Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 581
  • 2 206
  •   1
Отговори
Ноемврийска вещерска тема

Готварската книга на Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай!

Старите рецепти на темата, преди готварската книга

Добре дошли в нашето уютно местенце, където добрият тон е задължителен, а ние нямаме какво да делим помежду си.
Споделяме както радости, така и болки. Вие сте!

Бъдете здрави и щастливи, повече смях и закачки в темата, по-малко тревоги за утрешния ден!
Анимирани емотикони

Малка част от изпитаните от всички нас готварски рецепти
Готварския индекс на Dorchester
Скрит текст:
Карамел, прилагам по-долу една специална таблица. Това е моят готварски индекс, сортиран по "постни" и начин на приготовление. Бая се вихрих (и всичко приготвено си записах в тоя индекс), когато моето чедо и половинката му постиха преди Коледа. Всичко е тествано и имам чудни рецепти. Ако нещо ти хване окото и мога да помогна, пиши.

Слагам в скрит текст, че дълго.

https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/NaJrF.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/WmHyO.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/k9jJ1.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/FK2N2.png

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 09:04 от Clo - Camille

# 1
  • sf
Я, първа!
Да ни е честита новата тема! Само хубави неща да се пишат в нея!

# 2
Мерси за темата, Кло.

Декември дойде, ей я де е новата година.

Навън мокро и мрачно, ама ще надявам дъждобрана и ще ходя да покрача след малко да проветря главата, макар че краченето хич не помага, само се въртят колелата в главата. Освен да тичам да почна. Че там от усилието да не си изплюя дроба няма да имам капацитет за мислене Grinning

# 3

Мерси, Кло!

# 4
  • Пловдив
Ули, ако помогне търчането ми свирни Wink

Добрутро! Съвсем забраЙх, че е нов месец...ужас! Времето лети...
Наплесках баница, ама едно руло, 2 триъгълника Simple Smile чудо. Корите нещо не ми харесаха, а са 4кинта 😒
Айде на кафе докато се пече...

Донси, ареса ли ви градо?

# 5
Добре сте заварили в последния месец!
От тоя дъжд не мога да си нося новите папуци.Да вземе да спре да пръска,викам.
Хремата мина,ама кашлицата ще ме довърши.Суха, дразнеща,още чакам,да подействат лекарствата,че съм с мускулна треска на корема вече.
Добре че в това депресарско време съм на работа.Иначе щях да отворя пекарната за бисквити 😁

# 6
  • France
Къде без мен Simple Smile

Ако знаете с какви глупости се занимавам рано сутрин. Една дружка в общия чат се питаше дали и как може да разбере дали бившия ù e женен. И сега проучвам за нея как може да се разбере Joy

# 7
  • София
Благодаря за темата!

# 8
  • София
Честито декемврийско утро! Най-празничният месец, но и понякога
най-натовареният.

Благодаря за темата, за кафетата и за компанията.

Кога почват късметчетата във форума?

# 9
Кло,мерси за темата!Да е спокойна,със съответното настроение и всичко лошо да е останало в старата!
   Фил,звучи интересно!Ние в нашата група така се активизираме,ако някое от синчетата забие гадже от нашия град.Ми трябва да се знае на чии Ора е!
    С синът ми миналата година се сприятели с едно момче,колега от уни,от Плевен.Тс от приказка на приказка,мамо,ти сещаш ли се за един кой си,в съседния блок?А сещаш ли се за един коя си къща на село?Та се оказа,че най-близкия му приятел от уни е син на моя приятелка в детството,а баща му е от нашето село,а баба му е бивша колежка на майка ми.

# 10
Бър, към Никулден пускат късметчетата във форума.

Марулче, много е малък света.

# 11
Ооо,да!
   Яде ми се домашен хляб.Май ще пускам пекарната днес,ама имам само бяло брашно.Гледам Строител зарибяват с промоция,май ще се отдам на изкушението.А може ли да се слуша освен на телефон и на лаптоп?

# 12
Добро декемврийско утро!
Кло Heart
Ще трябва да изпълзя от топлите завивки и да подхвана задачите за деня. Досега се търкалях и четох, но гладът и ОИ ме зоват.

# 13
  • тук и там
Добро утро!Благодаря за новата тема!Една съфорумка от другата тема препоръча сироп за кашлица,мисля Клотилд.Взех го от Амазон и съм много доволна.Малкото всяка седмица е с кашлица,този сироп бързо я успокоява и оправя.Неприятен му е на вкус само,но го пие,според мен става и от към вкус.Препоръчвам с две ръце,ако го намерите-пробвайте, вълшебен е! С мед е,да го имат предвид хората с алергии към пчелни .продукти.

Да ни е празничен,здрав и хубав декември!

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 10:56 от Кайсия

# 14
  • Варна
Добрутро! Кло, благодаря за новата тема Heart

Варна няма сняг, но към полунощ нощес валеше ситен дъжд като левитираща ледена каша. Бях излязла да чакам такси с изпотена глава без шапка... (това след банкет хихи), мозъкът ми се вцепени от студ. Днес си стискам палци да не съм се простудила... Ама пък тропках хорца и пяхме няколко песни с вокалната група, кеф.

Общи условия

Активация на акаунт