Отговори
# 690
  • София
Снощи изгледах финала на Капките.
Не съм впечатлен. По-добре да си беше в зала. Не видях стадиона да е пълен. Ще е пълен в четвъртък на финала за купата на България между ЦСКА и Лудогорец.
Пяха на плейбек.
Не се получи със Зуека. Геро също е малко излишен. Но Рачков е номер 1.
Цитиридис трябваше да е трети, а не Иван.
Топ 2 е напълно заслужен. Радвам се много за Вениамин. Simple Smile Той ми харесваше най-много, но и Михаела се представи много добре от малкото което видях.

# 691
Зуека ли се е появил? Дошъл е от Испания? Интересно Wink
Вениамин е добър изпълнител. Хубаво, че той е спечелил.
Странно, ако не е бил стадионът пълен, а преди няколко дни ми се видя някакъв банер във ФБ, че е запълнен на 95% и един вид "купете си билети, докато не са свършили".

# 692
  • София
Според мен макс наполовина да беше пълен и то силно пожелателно.
Ама лъжат, лъжат, та се късат. Халваджиян се изпъчи гордо, че това никъде по света го нямало, все едно сме събрали рекордна публика в историята. Не му разбрах идеята. Може би е имал предвид за лайф финал на риалити шоу. Ама за това няма как да знам, а и ме мързи да проверявам, дали някъде по света е имало музикално шоу с финал на живо и колко публика са събрали.

# 693
  • София
Бях на стадиона и беше наистина пълен. Съвсем малко места не бяха заети. Това, което направиха наистина беше грандиозно и в някои моменти публиката буквално избухваше от кеф. Много се бяха постарали и въпреки че имаха технически проблем в началото, това по нищо не повлия на концерта. Изключителен професионализъм от екипа на Халваджиян. Имат защо да се хвалят. Хората на стадиона избухнаха абсолютно спонтанно на появата на Зуека и на излизането на Вениамин от пода на малката сцена.

# 694
Мале, мале.. колко трябва да сме изпаднали, за да избухваме и да изпадаме в еуфория, за това, че на сцената се появил... Зуека. Сякаш папата е излязъл на сцената Grinning

Нова ТВ мистериозно си промениха програмата за вторник, сряда и четвъртък, като махнаха "Домът на мечтите" и сложиха някакви игрални филми на тяхно място. Преди дни програмата за тази седмица беше друга! Ами така е, "Ергенът" по БТВ ще излъчи последните си 3 епизода именно във вторник, сряда и четвъртък. Та НОВА ТВ май ги достраша от рейтингите на конкуренцията и решиха да отстъпят. Оставиха само епизода в петък.
А идния понеделник е "Муха в супата" от 20.00.

# 695
И на мене ми се видя пълен стадионът, макар и от малкия екран. Празен беше само секторът зад сцената, което е разбираемо, това не е футболен мач. Simple Smile Шоуто за мене си беше страхотно, щом на няколко пъти настръхвах.

# 696
И аз бях на стадиона и си беше пълен. Секторите зад сцената не бяха пускани в продажба, единствено имаше проблеми със секторите, които бяха точно до сцената - не бяха осигурили за тях екрани и реално хората не можеха да виждат, но се преместиха настрани по свободните места. Така че бих казала 95 % продадени билети си е горе-долу така.

Всички пяха на живо, може би по телевизията не е изглеждало така, заради техническите проблеми, които имаха. Разбира се с толкова много хора на стадиона, крашна мрежата и нямаше обхват, съответно и те използваха същата мрежа. Нямаха никакъв контакт помежду си и помолиха всички да включат режим полет на телефоните си, за да се разтовари мрежата. В началото много си личеше, че нямаха никаква връзка помежду си - говорят едно, на екраните от камерите се показваше друго, но после се стиковаха и всичко вървеше гладко.

Бях и на финала миналата година в арената и моето скромно мнение е, че тази година беше много по-добре като преживяване на живо. Най-вероятно за излъчване по телевизията е по-добре да е в зала, няма спор.

# 697
  • Другата България
Кой беше новият формат, чиито продуцент вероятно ще е Халваджиян?
Дяволо, ти ли писа нещо преди време, или греша?

# 698
След като миналата година познах, че финалът на Капките в Арената ще мине 20 рейтинг, нека тази вдигнем още залогът. Laughing Финалът на стадиона казвам, че ще мине 22, може и 23 при добро стечение.

Като 2 капки вода наистина написаха история!
AlPacino позна,че рейтингът ще е над 20 пункта. Това са резултатите при таргета за всички години 4+. Абсолютно рекордна рейтингова стойност и пазарен дял от близо 60%,което си е прецедент! Поздравления!
Сега другата седмица ще очакваме и от Diavalo обичайните рейтинги,които споделя,за да разберем и резултатите при по-младата аудитория 18/59.

# 699
  • София
Кой беше новият формат, чиито продуцент вероятно ще е Халваджиян?
Дяволо, ти ли писа нещо преди време, или греша?

Спекулира се за Зона Х на Павел Колев и Ицака. Аз не съм го казвал това, а по-скоро в темата тук се направиха догадки и то логични като се замисли човек, но аз лично се съмнявам да се е замесил в проекта. Някак си няма логика. По-скоро са получени субсидии от тук и от там, заеми, инвенстиции, нещо като с Диви и красиви. Но там Мишо си е вложил много лични средства все пак.
Не знам с една дума, не мога да бъде категоричен, но не е Халваджиян според мен. Най-малкото щеше да се знае и няма никаква причина да се крие или да не се говори никъде.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 14:46 от Diavolo

# 700
  • Другата България
Над 20 беше миналата година.

И това да “познаеш“, че финалът ще има висок рейтинг не изискваше кой знае какво напрягане или наличие на ясновидски способности. Няма човек, който да не го е очаквал, нормално.

Дяволо, благодаря. Heart

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 11:10 от Merri_An

# 701
  • София
Над 20 беше миналата година.
За да сме точни, за 4+ аудиторията финала беше 19.3, при 16-16.5 средно през миналия сезон.
И още нещо странично : чух че снимките на 7-ия сезон на Игрите почвали на 15-16 Юни. Май е време детективите да запретват ръкави и да почват да "детектват". Joy Чува се, че форматите ни били приготвили интересни имена за есента Stuck Out Tongue Winking Eye

# 702
  • София
Аз го писах за Маги, бях пуснала линк към подкаст, в който Павел Колев и Ицака казаха, че тази година ще работят с тях и че им предстоят общо 4 проекта по-големи, някои с Маги. Два от тях са Къщата и Елате ми на гости, които са си техни. Не обявиха проекта с Маги, казаха, че не искат да издават идеята си. Подкастът беше сниман декември, излъчен март и казаха, че ако това с Маги пропадне, ще изреждат тази част, ако я виждаме, значи се е получило. Разбира се, може да са забравили да кажат на човека, на когото гостуваха или той да е отказал да трие.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 12:09 от Niya-

# 703
И още нещо странично : чух че снимките на 7-ия сезон на Игрите почвали на 15-16 Юни. Май е време детективите да запретват ръкави и да почват да "детектват". Joy Чува се, че форматите ни били приготвили интересни имена за есента Stuck Out Tongue Winking Eye
Ооо, запретнала съм отдавна. 🤣 Имам вече предположения, ама чакам да свърши Ергенът, за да не разводнявам спойлернатата тема с ИВ. Wink

# 704
Идната седмица не виждам никъде в програмата "Домът на мечтите". 
От понеделник до петък в 20.00 ч. е "Муха в кухнята".
Пуснах тема с анкета за Мухата. Който иска.. нека заповяда и сподели мнение Wink
https://www.bg-mamma.com/?topic=1778064

Общи условия

Активация на акаунт