Отговори
# 540
  • София
Аз мисля, че е Халваджиян, защото в едно интервю наскоро казаха, че им предстои голям проект с него, ако не бъркам.

# 541
Само един "идеолог" е малко. Един главен идеолог на група идеолози звучи по-сериозно.

# 542
Тамън се зарадвах и като прочетох, че Гуспата се е заврял И ТУК ... ооо не.  Този човек защо се чувства длъжен да участва във всяко едно риалити и защо не се съсредоточи над собственото си (Максимал)?

Ще пробвам да го гледам, но ако този противняк се появи в кадър, изобщо няма и да го гледам.

Трейлърът е добър, но...:

Кой (TF) си маже нарочно блузата така? Това и децата не го правят. Напомня ми за онези реклами за перилни препарати, където децата нарочно си цвъкат кетчуп по дрехите или си мажат пръстите с течен шоколад в блузата съвсем умишлено, та да може конкретният прах за пране премахне всички петна. Ама зрял човек?

# 543
  • София
Гуспата разбира страшно много от игри. Там му е силата. Отделно, че гледа всеки формат и има опит. Защо да пречи? Напротив. Щом го търсят толкова много значи е добър. Логично е. И нещо много важно, неговите съоръжения са много по-добре обезопасени в сравнение с тези в ИВ.
Просто досега никога не е разполагал с бюджета, за да покаже наистина нещо различно и впечатляващо. Неговите битки в Максимал са по-тежки като моментно натоварване, но няма бюджета, те да изглеждат напудрени и впечатляващи като в ИВ.
А сега ще имат много голям бюджет. И пълна свобода да се вихрят в игри и стратегии.

# 544
  • España
Добре звучи този нов проект . На мен вече тооооолкова ми омръзнаха обичайните реалити-формати !
Не вярвам да е Халваджиан , те са някак по - артистично настроени ; не толкова спортно-състезателно .
От обичайните продуценти , Иван и Андрей май “са вакантни” , обаче , ако ще е по btv ……не знам; не знам ….

# 545
  • София
Няма да е по bTV. В Ютюб канала на Павел Колев и Ицака ще се излъчват епизодите. 😊
Но знам, че мощен телевизионен продуцент стои зад проекта. Не знам кой.

# 546
  • София
Поне на мен нещо не ми се връзва тук: уж "много голям бюджет", "мощен продуцент" пък ще се излъчва по ютуб, където я успееш да избиеш 5К/месец от монетизацията, я не.
А пък това за "пълната творческа свобода" някак си звучи прекалено хубаво (за да е истина) Joy
Самите продуценти (общо около 5 на брой в България) са заети със собствени проекти и май само Н.Н засега е с празни ръце за есенния сезон. Едва ли ще се хвърлят милиони на вятъра и със сигурност ще има някакви уловки, защото само с продуктово позициониране няма как да се избие парата.
Все пак да изчакаме и да видим какви ще ги забъркат.
П.С Трейлъра никак не ме впечатли, и на мен ми дойде малко прекален "Hunger Games" вайба който се опитват да вкарат. Вече стана твърде клиширано това. В момента започнах да гледам един друг нов формат (Extracted), и там също залагат на елементи от тези филми. Май просто всички вече ги мързи да мислят нови неща и просто карат на копи-пейст.

# 547
  • Другата България
Като чуя “мощен телевизионен продуцент“ и на прима виста и аз се сещам за Халваджиян.
Но той /според мен/ не би си губел времето с ютуб.

# 548
  • София
https://youtu.be/-8jITsmoBSc

В това видео говорят за новите продукции, които им предстоят и директно казват, че имат договор с Маги  Х.

Започва от 1:20 частта с новите предавания.

# 549
  • Другата България
Напълно очаквано, да.
Интересно защо се е захванал с ютуб.

# 550
  • София
Напълно очаквано, да.
Интересно защо се е захванал с ютуб.
Според мен защото в тв никой не му дава риалитита, окупирани са местата, а може би му се прави. Капките е топ предаване, но може би му омръзва само това и иска малко приключения и той.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 19:49 от Niya-

# 551
  • Другата България
Да направи О100Г тогава.....
Или директно “Сървайвър“.

# 552
  • София
Да направи О100Г тогава.....
Едва ли бтв ще го искат, все пак доста години ги осмива в най-гледаното предаване, а и той едва ли ще иска да рискува как ще го приемат от Нова.

Аз си мисля, че иска да се пробва с ютюб, да напрупа малко опит и ако стане, да измести някое от имената в Нова после.

# 553
  • Другата България
Дано си права.

# 554
Поне на мен нещо не ми се връзва тук: уж "много голям бюджет", "мощен продуцент" пък ще се излъчва по ютуб, където я успееш да избиеш 5К/месец от монетизацията, я не.
А пък това за "пълната творческа свобода" някак си звучи прекалено хубаво (за да е истина) Joy
Самите продуценти (общо около 5 на брой в България) са заети със собствени проекти и май само Н.Н засега е с празни ръце за есенния сезон. Едва ли ще се хвърлят милиони на вятъра и със сигурност ще има някакви уловки, защото само с продуктово позициониране няма как да се избие парата.
Все пак да изчакаме и да видим какви ще ги забъркат.
П.С Трейлъра никак не ме впечатли, и на мен ми дойде малко прекален "Hunger Games" вайба който се опитват да вкарат. Вече стана твърде клиширано това. В момента започнах да гледам един друг нов формат (Extracted), и там също залагат на елементи от тези филми. Май просто всички вече ги мързи да мислят нови неща и просто карат на копи-пейст.
Монетизацията е едно, но има и продуктово позициониране и спонсори. Доста по-сериозни са приходите, отколкото изглежда, а рискът като качваш в развит канал, е значително по-малък, отколкото в телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт