Муха в супата - тема 1

• 19 331
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Тогава не гледах толкова тв и съм пропуснала,но сега с две деца имам повече време вкъщи и следя реалититата

# 256
То беше скандално, караха се с Кулагин нонстоп. Той пък обиждаше Ваня Костова, Мира Добрева (че била незадоволена леля) и т.н. Нонстоп наказваха всички, заради него. Правила не спазваше. Нора е голямо дъно. Интересно ми е дали ще се развихри пак в "Мухата", може и някой да я ядоса.  Та ще има цирк!

# 257
Актьорът е доста устат и ми се струва че там ще се случи нещо, Роксана също не си мълчи

# 258
Този актьор е супер досаден, доста преиграва и не спря да дрънка глупости. Бил известен от сериала "Братя". Е аз като не съм гледал този сериал и затова не съм и виждал този актьор.
Казва на Станислав от Хелс Китчън "много те харесвах в Игри на волята", пък Станислав не е участвал в ИВ. После в някакъв синхрон каза, че уж се правил на ударен. Да, ама не.  Разбрал е, че е сгафил и затова си е измислил тактика уж да "бърка" всички, като каза, че Софи Маринова изпяла "Кенли", пък Роксана изгряла в "Мюзик айдъл". Тези синхрони се дават чак след края на състезанието, както всички знаем.

# 259
Норчето е едни 1к напред.  Браво на нея Joy

# 260
Понеделник почват Кошмарите, пуснаха реклама тази вечер 🙂

# 261
За кой ли път ще ги гледаме тия Кошмари, едва ли са заснети нови епизоди

# 262
  • София
Недкова се държи много адекватно и добре този път.  Явно не са и дали същия сценарий като в черешката.

# 263
За кой ли път ще ги гледаме тия Кошмари, едва ли са заснети нови епизоди
Eстествено, че не са. Или поне не биха ги пуснали през юли.  Баш време за повторения си е: юли и август.

Нора се държа що годе на ниво. Ама не се знае до петък дали няма да избухне. То в Черешката не беше сценарий баш, тя си е такава. И в Биг Брадър се държеше по същия начин. Нахална, невъзпитана, невъздържана, нападателна и изключително проста. Нейният брат (Михаил Недков) е продуцентът на "Диви и красиви", той водеше подкастите на първия сезон. (Втория ще го дават есента по Нова). Доста надменно същество е и той, макар, че е по-сдържан и кротък. Личи, че имат доста пари, но нещо във възпитанието доста куца. Изпуснати са тези деца още навремето, особено Нора. Там оправѝя няма.

# 264
Норчето изкара за една вечеря за випове
А тя с какво се занимава? Как изкарва прехраната си

# 265
Предположенията са за най-древната професия. Или ескорт (което е почти същото). Ще избухне с хашлашкия си характер скоро. 😂

# 266
То ясно че практикува тази професия,но мислех че има и нещо за пред хората

# 267
  • София
Предположенията са за най-древната професия. Или ескорт (което е почти същото). Ще избухне с хашлашкия си характер скоро. 😂
Ами по-скоро е на татко щерката. Баща ѝ я издържа.

# 268
Моля ви се, българската Дженифър Лопез не е такова момиче Smirk

# 269
А баща и какъв е,защото явно съм изостанала

Общи условия

Активация на акаунт