Отговори
# 735
  • Другата България
О, аз изобщо не искам да знам каква е Даниела, аз по-скоро заради Мартин се зачетох.
Бях една от малкото, които го харесваха в сезона му в ИВ, впечатли ме именно с това, че е играч, и буквално, и преносно, щрака му пипето, а аз харесвам стратегически ориентираните играчи по принцип.
Дори по едно време ми минаваше еретичната мисъл да гледам този сезон на “Ергена“ заради него, но бързо се отказах.
И сега да се остави да го преметне една жена....явно си е намерил майстора, то понякога играчите се наиграват, явно така се е получило и с него.

# 736
  • София
На Мартин му е слаб ангелът. Видя се с Денислава, а явно и сега. Не гледам Ергентъ, но гледах Преди обед. Много беше грозно.

# 737
  • София
И аз го харесвах в ИВ, ама тук се поизложи. 😀

# 738
За тази Даниела преди време прочетох в темата за Бачорски, че е първа приятелка на Атанаска Ангелова (сега Бачорска),щ и че издала книга, която струва 50 лв и бързо се изчерпала. Сега наистина е изчерпана. Постигната е целта на участието й в “Ергенът”, стана известна, книгите се продават. Интелигентна е, умна е… ама твърде меркантилна и с хиляди изисквания към мъжете. С тези куп изисквания ще си остане сама на 50+. E, може и с котка.

Мартин е мега отмъстителен и първичен. Да, забавен е, душата на компанията, пуска лафчета, разсейва криндж ситуации, но е пияница и чалгар. Две огромни червени точки. В такъв случай парите му нямат значение.  А и е злобар. Спомнете си как изгони Елвира от предаването, само защото тя разкри на останалите какъв е той отвън. И както разбрахме, тя си каза истината.

P.S. И нещо извън темата: филмът за Милен Цветков, който БНТ излъчи вчера, е качен в тубата, да се гледа безплатно.

# 739
  • Другата България
Доста висока цена е платила за някаква книга.
А и тепърва ще я плаща, доста дълго време.
От това, което чета, тази жена има достатъчно богати.....спонсори, за да зависи от приходите от книга.

# 740
  • София / Пловдив
Надкаст с Елвиса качиха преди малко 😃
Това ще се гледа.

# 741
  • София
Не го виждам аз.

# 742
Аз не виждам в ютюб канала да са го качили.
Иначе в сайта на БТВ го качиха още вчера. Но там нямам нерви да изтърпя рекламите. Чакам го в тубата, да си го пусна на скорост 1:25 и всъщност само да го слушам (то няма нищо за гледане).. докато си върша нещо друго.

Преди малко в "Преди обед" Георги Тошев, каза, че филмът за Милен Цветков е имал огромна гледаемост. Преди това дръпна една реч за екшъна в "Студио: Ергенът" в петък покрай Мартин и Даниела. Тя е жертвата, а ергенките в публиката са били точно като онези сеирджии на спирката, които не се намесват, когато нападат някого на тротоара. Отражение на обществото ни. Той защити Даниела. Зейнеп призна, че е трябвало да поканят и приятелки на Даниела в студиото, за да могат да защитят нея, а не всички да я нападат. (Самата Даниела в надкаст каза, че няма нужда от това някой да я защитава, но е било доста несъразмерно с тази агитка на Мартин в студиото)

# 743
  • София
Мерси, в ютуб проверявам и аз.

# 744
  • София
Вече е и в YouTube. Знам, че този човек искрено вярва на всичко, което говори, но неговата реалност е супер изкривена от злоба, его и ревност според мен.

# 745
# 746
  • София
Като цъкна на линка ми излиза настоящата тема.

# 747
  • София
Оправено, мерси.

Новата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1779401

Общи условия

Активация на акаунт