💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 10 (18.11 - 25.11)

• 54 138
  • 934
  •   1
Отговори
# 930
Хъм, то тук...в този сезон явно всичко може да се очаква. Обаче в предния сезон с "шмекер" се отъждстевявяше - Момчил, защото беше адаптивен. Но в този сезон си гледахме нагледно как Добри качен на понтона...сори, но за него си беше уместно да завърти тяхната лодка от мястото на понтона/само един пример/, може да си върнете предния сезон. Е, сега е мега яко ... Там има някакви императори, които не са чували за адаптивността на Момчил...нали...🤷

# 931
  • София
Хъм, то тук...в този сезон явно всичко може да се очаква. Обаче в предния сезон с "шмекер" се отъждстевявяше - Момчил, защото беше адаптивен. Но в този сезон си гледахме нагледно как Добри качен на понтона...сори, но за него си беше уместно да завърти тяхната лодка от мястото на понтона/само един пример, може да си върнете предния сезон. Е, сега е мега яко ... Там има някакви императори, които, не са чували за адаптивността на Момчил.🤷

Всъщност Момчил не е издавал кой е номиниран, за това конкретно нарушение - винаги е имало "наказание". За на Момчил начините за преодоляване на препятствия - просто продукцията демонстрира колко са ...ами прости. Или не бяха забелязали - малоумно, или са, но не е било проблем до момента, в който Мартин Елвиса не го спомена - още по-малоумно.
Но, наказание за издаване на номиниран - имало е и преди, не е нечувано, за само разговори - зависи какви и между кои. Даже в този сезон - Кралев реши да обяснява на Калоян - Пелипенко каква е - наказание нямаше, мъмрене също, но го излъчиха - значи не е баш забранено, но не е и съвсем разрешено явно.

В тази връзка - според много от коментиращите - дори изборът на Кралев да изпрати Пелипенко, нейният да изгони Миряна, блатните да гласуват за Анита при положителния вот - всичко е нагласено от продукцията? Е, защо го гледат тези хора предаването? Няма шанс някой да победи/избере да изгони/смени племе, по собствено желание, тогава защо се гледа предването от тези зрители? Че, има побутване на ситуации ясно, че опитват да раздвижат нещата и да не е съвсем предсказуемо - също, но всяка победа/решение/ситуация, която не е в интерес на харесван участник, да е побутване - прекалено е. Те направо са гении по тази логика. Когато същите ситуации са срещу Нехаресван участник - друго е.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 00:01 от gg__

# 932
Всъщност Момчил не е издавал кой е номиниран, за това конкретно нарушение - винаги е имало "наказание".

Още един пример в моя списък за трудно за съблюдаване правило, което драги ми Вито, трябва да премахнете!

# 933
Илина от сезон 4 в момента в Пееш или лъжеш.

Оф аз се чудех от къде ми е позната😆 Знаех, че е от някое състезателно предаване и бях сигурна, че не може да пее. Ама ми бягаше все къде съм я виждала😀

# 934

Общи условия

Активация на акаунт