Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 58 433
  • 1 741
  •   1
Отговори
Януарска вещерска тема

Готварската книга на Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай!

Старите рецепти на темата, преди готварската книга

Добре дошли в нашето уютно местенце, където добрият тон е задължителен, а ние нямаме какво да делим помежду си.
Споделяме както радости, така и болки. Вие сте!

Бъдете здрави и щастливи, повече смях и закачки в темата, по-малко тревоги за утрешния ден!
Анимирани емотикони

Малка част от изпитаните от всички нас готварски рецепти
Готварския индекс на Dorchester
Скрит текст:
Карамел, прилагам по-долу една специална таблица. Това е моят готварски индекс, сортиран по "постни" и начин на приготовление. Бая се вихрих (и всичко приготвено си записах в тоя индекс), когато моето чедо и половинката му постиха преди Коледа. Всичко е тествано и имам чудни рецепти. Ако нещо ти хване окото и мога да помогна, пиши.

Слагам в скрит текст, че дълго.

https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/NaJrF.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/WmHyO.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/k9jJ1.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/FK2N2.png

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 07:25 от Clo - Camille

# 1
Благодаря за новата тема, Кло!

Хайде добре дошли да сме във февруари след като януари ми се стори, че има 8 седмици....

# 2
Добро да е първото февруарско утро!

# 3
Добро утро! Пожелавам само хубави вести и спокойни дни в темата!
Лав,браво!!!!
   Аз ,нямам доказателства и научни аргументи,но мисля,че малките деца учат бързо чужди езици.Не се притесняват как звучат като произношение и дали ще им се смее някой.Кати гледа някакви детски песни на АЕ и вкарва думички.Вижда ме че уча,гледаме учебника и повтаряме думи.Има и игри на АЕ.Като я вземам от градина ,или отида у тях,поздравът е Хелоу,баба!
   И аз ще се възползвам от интереса,който проявява и ще се учим на много базови неща.После ще я водя на школа.
   Будна съм от 5 .00 часа,пия кафе,ще поизчистя,пазар......https://

# 4
  • Варна
Добро утро, хубави хора, мъгливо е във Варна, ама съм доволна. Писах на половинът, че имаме нова ракия, асфалт на улицата ни в процес и батерии, добре сме.
Сега гледам цените в евро на малката потребителска кошница, майко мила... На фиша ми вече виждам и заплатата си в ерво, мъка е...

# 5
Благодаря за новата тема, Кло. ❤️
Хайде, честит ни нов месец. И на мен януари ми се стори много дълъг. Февруари започва със слънчице, дано така и си продължи. Готвя една бърза крем супа и изхвърчаме по парковете.

# 6
Ааа, забравих!
   Кло , благодаря за темата!

# 7
  • Варна
Аз правя тука една проба сиренки на тиган, после взимам 1 бр. котарак, минаваме през вет и после ще купим двамата цветя и подарък, че съм на парти довечера.

# 8
  • Пловдив
Добро!

# 9
  • Варна
Благодаря за новата тема, Кло.
Марул, нещо не е ОК тоя линк Simple Smile

# 10
  • тук и там
Благодаря за новата тема,Кло!
Кога мина януари?!Много бързо се извъртя.Да минават по-бързо и следващите месеци и да идва пролетта.Ще ходя после да разглеждам и снимам  кухни в един магазин.(ако харесам някоя).
Мира,покажи котарака си-май не сме го виждали.
Хубав ден на всички и да ни е спокоен и изпълнен с добро настроение февруари!

# 11
Добър ден,вече през февруари!
Изпратих Скъпия да поработи малко.С Шефа ще се помотаме малко из вкъщи, докато стане батко му.Днес в една местност до града се провеждат традиционните за тук борби,по случай Трифон зарезан.След тях щели да снимат епизод на Hell's Kitchen.Та се разбрали със съученици да ходят да гледат,а му обещах да го закарам.

# 12
За бели корени на косата- открих един хак. 🤣 Мажа ги със сенки за очи, тъмен цвят и не личат толкова. По някоя и друга седмица изкарвам така. Не знам дали ще се разтичат от дъжд или изпотяване, на мен ми върши работа това. Сега съм за боя и пак отлагам, че ме мързиии. 🤣
Кло, мерси за темата! 🩷

# 13
  • София
Добро утро! Добър февруари!

Кло, благодаря, че пак ни приюти! Шапката на темата ни е страхотна!

Аз малко забегнах с мъх и приятели на планина! Чуд-но!

За белите коси...вчера бая се изрусих точно заради пустите му побелели корени, отпред точно най много. Писна ми! Не знам дали се възприемам още. Ще видим.

Който ви говори, че трябвало да се боядисване - пращайте го да пасе. Това е такава заробия...

# 14
  • Варна
Кайсия, с удоволствие представям нашия зоопарк от 3 бр. котки и 1 бр. куче Simple Smile

Късметка:
Скрит текст:

Маслин:
Скрит текст:

Лара:
Скрит текст:

Сивчо:
Скрит текст:

Много обичани са и много различни един от друг. Лара и Маслин са другари, Сивчо поддържа дипломатически отношения с Лара Simple Smile Двама са прибрани от улицата, двама от ветеринарна клиника, осиновени като отраснали котараци Simple Smile

После ще кажа за сиренките, две минах на тигана, останалата смес - в еърфрайъра.

Общи условия

Активация на акаунт