Муха в супата - тема 1

• 19 781
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Официално човекът работи като инфлуенсър - най-харесваната професия в наши дни. Всеки втори-трети в социалките прави това.

# 211
Направо стаж ще натрупа с тази “професия” и пенсия ще взима.

# 212
  • София
Ми аз за пръв път го видях в понеделник. А сигурно не съм единствения.

# 213
  • Stockholm
Не може реалити без Деси, Кали, още една фолкпевица, един чужденец или представител на друга раса и един гей Joy

# 214
  • София
Факт. Требе да сме мулти-култи, такъв е актуалният дневен ред в някои страни. Рекламите - тоже (където адекватният мъж изчезва). Апропо, миналата седмица на това безумие и разхищение, мухата спечели цели три пъти. Тази седмица имаме до момента две много категорични изобличавания. Горкият Манчев - какъв таралеж в гащите си е вкарал с това предаване, с риск за здравето си. Панаир да има - хлябът поскъпва, ама зрелищата са гарантирани.

# 215
Мишето и Венци от "Един за друг", Марина и Шкодров от "Хелс Китчън",  НеГущерова от "Хелс Китчън" и "ВИП Брадър идната седмица в "Муха в супата". Май са последните епизоди!

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 08:15 от diziler

# 216
Оф тази гущерица,не мога да я гледам адски противна Money

# 217
  • София
А шестия кой е?

# 218
Тази жена вдясно, аз не я разпознавам, нещо ми се върти в главата име.. Добромира може би.. не знам. В Черешката мисля, че участваше преди време.

Виж я тук в последните 30 секунди от това видео. Анонсът за епизода в понеделник:

# 219
Мишето от Един за друг

# 220
Мишето е ясна, аз написах "вдясно". Тази жена:

За Мишето писах още снощи, няколко коментара по-нагоре.

# 221
Мисля,че е Яна Огнянова

# 222
За съжаление пак загуба на време.Можеше нещо по интересно да измислят.И участниците "Пази Боже"

# 223
  • София
Имам някакъв спъмен че това май е последната седмица.
Тази ако ѝ беше кацнала богомолка на венеца, щеше да е по-оригинална. Grinning

# 224
Май играеше в ол инклузив ако не се лъжа

Общи условия

Активация на акаунт