Муха в супата - тема 1

• 19 331
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
О, пак сериал на Hidalgo (Краси Ванков), значи е ясна работата, защо е поканена и тук.

# 226
  • София
Убау де, ся каква е фамилията на какааа ви Светла?

# 227
Василева.

# 228
Дали ще се задържи?

# 229
Хора,махнете тая Светла....
Не се издържа Money
Не я канете не се трае
Ами Марина малко наедряла ми се вижда,може ли да е бременна?

# 230
  • София
Предаването си продължава и другата седмица. Нечия информация се оказва неточна.

# 231
Гадно,гадно изгледахме го

# 232
Мдаа, уж Иво Аръков каза за 30 заснети епизода в началото. Но ето че тази седмица изтичат. А идния понеделник в програмата си стои "Муха в супата", явно в движение са заснели още. Тия хора защо не изчакаха да видят рейтинги първо Grinning То е катастрофа. По конкурентната телевизия повторенията на "Кой да знае" са по-гледани.

# 233
Аз последно чух, че ще са 35 епизода.

# 234
Да спират да излъчват тази глупост Муха в супата....

# 235
Фактът, че за 30 епизода темата е само 16 стр. е показателен - 1 стр. за 2 епизода. Абсолютно измислено предаване. В оригинал може да е интересно, но тук ни показват само изтъркани "стари муцуни" от различни реалити на Нова. Да гледам Светлана? Тя какво ще ми даде - излъчване, хитрост /може и да притежава такава, но в различни поприща/, не видях никаква интрига, нищо забавно и интересно. Жалко, дори и едни "Кошмари в кухнята" понякога са по интересни. Някои продукции много занижиха оценяването ни като публика на реалити шоута. Не че повечето от тях са безинтересни.

# 236
Светлана е толкова изтъркана ,че едва ли може нещо да даде на публиката
Като я видя и ми се драйфа,много ми е грозна и гнусна. А за годините си доста състарена изглежда
Марина в това предаване ме дразни и Шкодров също- типични селяни със самочувствие,в хк ги харесвах но явно са се променили било то слава, фенове....

# 237
  • София
Да, може би, ако бяха други участници, щеше да е по-интересно. А те, едни и същи. До втръсване. Това момиче с тежкия диалект е просто кошмар.

# 238
Мисля,че е някакъв говорен проблем по-скоро,чак такъв диалект нема нийде

# 239
Ами тя има и говорен проблем, но и логопеди има в тази държава. Трябвало е да си обърне внимание. Утре и деца ще ражда, как ще ги учи да говорят? Говори като чужденка, а не е. Всъщност Марина е от В. Търновско село, даваха я в Хелс Китчън, баща й я посрещна вкъщи, заедно с други участници в предаването. Бяха големи прегръдки, големи вълнения. Няма лошо. Но това с говора е сериозно и не трябва да се неглижира.

Общи условия

Активация на акаунт