Муха в супата - тема 1

• 19 328
  • 283
  •   1
Отговори
МУХА В СУПАТА
всеки делник от 20.00 ч. по NOVA

Свеж хумор и тайнствена мистерия са основните съставки в кулинарното криминале, което ще промени представите ви за готвене „Муха в супата”. Всяка делнична вечер шест популярни личности се сблъскват в забавна кулинарна битка, под зоркото око на обичания шеф Иван Манчев. Той провокира звездите с апетитни предизвикателства, но също разкрива и техните детективски умения, които им помогнат по пътя към голямата победа. Водещ на предаването е талантливият актьор Иво Аръков, който вече показа своята страст към добрата храна с участието си в шестия сезон на „Hell’s Kitchen“. Насочвайки участниците през различните етапи на динамичното кулинарно състезание, Аръков им поставя и допълнителни весели задачи.

И докато претендентите дават всичко от себе си, за да спечелят, в групата ще има предател, чиято тайна мисия е да саботира останалите, без да бъде заловен. Обратите са изненадващи, а залогът между кулинарните детективи и агентът под прикритие е висок. Ако те впечатлят шеф Манчев с майсторските си ястия и по уликите разкрият кой е мухата саботьор, ще грабнат победата. Но успее ли шпионинът да изпълни своята лична мисия, тогава той ще им измъкне наградата точно под носа.

Колко опасна може да бъде една „Муха в супата”? Кой и как ще достигне до истината, за да спечели?

Шеф Манчев – Финото небце в кухнята

Шеф Иван Манчев е кулинар с дългогодишен опит, който е доказал, че е строг, но справедлив. В „Муха в супата” той ще дава задачите на популярните лица, които са решили да се впуснат в това апетитно приключение. Манчев е и финото небце с изострени рецептори, което ще оценява приготвената храна и ще взима крайното решение дали готвачите са се справили с поставената задача. Ще се наложи ли да опита много „саботирана” храна?

Иво Аръков – Забавният детектив

Талантливият актьор Иво Аръков се е изявявал в много роли на театралната сцена, както и на малкия и големия екран. Сега той поема тази на водещ на „Муха в супата”. Отношението му към добрата храна си пролича и при участието му в шести сезон на Hell’s Kitchen, където беше част от звездния отбор.

Аръков е не само плътно до участниците, докато те творят в кухнята, но и допълва тяхното изживяване със забавни предизвикателства.  

САЙТ НА ПРЕДАВАНЕТО
НОВИНИ И ИНТЕРВЮТА
FACEBOOK
INSTAGRAM

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 22:19 от diziler

# 1
Благодаря за темата!

По- добре от нищо, или от претопляне на нови сезони.
Ще хвърлям по едно око при възможност.

# 2
В рекламата ,дето върви по тв ми се мяркат участници от Хелса и последния Биг брадър.

# 3
  • София
Ще го пробвам, като съм без никакви очаквания.

Мерси за темата.

# 4
Ще го гледам. Писна ми от Манчев обаче.

# 5
И на мен ми писна от Манчев, но ще го видя. Ако е интересно и Манчо ще преглътна. Simple Smile

# 6
Аз мисля че ще е интересно,харесвам Манчев но не и Иво. Незнам какво ги събира и какво ще се получи

# 7
Иво Аръков не ми е от най-приятните персонажи, но ще почна да го гледам.
Зависи от другите участници, дали ще е интересно.

# 8
  • София
Манчев ми е много антипатичен, но ще дам шанс на предаването.

# 9
  • София
Благодарско за темата! Ще дам шанс, тъй като е нещо ново и смятам, че ще е интересно. Манчев не ме дразни, но Иво - да, малко лигав ми идва. Не ми пречи да дават и Черешката, изскачат епизоди, които не съм гледала.

# 10
  • София
Благодаря за темата!
Звучи интересно предаване и ще го гледам.

# 11
  • Банско
Задължително ще го гледам, най-накрая нещо ново. Пък и Манчев не е лош. Харесвам го в Кошмари в кухнята и е забавен.

# 12
Аз харесвам предаването черешката на тортата,но последните епизоди всичко си беше нагласено както в много други предавания

# 13
Иван и Андрей ще правят кулинарна къртица?

# 14
Хм, на "Междинна станция" ли е? Аз мислех, че е на "Two by Two".

Eто анонс от предаването в понеделник.  С Джулиана Гани, Симона и Цвети от "Хелс Китчън", Виктор и Беба от Биг Брадър, по-високият мъж май е Антонио от "Къщата на инфлуенсърите" (фолк певец), но не съм сигурен.

Общи условия

Активация на акаунт