Отговори
# 675
  • София
Clouded,

Цитат
Докога тия кастинг битки? Нали за All Stars сезон ги готвеха.
Вече съм уморена дори да чета за това предаване.

Ами Ол Старс не се знае кога ще е.
Те гледат рейтингите. В момента в който рейтинга тръгне надолу константно ще ударят картата с Ол Старса и тъй като си затвориха вратите за участници от сезони 1, 2 и 3 (с редки изключения от 2 и 3 сезони), а от сезон 4 ще изглеждат като някакви пенсии, то не им остава нищо друго да взимат най-доброто от сезони 6 и 7. За сезон 5 вече селектираха.
Така че ДА, 100% ще продължат с кастинг битките. Още повече, че се наложиха и публиката свикна с тях. Нищо че съботния епизод е с най-нисък рейтинг. Пак носи нещо там, а и епизода е само 1 час. Но по този начин влияят върху случващото се в племената защото могат да си правят каквито им промени си поискат. Я отвличане, я блато за някой неудобен и т.н. 😑

# 676
Сега видях графиките. БНТ ич я няма… къде е прословутият сериал “Те, вълните”, с който се биеха в гърдите? Изгледах първите 3 епизода от този прехвален сериал и се отказах. Цинизми, вулгарности и простотии. Иначе Койна Русева играе добре. Духовникова никога не ми е харесвала и дано не е верен слухът, че тя ще играе Лили Иванова във филма на Иван и Андрей за Лили, че и такива заглавия ми се мернаха. С това побутване на едни и същи актьори всякъде много се дразня. Сякаш се свършиха актьорите. А щом Иван и Андрей ще го правят, значи вътре ще има голяма доза “наши хора”, приятелчета на опосумите, Дънди, Аръков… половината “Съни бийч”…

Да видим как ще се позиционира новото предаване с Николета Лозанова в следващите рейтинги. Огромен хейт се излива във ФБ. То наистина голяма позьорщина и лиготия, най-вече от страна на двете фръцли.

Иначе вече се завъртя рекламата за “Муха в супата” по Нова. Шеф Манчев е водещ. Сакън да не сложат друг шеф…

# 677
  • Разпиляна във въображението
Предаването за Лозанова и т.н. за мен е негледаемо. Дори не можах да изгледам от лигня как Малкоданска се запознала и загаджила. Голям грях, че харесвала паниран кашкавал.

# 678
  • София
Аз така съм се смяла пък вчера с тях, като Съдби на кръстопът ми бяха. Sweat Smile
- Още в първия момент, в който го видях разбрах, че нещо не е наред. Sweat Smile

# 679
Хаха, точно така. Доста изиграни ситуации. Фалшиво изиграна изненада, че и двете са в Милано (не са знаели преди това, ти да видиш)… Позиране и лиготии.

Довечера е първият полуфинал на Евровизия от 22.00 ч. БНТ няма да го излъчва.  45 обществени телевизии ще го излъчват (основно в Европа, но също и в Австралия, Израел, САЩ, Чили…). Също и в ютюб. Втори полуфинал в четвъртък, финал в събота.

# 680
  • София
Беше Евровизия едно време.
Сега е едно пропаднално Фрийк шоу и няма никаква тежест.

# 681
Евровизия вече и видно от едни 6-7 години, стана една нагласена, позорна схема, където хубави песни и изпълнения биват прецаквани. Един срамно нагласен цирк.. От няколко години им бях набрал, ама гледах по инат и традиция, но миналата година вече всичко приключи.

Много се радвам, че спряхме да участваме, а още повече, че тази година като че ли за първи път виждам такова пълно игнориране на Евровизия навсякъде. Нито в медиите има материали, нито в обществото съм чувал някой да го споменава, все едно това нещо не се случва. Ако не беше темата във форума тука да виждам как се появява от дъжд на вятър, хептен нямаше да се сетя че е тази седмица.

# 682
Много се радвам, че спряхме да участваме, а още повече, че тази година като че ли за първи път виждам такова пълно игнориране на Евровизия навсякъде. Нито в медиите има материали, нито в обществото съм чувал някой да го споменава, все едно това нещо не се случва. Ако не беше темата във форума тука да виждам как се появява от дъжд на вятър, хептен нямаше да се сетя че е тази седмица.

Аз пък много го харесвам, децата също. Има изцепки  и провали, но има и сполучливи попадения. Изцепките са повече но това не ме отказва!

Ще спомена само любимите победители -- Лориийн - два пъти!   Манс Зелмерлов! Емели де Форест! Александър Рибак!
А още по-рано -   Хелена!    Руслана!

Имаше и хубави изпълнения които не спечелиха.

# 683
След като миналата година познах, че финалът на Капките в Арената ще мине 20 рейтинг, нека тази вдигнем още залогът. Laughing Финалът на стадиона казвам, че ще мине 22, може и 23 при добро стечение.

# 684
В "Новините на Нова" казаха, че заради финала на Капките на Стадион Васил Левски, метрото ще се движи до 01.30 ч.
(Ако изобщо има метро, че сега се прави подписка сред служителите в Метрополитена, и ако над 50% са ЗА протест, то и метрото ще спре през уикенда).

Идната седмица "Домът на мечтите" ще е всеки делник.

# 685
  • София
Съвсем "между другото", да се запиша, че песента - победител на Еврогейзията - ми хареса. Каква прог-метъл балада става от нея, ех...
Самият изпълнител (да река, че не ми изглеждаше като "биполярен", по-скоро като по-крехък тийн) обаче не пя като тенор, а като сопрано. Отбелязах си няколко хубави парчета от 10-ката. Но нищо кой знае какво и няма забележимо отдалечаване от налагащата се традиция да е конкурс за пеещи странни индивиди, селектирани като за демонстрация "Кой е по-по-най" под дъгата.
Продължавам да си мисля, че ние трябва да пратим някого като Азис - хем може и да спечели, хем няма и да го гледам.

# 686
  • София
Песента на Австрия, която победи на Евровизия беше моят абсолютен фаворит.
Бях много изненадана, когато прочетох в темата за конкурса, че са скептично настроени и даваха много занижен шанс за победа.
А песента нямаше никаква конкуренция, сигурна бях, че ще спечели.

# 687
Това ми беше една от най-неприятните песни от целия финал, по-скоро нейното изпълнение, а не като конструкция на песента. Но.. въпрос на вкус. Бях по-скоро за Швеция, за Литва, за Чехия (които отпаднаха на полуфинала), за Армения...  Имаше си рокаджийски песни, но останаха назад.

# 688
  • София
Седмица: 05.05 - 11.05

Странно, но Хелс Кичън още малко и ще задмине Капките?! 😮

Домът на мечтите със стабилен старт, но нищо специално. Горе-долу на нивото на Турнири на волята. А и това все пак е премиерния епизод. Да видим нататък.

Странно, но Бригадата рязко падна и тази седмица е една от малкото в които Ергенът е номер 1 за bTV, а не Бригада нов дом или Кой да знае.

# 689
Странно, но Хелс Кичън още малко и ще задмине Капките?! 😮
Е защо да е странно? Нека ги задмине, по мое мнение Хелс  Китчън е доста по-добро от т.нар. Капки.
"Един за друг" е извън Топ 10 дори.  Голям срам!

Общи условия

Активация на акаунт