Муха в супата - тема 1

• 19 329
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
  • Stockholm
Роксана явно много го е закъсала. Постоянно е в някакво реалити Joy А Норчето отдавна не съм я засичала. Доста инвестиции е направила по себе си гледам Joy
Ох, не е истина, сложи цял килограм брашно за палачинките Joy Ше има да пържи до утре сутринта:joy:

# 271
Това предаване  не ми е интересно като "Кошмари в кухнята", там все пак има някакво развитие - в началото намиране на проблема, отстраняване на проблема, нови придобивки за ресторанта и накрая колко вкусно готви Манчев. Simple Smile А тук - чакаш, чакаш да видиш кой е Мухата?

# 272
Роксана: "знам, че искаш да се намешаш"
Актьорчето: "Не искам да ти се мешам"

Няма ли думи като "намесиш" и "намеся"?

# 273
  • София
Иначе Нора, днес беше върха.

# 274
Нора пак успя да се конфронтира с хората Grinning

Да свършва това предаване, не защото ме дразни толкова, а защото батисват много храна. Направо грехота.

# 275
Айде стигнахме последния епизод

# 276
  • София
Аз пък не разбрах, какво толкова някои не му харесаха на това предаване. Вярно, че не всеки участник беше за там, ама  все пак имаше и добри моменти.

Сега от понеделник ще гледаве вече втръсналите ни повторения на кошмарите в кухнята.

# 277
И all inclusive също започва от началото....случайно ако сме го забравили

# 278
  • София
Дядо хаджия, такива елементарни панаири, като от детската градина, в най-гледаното време, с редовно изхвърляне на храна (намек към зрителите) - цели се още по-плътно обуначване на публиката. Изгледах повечето епизоди заради някои от участниците, но ефектът е като от захарен памук. Поне за мен. А от 21:00 ч., чрез уж поредния американски полицейски сериал, се прокарва тънка пропаганда на еднополовите двойки. Сценарият си работи, остава въпросът колцина от ТВ аудиторията преценяват критично предлаганото им съдържание. Книгите, например, са друг свят, но и там има плява. Свободната воля и избор са неотменими.

# 279
  • Stockholm
Самият Манчев изглеждаше доста неангажиран с това предаване. Аръков не се справи добре като водещ. Кастът също не беше добре. Идеята става, но трябва да се развие и допълни по някакъв начин. Интериорът също беше много скучен. Може би щеше да е добре да се снима сред природата или в луксозна къща за гости, да живеят там с риалити елемент. Можеше и да се измисли нещо с наградата, да си произвеждат продукти и т.н.
Личи си, че предаването е набързо скалъпено, експериментално и без много мисъл, така че едва ли ще продължи в този си вид.

# 280
Порция смях с Кукушев, който за първи път (а може и за последен) анализира Мухата Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 20:15 от diziler

# 281
Иво Аръков и Деси Цонева участват в днешния епизод на "Битката на поколенията", който е на с**суална тематика.
Скрит текст:

Ще е наличен след 16.00

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 11:34 от diziler

# 282
  • SF
Защо непрекъснато ни информирате за тази битка на поколенията? По коя телевизия е това предаване? Няма ли си отделна тема във форума, ако буди толкова голям интерес или целта е да се създаде изкуствен такъв?
Търси се тънка връзка с някой участник в риалити, а то не е като да няма, и задължително следва информацията за това предаване, уж има връзка с темата.
Моля, направете си отделна тема за това предаване и заинтересованите ще я пълнят.

# 283
Напълно подкрепям
Хич не ми пука Деси Цонева къде ще бъде...

Общи условия

Активация на акаунт