натиск, но пак ставаше бързо. Ако трябва повече да настържа може и да ми се напрегне ръката обаче не съм пробвала.

# 605
  • София
Преди дни и на мен ми излезе това видео във ФБ. Купих белачката. Доволна съм!

# 606
Нещо все не са ми удобни тия белачки, предпочитам другия вид. Днес бях в Пепко, мислех нищо да не купувам. Разбира се, не издържах, сдобих се с точило за ножове, което изглежда като някакво бижу, много ми хареса, не съм го пробвала още. И не е като да нямам точило на Фискарс, ама как така пък няма да взема и на Пепко. Както нямам къде да си държа чашите, така се сдобих с тъмносиня чаша на кучета, и тя ми хареса.

# 607
Аз напоследък нищо не купувам от Пепко. Преди това всяка събота/неделя взимах нещо от домашната им секция.
Но, да не си помислите че пестя, открих домашните секции на Синсей и Уайкики, там поне сменят моделите с нови.

# 608
И Синсей не пропускам, там ми е първата спирка.

# 609
Poni69, може ли снимка на "бижуто"?🙂 Чудесно те разбирам...макар че засега пасувам с чашите.😀 Намерих дефекти на няколко чаши тикви и ми омръзна да ги проверявам една по една. Точка тук, чертичка там, окапано с боя...😁 Едни прозрачни чаши харесах, май пак тикви, с шарени отблясъци- те пък ми се видяха много чупливи. Доволна съм.🤭

# 610
Заповядай

# 611
Аз тази белачка я купих повече заради втората за жулиени. Толкова и ще я използвам, но като за 1 лв е чудесна, колко време ще е остра обаче е друг въпрос 😆. 

Видях една преса за чесън, малко голяма ми изглежда.  Има ли я някой? Трябва да купя нещо за мачкане на чесън.

# 612
  • София
Имам пресата за чесън. Точно за "мачкане" е. Simple Smile Влогхрите много я ползват. Беше хит миналата година. Върши работа. Харесва ми.

Намерих две дървени купи и го купих. Май не са от бамбук. Тежки са, но хубави. По-късно ще снимам и покажа. Продавачката каза, че останали тези 2 броя, защото на клиентите им се стрували скъпи. Мисля, че цената е 15 лв. / брой.

# 613
Ще я купя значи. Допадна ми, че се маха частта където се слагат скилидките и може да се мие. Не ми харесва, че е много обемиста.

За какво ще ги ползваш дървените купи? И аз много си падам по дърво, на видеото ми се сториха много хубави тези купи, търсих да ги видя в магазина, но ги нямаше.
Преди имах малка бамбукова, не си спомням какво не и харесвах, но си бях казала, че повече такива неща няма да взема.

# 614
  • София
Например: за плодове, за салата... А една влогърка, чужденка, в такава купа смесва продукти за сладкиш или питка, не помня точно. Но тестото го месеше с ръка.
Ох, и аз се впечатлих от видеото и затова ги търсих.  Simple Smile
Ще влезнат в употреба.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 19:37 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт